Konuları Göster
|
|
Sayfa: [1] 2 3 ... 118
|
|
2
|
SPOR DÜNYASI / Dünya Kupası 2010 / Şampiyon Çok Rahat
|
: Ekim,10/12/08, 2008, 12:08:06
|
|
Şampiyon çok rahat Dünya Kupası Elemeleri'nde milli takımımızla aynı grupta yer alan son Avrupa şampiyonu İspanya, estonya deplasmanından da çok rahat bir galibiyetle döndü. Rakibini ilk yarıda çözen Boğalar, farklı bir zafer elde etti. İlk iki maçını kazanan İspanya, Estonya karşısında David Villa, Juanito ve Puyol'un golleryle sonuca giderek 9 puana yükseldi ve liderliğini devam ettirdi. İspanya 3 maçta 8 gol atarken, henüz gol yemedi.
|
|
|
|
|
3
|
SPOR DÜNYASI / Dünya Kupası 2010 / Domenech Zor Kurtuldu
|
: Ekim,10/12/08, 2008, 12:07:27
|
|
Domenech zor kurtuldu
Elemelere çok kötü başlayan Fransa, Romanya deplasmanında çok zor anlar yaşamasına rağmen ikinci yarıda 1 puanı kurtarmayı başardı. bu puan Domenech'in de koltuğunu korumasını sağladı.
Avusturya mağlubiyetiyle elemelere başlayan Fransa, Romanya karşısında ilk 30 dakikada 2-0 yenik duruma düştü. Petre ve Goian'ın gollerinin ardından uzun bir sakatlık dönemi geçiren Ribery, 37. dakikada farkı 1'e indirdi. İkinci yarıda Courcuff maça dengeyi getirdi ve mücadele 2-2 sona erdi. Domenech
|
|
|
|
|
4
|
SPOR DÜNYASI / Dünya Kupası 2010 / Almanya Erken Bitirdi
|
: Ekim,10/12/08, 2008, 12:06:48
|
|
Almanya erken bitirdi
Dünya Kupası Elemeleri 4. Grupta gecenin maçı Almanya ile Rusya arasındaydı. Ev sahibi ekip, rakibini ilk 30 dakikada bulduğu gollerle mağlup ederek Rusya'nın avantaj sağlamasına izin vermedi.
Finlandiya ile berabere kalarak avantaj yitiren Almanya, Rusya karşısında 9. dakikada Podolski ve 30. dakikada Ballack ile ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. İkinci yarının başında Rusya Arshavin ile bir gol bulsa da maçı 2-1 kazanan Panzerler, rakibinin önemli bir avantaj yakalamasına izin vermedi. Grupta Almanya 7 puanla
|
|
|
|
|
5
|
SPOR DÜNYASI / Dünya Kupası 2010 / Belçika'ya 45 Dakika Yetti
|
: Ekim,10/12/08, 2008, 12:06:15
|
|
Belçika'ya 45 dakika yetti
Dünya Kupası Elemeleri'ndeki rakiplerimizden Belçika, Ermenistan karşısında da galibiyete uzanarak averajla 2. sıraya yükseldi. Belçika sonuca ilk yarıda uzandı. Milli takımımız ile 1-1 berabere kalan Belçika, Ermenistan karşısında galibiyete Sonck ve Fellaini ile ulaştı. Belçika bu galibiyetle 7 puana yükseldi ve averajla 2. sıraya çıktı
|
|
|
|
|
6
|
SPOR DÜNYASI / Dünya Kupası 2010 / Polonya Çek'ti Aldı
|
: Ekim,10/12/08, 2008, 12:05:37
|
|
Polonya Çek'ti aldı Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 3. Grupta gecenin en önemli maçı Polonya ile Çek Cumhuriyeti arasındaydı. Ev sahibi zor günler geçiren rakibini mağlup ederek liderliğini devam ettirdi.
