Mesajları Göster
|
|
Sayfa: [1] 2 3 ... 294
|
|
1
|
EĞLENCE / Fıkralar / Aldatma
|
: Dün 08:33:48 pm
|
işte türk bayanlarını bu yüzden seviyorum  teşekkürler güzel paylaşımdı
|
|
|
|
|
4
|
YERLİ YABANCI FİLM İZLE / Yerli Film İzle / 120 Filmi Online İzle, Tıkla Hemen Seyret
|
: Ağustos,08/28/08, 2008, 03:51:06
|
arkadaşlar filmin konusu tam anlamıyla süper görüntüsü sinema cekimi olduğundan iyi sayılmaz ses de anlaşılır derecede net
görüntü sinema çekimin olması yanı sıra siyah beyaz perdeye sahip olduğundan görüntüsü net sayılır 5 ses anlaşılır derecede net 7
kendi notum 1o üzerinden 4  keyifli seyirler..
|
|
|
|
|
7
|
YERLİ YABANCI FİLM İZLE / Yerli Film İzle / Haybeden Gerçek Üstü Aşk, Online İzle, Tıkla Hemen Seyret
|
: Ağustos,08/28/08, 2008, 03:39:40
|
yılmaz erdoğanı sevenlerin kaçırmaması gereken bir gösterisi.. oyunculuk süper,inanılmaz bir doğaçlama var ve aşk üzerinde bilindi bakış acısıyla farklı anlatımlarıyla ilgnç espirileriyle tam anlamıyla mükemmel sayılabilecek bir gösteri çıkmış. ses anlaşılır vede net,görüntüde tam anlamıyla süper
10 üzerinden 9 keyifli seyirler.. "izlenmesi gereken bir gösteri"" 
|
|
|
|
|
8
|
YERLİ YABANCI FİLM İZLE / Yerli Film İzle / Cem Yılmaz Askerde Online İzle, Tıkla Hemen Seyret
|
: Ağustos,08/28/08, 2008, 03:36:46
|
merhaba arkadaşlar artık eklenen video film gösteri gibi şeylerde küçük çaplı eleştirilerle sizlerin beğenisine sunuyorum,eminim daha yardımcı olacaktır.
askerde gösterisiinde ufak çaplı espirilerle ve ses olarak birazcık karmaşık olan bu gösterisi diğer gösterilerine nazaran biraz gölgede kalıyor. ses 1o üzerinden 4 görüntü 10 üzerinden 7 izlenebilir 
|
|
|
|
|
13
|
GENEL / Cinsel Sağlık / Öpüşme Sanatı
|
: Ağustos,08/27/08, 2008, 07:26:48
|
Öpüşme sanatından bahsedilmiş sanatcısız olmaz ki  bende katılıyorum serdara sertifika vermek lazım 
|
|
|
|
|