+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim

Aralık,12/02/08, 2008, 01:00:38 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

fx15
  Mesajları Göster
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 687
31  YORUMCUYUZ.NET GAZETESİ / Üye Resimleri(Our Member's Photos) / ***jonjone*** : Kasım,11/21/08, 2008, 12:14:19
uvv ilk resmine bayıldım ya:D harikaasın =)
32  YORUMCUYUZ.NET GAZETESİ / İtiraflarınız | Sırlarınız / Bugün Kimi Öslediniz??? : Kasım,11/21/08, 2008, 12:12:16
valla ben NArgileyi özledim gülümse
33  GENEL / Sohbet(chat) & Kutlamalar / Yoklama Defteri : Kasım,11/21/08, 2008, 12:10:57
hülya şu özel mesaj kutunu boşalttırmısın doluda =)
nasılsın bu arada =)
34  EĞLENCE / Komik Resimler / İçip İçip Sızmışlar : Kasım,11/21/08, 2008, 11:20:54
bazılar berbat ya gülümse
35  YORUMCUYUZ.NET GAZETESİ / Üye Resimleri(Our Member's Photos) / Bende Aranızdayım Artık : Kasım,11/21/08, 2008, 11:17:29
Tatlı bir kızsın =)
36  GENEL / Sohbet(chat) & Kutlamalar / Yoklama Defteri : Kasım,11/21/08, 2008, 11:16:26
günaydın herkese kim varsa artık  smile
37  GENEL / Anket Odası / Kaç Kontürünüz Var? : Kasım,11/21/08, 2008, 11:14:37
Alıntı:Cici Kız tarafından gönderildi.
355 kontör 514 sms 142 dk avea içi konuşma   yupi yupi yupi

ohaa desem gülümse beni arasana ya avea benim  :p
33 kontür 12 sms var
38  YORUMCUYUZ.NET GAZETESİ / Yöneticiler / Bu Haftanın Cevaplayıcısı " Kratsya " Arkadaşımız. : Kasım,11/20/08, 2008, 09:15:56
Yüzmek zayıflatıyorsa balinalar nerede yanlış yapıyorlar?

Süper yapıştırıcı herşeyi yapıştırdığı halde niçin içinde bulunduğu tüpün iç çıdarlarını yapıştırmamaktadır?

Niçin yanlış çevrilen telefon numarası hiçbir zaman meşgul çalmaz?

Niçin falcıya gitmeden evvel randevu almak gereklidir? Geleceğimizi bilemez mi?

Eğer bugün hava sıcaklığı 0 derece ise ve yarın iki kat daha soğuk olacaksa, yarın hava kaç derece olacaktır?

Niçin "tek heceli" kelimesini diyebilmek için dört hece kullanmaktayız?

Neden insanlar gökyüzünde 400 Milyon yıldız var denildiğinde inandıkları halde, yeni boyalı yazan yüzeyi elleriyle yoklarlar?

Niçin limonlu gazozların içerisinde bir sürü suni tatlandırıcı varken bulaşık deterjanında gerçek limon suyu kullanılmaktadır?

Işık 300.000 km/sn hızla yayıldıgına göre karanlık hangi hızla çökmektedir?

Işık hızında giden bir arabada oturduğumuzu varsayarsak, farları yakınca ne olur?

Niçin fare kokulu kedi maması yok?

Teflona hiçbir sey yapışmadığı halde teflon tavaya nasıl yapışmıştır?

Niçin uçaklarda paraşüt yerine can yeleği vardır? Eğer uçağın karakutusu kaza anında parçalanmıyorsa neden bütün uçak bu kutunun üretildiği maddeden yapılmamaktadır?

Eğer bir şizofren diğer kişiliğini ölümle tehdit ediyorsa, bir rehinelik durumundan söz edilebilir mi?

Tabelacılar greve giderlerse, ellerindeki pankartlara birşey yazabilirler mi?

Soyu tükenmekte olan bir hayvan, soyu tükenmekte olan bir bitkiyle besleniyorsa ne yapmalı?

Neden koyunlar yağmur yağdığında çekmezler?

Eğer bir kaplumbağanın kabuğu yoksa çıplak mıdır yoksa evsiz mi?

Vejetaryenler hayvan şeklinde krakerlerden yiyebilirler mi?

Eğer bir işi başaramayı seçip de, başarılı olursanız, aslında hangisini yapmış olursunuz?

Sağır ve dilsiz bir insan küfür ederse, annesi ellerini yıkamasını mı söylemeli?

Eğer trafik kazalarının çoğu evden çıktıktan 5 km sonra oluyorsa, insanlar neden 10 km öteye taşınmazlar?

Eğer dünya bir sahneyse, seyirciler nerede oturuyor?