Çek Cumhuriyeti'nin kaderini çızmesi açısından çotk önemli olan Polonya mücadelesinde Brozek 26. dakikada ev sahibi ekibi 1-0 öne geçirdi. Dortmund'ta başarılı bir sezon geçiren Kuba farkı ikiye çıkaran isim oldu. 87. dakikada Fenin maçın sonucunu belirleyen gole imza attı. Rakibini 2-1'le geçen Polonya liderliğini devam ettirdi.
|
|
|
|
|
7
|
SPOR DÜNYASI / Dünya Kupası 2010 / Danimarka Zirveye Uçtu
|
: Ekim,10/12/08, 2008, 12:04:59
|
|
Danimarka zirveye uçtu
Dünya Kupası elemelerinin en zorlu gruplarından biri olan 1 .Grup'ta Danimarka, Malta galibiyetiyle zireveye yükseldi. Kırmızı beyazlılar, böylece Portekiz galibiyetini taçlandırmış oldu.
Portekiz deplasmanından galibiyetle dönerek büyük bir sürprize imza atan Danimarka, sahasında Malta'yı konuk etti. Bir önceki elemelerde millilerimizle aynı grupta yer alan Malta karşısında Danimarka, Larsen ve Agger'in golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. İkinci yarının başında bir gol daha bulan Larsen mücadelenin sonucunu 3-0 olarak belirledi. Danimarka böylece puanını 7'ye yükselterek zirveye yerleşti.
|
|
|
|
|
8
|
SPOR DÜNYASI / Milli Takımımız / Genciz, Güçlüyüz !.. 2-1
|
: Ekim,10/11/08, 2008, 11:03:23
|
|
Genciz, güçlüyüz !..
Milli Takımımız, 2010 Dünya Kupası elemelerinde Bosna Hersek'i konuk ederken, onca sakatın olduğu karşılaşmayı genç futbolcularımızın müthiş performansıyla 2-1 kazandık ve puanımızı 7'e çıkarttık.
Futbolseverlerin inönü stadını hınca hınç doldurduğu müsabakaya millilerimiz baskılı başlamasına karşın golü 27. dakikada Bosna Hersek bir duran top sonrasında Dzeko'nun kafa golüyle buldu ve ilk yarı Bosna'nın 1-10 üstünlüğüyle sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise milli takımımız geride olmanın verdiği durumla da rakip kaleye yüklenmeye başlaerken aranılan beraberlik golü 51. dakikada Arda'dan geldi. Golden sonra rakip kaledeki baskısını iyice artıran ay-yıldızlılar 65. dakikada günün çalışkan ismi Mevlüt'ün golüyle rakibini 2-1 mağlup etti ve puanını 7'e çıkarttı. STAT: İnönü HAKEM: Viktor Kassai (Macaristan) TÜRKİYE: Volkan, Sabri, Servet, İbrahim Kaş, Hakan Balta, Kazım, Aurelio, Ayhan, Arda Turan, Batuhan (Nuri Dk. 38), Mevlüt TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim
BOSNA HERSEK: Hasagic, Berberovic, Spahic, Muratovic, Rahimic, Nadarevic, Damjanovic, Pjanic, Salihovic, Misimovic, Dzeko TEKNİK DİREKTÖR: Blazevic GOL: Dk. 27 Dzeko SARI KART: Kazım (Türkiye) İLK YARIDAN DAKİKALAR 3.Dakikada Kazım'ın sağ kanattan getirdiği topa ortaladığı topu kaleci Hasagiç kontrol etti. 12.Dakikada Arda'nın sağ kanattan kullandığı köşe atışına Servet kafayı vurdu top yandan auta gitti. 15.Dakikada Arda'nın sol kanattan açtığı ortada ceza sahası dışına açılan topa Sabri çok sert vurdu top üstten auta gitti. 17.Dakikada Misimovic'in ceza sahamız dışından çektiği sert şut üstten auta gitti. Gol 27. Dakikada Bosna Hersek Dzeko'nun attığı golle 1-0 öne geçti. 44.Dakikada Hakan Balta'nın sağ kanattan yaptığı ortaya Mevlüt kafayla vurdu top yandan auta gitti. İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR 46.Dakikada Kazım'ın sağ kanattan kestiği topa arka direkte bulunan Arda dokunamayınca önemli bir ataktan yararlanamadık Gol 51. Dakikada Arda'nın attığı golle skoru 1-1 yaptık. 54.Dakikada Aurelio'nun Bosna ceza sahasının içinden çektiği şutu son anda çizgi üzerine Hasagiç kurtardı. Gol 65.Dakikada Mevlüt'ün attığı golle skoru 2-1 yaptık.
|
|
|
|
|
9
|
SPOR DÜNYASI / Dünya Kupası 2010 / İngiltere'den 3'te 3 !..
|
: Ekim,10/11/08, 2008, 10:09:16
|
|
İngiltere'den 3'te 3 !..
2010 Dünya Kupası Elemelerinde 6. Grupta yer alan İngiltere evinde Kazakistan'ı konuk etti. İngiltere ilk yarı boyunca zorlandığı rakibi önünde karşılaşmayı 5-1 kazanmayı başardı.
Grupta oynadığı iki maçtan 6 puan çıkartmasını bilen Capello!nun öğrencileri maça iyi başlayamazken, ilk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda ise rakip kaleye adeta abluka altına alan İngilizler, aradıkları golü 53. dakikada bir köşe atışı sonunda Ferdinand ile buldu. Golden sonra Kazakistan savunma anlayışını bırakarak İngiltere'nin üzerine giderken, 65. dakikada Kuczma'nın k.k. attığı golle skor 2-0 oldu. İngiltere 2-0'dan sonra tam rahatladım dese de, 69. dakikada Ashley Cole'un yaptığı bir hata sonrasında Kukeyev topu İngiltere'nin ağlarına gönderdi ve skor bir anda 2-1'e geldi. 2-1'den sonra ise oyunu karşı kaleye iyice yıkan İngilizler Rooney'in iki Heskey'in de bir golüyle maçı 5-1 kazandı. Bu sonucun ardından İngiltere 3 maç sonunda puanını 9'a çıkartırken, Kazakistan 3 puanda kaldı.
|
|
|
|
|
10
|
GÜNCEL / Yurtiçi / 15 Gün İçerisinde 43 Teröristin Etkisiz Hale Getirildi
|
: Ekim,10/10/08, 2008, 11:55:39
|
|
"KUZEY IRAK'A HAVA OPERASYONU DÜZENLENDİ" GENELKURMAY BAŞKANLIĞI'NDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR: "ÜLKEMİZE SIZMAYA ÇALIŞAN BÜYÜK BİR TERÖRİST GRUP ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"
Genelkurmay Karargahı'nda düzenlenen basın bilgilendirme toplantısında bilgi veren Genelkurmay Başkanlığı İletişim Daire Başkanı Tuğgeneral Metin Gürak, yurt içinde eylem hazırlığı içinde olan büyükçe bir terör örgütü grubunun, Irak'ın kuzeyinden hududa girmek üzereyken dün akşam saatlerinde Hava Kuvvetleri ve ateş destek vasıtalarıyla ateş altına alındığını, büyük kısmının etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
Tuğgeneral Gürak, 15 gün içerisinde 43 teröristin etkisiz hale getirildiğini de belirten TSK hava operasyonunun düzenlendiğini kaydetti
|
|
|
|
|
12
|
SPOR DÜNYASI / Beşiktaş / Sırada Ki Gelsin
|
: Ekim,10/08/08, 2008, 09:22:40
|
|
Ertuğrul Sağlam görevi bıraktı, 4.5 yıldır başkanlık koltuğunda oturan Yıldırım Demirören, 5. teknik adam için çalışmalara başladı. Aday çok, ancak şu an için ön plana çıkan isim hayli ilginç: Slaven Bilic...