Eğer polis bir mim sanatçısını tutuklarsa, ona da susma hakkını kullanabileceğini söylerler mi?

Eğer onları avlayamıyorsak bir turist mevsiminden nasıl sözedilebilir?

Eğer bir uçağın karakutusuna bir kazada hiçbirşey olmuyorsa, tüm uçak neden bu maddeden yapılmaz?

Eğer bir adam bir ormanın ortasında tekbaşına konuşuyorsa söylediklerinin yanlış olduğundan sözedilebilir mi?
39  YÖNETİM & KULLANICILAR / Hoşgeldiniz(Welcome) / Tüm Foruma Selamlar : Kasım,11/19/08, 2008, 11:07:24
hoşgeldin aramıza
40  GENEL / Anket Odası / Kaç Kontürünüz Var? : Kasım,11/19/08, 2008, 11:06:40
çok kötü durumyım gülümse
41  GENEL / Sohbet(chat) & Kutlamalar / Yoklama Defteri : Kasım,11/19/08, 2008, 10:54:01
he iyi o zaman haberin oldu şimdi zaten olunca ben sana atarım gülümse ee ne yapıyorsun banu
42  GENEL / Sohbet(chat) & Kutlamalar / Yoklama Defteri : Kasım,11/19/08, 2008, 10:29:17
banum bugün mesaj atmışın ama okuldaydım ben ondan görmedim smile zaten kontürümde yok cevap yazmıcaktım gülümse
43  YORUMCUYUZ.NET GAZETESİ / İtiraflarınız | Sırlarınız / Yorumcuyuz.net;en Çok Kimin Resmini Görmek İstersiniz : Kasım,11/19/08, 2008, 10:25:51
Alıntı sahibi: jonjone linaybk=topic=92603.msg604907#msg604907 date=1227093812
Alıntı:SiLeNce tarafından gönderildi.
eskişehire geliyorum görüşürüz jonjoneMm =))

gelioon ama bi türlü haberleşemiyoruz 
kayboluyorsun yada ben seni bulamıyorum msn de yoksun yada rastlaşmıyoruz ama bu sefer bulcam seni gülümse
44  GENEL / Sohbet(chat) & Kutlamalar / Yoklama Defteri : Kasım,11/19/08, 2008, 10:24:27
banum burdamısın =)
45  YORUMCUYUZ.NET GAZETESİ / İtiraflarınız | Sırlarınız / Yorumcuyuz.net;en Çok Kimin Resmini Görmek İstersiniz : Kasım,11/18/08, 2008, 08:37:58
eskişehire geliyorum görüşürüz jonjoneMm =))
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 687
İstatistikler
Üye: 226843
Konu: 83300
Hoş geldiniz atanfb, yeni üyemiz.
Sponsor Linkler
Akvaryum Portal ve Forum
Akvaryum Portalı
Seç İnşaat
Çelik Konstrüksiyon
Geveze.net Türkçe Mirc
mirc
Trsohbet.com Chat
sohbet
Oruçoğlu Nakliyat
Evden Eve Nakliyat

Türkiye Mirc
Mirc
İddaa Tahminleri
iddaa
Bunlara Baktınız Mı ?

Forum Yarışmaları
Online Üyeler

Daha Fazla İstatistik
Foruma Üye Ol
Forumda Görev Al

Son 10 Konu

sunucuda rootun al...

ftp işlemleri clas...

veritabanındaki ka...

curl ile web sayfa...

İç Turizmcilere Mü...

Ayla Dikmen-Anlama...

Ayla Dikmen-Anlama...

Basit bir mail scr...

Eposta uzantıların...

4 lü sütun oluştur...
Duyuru
Arşiv

şiir yarışmaları resim yarışmaları site haritası ses yarışmaları forum yarışmaları atatürk resimleri islami resimler ramazan ayı ve bayramlar dini hikayeler ilahi peygamberler güncel haberler hukuk siyaset forumları  siyaset meydanı siyasi kara kuvvetleri hava kuvvetleri deniz kuvvetleri silah sistemleri askeri resimler hayvanlar alemi hastalıklar rüya tabirleri komik videolar edebiyat forumu meslek rehberi ödevler diyet oyun download full oyunlar cs serverleri online oyunlar knight online avrupadan futbol iddaa cep için videolar cep için filmler film izle flim izle belgesel izle forum dizi izle amatör müzik mp3 yerli Türkçe klipler şarkı sözleri arabeks rapçılar program paylaşım msn smf google forumu emo evden eve nakliyat

sauna eşofman

YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim | Powered by SMF 1.1.7.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Bu Sayfa 0.133 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu

YORUMCUYUZ.NET
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi sekilde yararlanabilir ve forumda ücretsiz yazar olabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

kapat