‘Adam gibi geldim...’ Metalist Kharkiv karşısında alınan 4-1’lik yenilgi, Ertuğrul Sağlam’ın ipini çekti. Dün basın mensupları önüne çıkan ve yönetim kuruluna yönelik hayli ağır ifadeler kullanan Sağlam, “Adam gibi geldim, adam gibi durdum, adam gibi gidiyorum” diyerek istifa etti. Genç hocanın istifasını kabul eden Beşiktaş Yönetimi, yeni teknik direktör adaylarıyla temasa geçti. Kharkiv maçı sonrası Başkan Yıldırım Demirören’e, “Ocak’tan önce gelemem” diyen Mircea Lucescu, Shakthar Donetsk’i şu an bırakamayacağını bir kez daha bildirdi. LE GUEN, DAUM, ADVOCAAT Yönetimde çoğunluğun ‘okey’ verdiği isim Fransız Paul Le Guen oldu. Lyon’da efsaneleşen ve şu an PS Germain’de görev yapan Le Guen ikna edilmeye çalışılıyor. Ancak PSG ile UEFA yoluna devam eden Le Guen’in gelmesi ‘düşük bir ihtimal’ olarak değerlendiriliyor. Yöneticiler; Christoph Daum için “Aynı hoca 3. kez çağrılmaz” yorumunu yaptı. Zenit Teknik Direktörü Dick Advocaat’ın yıllık 5 milyon Euro’luk maliyeti çok bulundu. Menacerlerin önerdiği Koeman kabul görmedi. Osieck ise yönetimin çoğunluğu tarafından istenmedi. ROCKÇI BILIC! Mustafa Denizli-Sergen Yalçın ikilisi ilk etapta ‘olumlu’ karşılandı. Ancak Başkan’ın ‘yabancı olsun’ baskısı nedeniyle 2. görüşme henüz yapılmadı. Tüm bu gelişmelerin ardından hayli ilginç bir isim ortaya atıldı:?Slaven Bilic... Euro 2008’de elediğimiz Hırvatistan Milli Takımı’nın teknik direktörü olan Bilic, henüz 40 yaşında... Çok genç olmasının yanı sıra hobileriyle de dikkat çekiyor. İşte özel hayatından birkaç not:?Küpe takıyor, profesyonel anlamda rock müzikle uğraşıyor, gitar çalıyor. Alkolle arası hayli iyi ve bazen idmanlara bile alkollü çıktığı iddia ediliyor.
|
|
|
|
|
13
|
SPOR DÜNYASI / Trabzonspor / Yattara Trabzon'da Kaldı !..
|
: Ekim,10/07/08, 2008, 07:44:20
|
|
Yattara Trabzon'da kaldı !..
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Gineli oyuncuları İbrahima Yattara'nın Katar Kulübü'ne transferinin gerçekleşmediğini söyledi.
Şener, Yattara'nın bonservis bedelinin kulüp hesabına yatırılmadığını ve dolayısıyla bu transferin de gerçekleşmediğini belirterek, ''Para yatmazsa transfer kapanır. Ömür boyu beklenilecek de bir konu değil. Önümüzde maçlarımız var. Onlara bakmamız lazım'' dedi.
Bundan sonra Yattara'nın teknik direktör Ersun Yanal ile görüşmesi gerektiğini ifade eden Şener, ''Yattara, bizim lisanslı oyuncumuz. Hocası var. Gider ona sorar. Hocası ne yapar, ceza verir veya vermez. Oynatır veya oynatmaz. Antrenman yaptırır ve yaptırmaz. O hocanın kararı'' diye konuştu.
|
|
|
|
|
14
|
SPOR DÜNYASI / Beşiktaş / "adam Gibi Geldim Adam Gibi Gidiyorum" Ertuğrul Hoca İstifa Etti
|
: Ekim,10/07/08, 2008, 07:40:23
|
|
Yönetimi bombaladı ve gitti !..
Ertuğrul Sağlam Beşiktaş Başkanı ve yönetimini adeta bombardımana tuttu ve görevini bıraktı !.. Anlamlı açıklamalar yapan, derin mesajlar veren Sağlam; Beşiktaş Yönetimi ve bir kısım medya haricinde kimseye sitem etmedi, ancak net bir şekilde "İçeriden vurulduğunu" söyledi.
Basın toplantısının başında Aktütün saldırısında şehit olan askerlerimiz için taziyesini sunan Sağlam, daha sonra geçen seneden bu yana kısa bir değerlendirme yaptı. Geçen sezon 2.5 yıllık bir sözleşme imzaladığını, Beşiktaş'ın 100. yıldan sonra hasret kaldığı şampiyonluğa ulaşılması ve uzun vadeli planlar yapılması teklifini kabul ettiğini, altyapıdan tam 15 tane oyuncuyu A takıma kazandırdığını dile getiren Sağlam, UEFA Kupası'nda hem güzel hem kötü maçlar yaşadıklarını hatırlattı. "Geçen sene Porto maçını alabilseydik bugün belki farklı yerlerde olabilirdik" diyen Ertuğrul Sağlam, Turkcell Süper Lig'de ise son 7-8 haftaya kadar liderliği taşıdıklarını ama sürekli olarak içerideki sorunlarla uğraştıklarını belirtti. "Bir yandan rakiplerle mücedele ederken bir yandan da içimizde çıkan sorunlarla uğraştık. Geçen sene İBB maçıyla başlayan hakem hataları, sakatlar, cezalar ve kendi hatalarımızdan dolayı şampiyonluğu kaçırdık." diyen Sağlam daha sonra sözü yeni sezona getirdi. "Bu sezon başında rotayı çizerken yönetimin tam desteğiyle göreve devam edeceğimiz söylendi" diyen Sağlam, yedek kulübesi çok zengin bir kadro oluşturduklarını belirtti. Ligde şampiyonluğu ve Avrupa'da başarılı hedeflediklerini, kampta çok güzel bir hava yakaladıklarını ve kaptanların kavgasının bile bu ortamı bozamadıklarını söyledi. Ligde bugün iyi bir konumda olduklarını hatırlatan Sağlam, ardından terbiyeli ama ağır ifadelerle Beşiktaş yönetimini suçladı: "BEŞİKTAŞLILIK DURUŞUNU SEBA'DAN ÖĞRENDİM" Beşiktaş'a beni futbolcu olarak transfer eden ve bugünlere gelmemi sağlayan Süleyman Seba'ya buradan çok teşekkür ediyorum. Benim Beşiktaş'a gelişlerimin yanında maalesef gidişlerim de olaylı oluyor. Gerek futbolcu gerek teknik adam olarak büyük Beşiktaş camiasına yakıştım. Beşiktaşlılık duruşunun ne olduğunu Seba'dan öğrendim. "BU İNSANLAR NEYE HİZMET EDİYOR?" Geldiğim günden beri alışık olmadığımız olaylar yaşadık. Göreve geldiğimden beri istikrarlı olarak açıklama yapan beni sürekli yıpratan bu insanların neye hizmet ettiğini anlamış değilim. BAZI GAZETECİLER TEPKİ Söylemediğim şeyleri yazan gazetecileri saymıyorum bile.. "KULÜPTE BİZ ÜZÜLÜRKEN SEVİNLER OLDU" Biz üzülürken sevinenler oldu içeride, biz sevinirken de üzülünler oldu. Görevimize dışarıda ve içeride mücadele ederek devam ettik. YALANCILIK SUÇLAMASI Bana kimseyle görüşmediklerini söyleyenler şimdi istedikleriyle görüşebililer. Beni kamuayonun önünde zor durdumda bırakmak için söylenren yalanların ne tarafını düzelteceksiniz? Ben vefayı bilirim, çalıştığım sürece istifaya zorlattırıp para peşinde koşan insan olmadım. Benim Beşiktaş sevgimi paraya tahvil etmeye çalışanlar artık utanır mı bilmiyorum. Ben bazı yöneticilerin yaptığı gibi Beşiktaş'a zarar verecek şeyler söylememek için bazı şeyleri söylemiyorum. "ADAM GİBİ GELDİM ADAM GİBİ GİDİYORUM" Görev aldığımız ilk günden beri taraftarlarımız beni tezahüratlarıyla gururlandırdı. Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam diye bağırdılar. Ben de adam gibi göreve başladım, adam gibi devam ettim, adam gibi bırakıyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin.
|
|
|
|
|
15
|
GENEL / Sohbet(chat) & Kutlamalar / İşte Kawazakinin Kaybettiği İddadan Sonra Ki Hali
|
: Ekim,10/06/08, 2008, 09:30:33
|
Evet kawak ile büyük bir idda girmiştik maç öncesi bursa gs kazanan bursa oldu oda 1 hafta boyunca resimde ki imzayı koyacak başra DKD Efsane Cici kiz geçmiş olsun diliyorum Yorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPYorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPYorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPYorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|