+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim

Kasım,11/18/08, 2008, 05:22:37 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

fx15
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 ... 5
1  OYUN ARŞİVİ / İstanbul Kıyamet Vakti / İkvde Yaratık Lvlleri : Mayıs,05/17/08, 2008, 01:33:42
oyun çok güzel ben şu an 34lvldeyim hele bi kaç kişi tanımaya başlayınca hem görevlere yardım ediyolar hemde zmn nsl geçti anlamıyoruz herkese tavsiye ederim oyun zevki olmayan bakmasın pls...sonra iğrenç fln oyunu kuranlara saygısızlık oluyo resmen.....
2  WEBMASTER / Photoshop / Photoshop Eğitim Kitabı : Mayıs,05/02/08, 2008, 02:45:25
paylaşım süper emeğine sağlık çok saol....
3  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Yabancı Klipler / Nancy Ajram - Enta Eih(mutlaka Dinleyin) : Nisan,04/03/08, 2008, 05:00:32

süper bi şarkı herkesin dinlemesini tavsiye ederim
4  YORUMCUYUZ.NET GAZETESİ / İtiraflarınız | Sırlarınız / Sevdiğiniz İnsanı Geçmişiyle Yargılar Mıydınız ? : Şubat,02/23/08, 2008, 02:05:08
valla bilmiyodum ösür çok ösür bidaha olmas...
5  YORUMCUYUZ.NET GAZETESİ / İtiraflarınız | Sırlarınız / Hiç Kankanızı Sevgilinizden Kıskandıgınız Oldumu? : Şubat,02/23/08, 2008, 02:04:26
valla ben kıskanmadım kankama sonuna kadar güveniyordum hem ben onu sefmiyodum başımdan gitse die bekliyodum hemde o beni çok sefiyodu

ama şimdiki sefgilimden tabiki kıskanırım ama şimdide kankalarım hep erkek evet
6  YORUMCUYUZ.NET GAZETESİ / İtiraflarınız | Sırlarınız / Sevdiğiniz İnsanı Geçmişiyle Yargılar Mıydınız ? : Şubat,02/23/08, 2008, 02:01:28
sevgilimin benden önceki hayatı beni ilgilendirmez ndn derseniz önceden ben yoktum farklıydı şimdi ben varım daha farklı.....AAAAHH BİDE KISKANDIRMAK İÇİN BEN NİE JAPON BULMADIM DEMESİ YOKMU YANIMDA OLSA BOĞARDIM HERALDE :p
7  YORUMCUYUZ.NET GAZETESİ / İtiraflarınız | Sırlarınız / Acı Çektiğiniz Bir Şeyi Kabullenmek Zorunda Kaldınız Mı? : Şubat,02/23/08, 2008, 01:58:22
tabiki çok oldu ama hiç unutamadığım var kardeşimin ölmesinden çok acı duydum ve hala duyuyorum ama kabullenmek zorundayım onun artık yanımda olmadığını.. aglayan
8  EĞİTİM & ÖĞRETİM / 2008 ÖSS, ÖSYM, Sınav ve Yerleştirme Sonuçları / 2 Yıllık Üniversiteler Hakkında Herşeyi Sorabilirsiniz, Öğrenebilirsiniz : Şubat,02/21/08, 2008, 12:05:26
ben sorumu yöneltmiştim fakat bi cevap alamadım lütfen bana sorum hakkında bilgi verirseniz çok sevincem 2yıllık üniversitelere girme hakkım hala geçerlimi yoksa bu yıl üniversitede 2yıllık kalktımı bu arada meslek liseleri için katsayı puanları değiştirilcekti değiştirilmemiş çok sevindimm.........
9  EĞİTİM & ÖĞRETİM / 2008 ÖSS, ÖSYM, Sınav ve Yerleştirme Sonuçları / 2 yıllık üniversite hakkında bana yardım edebilirmisiniz? : Ocak,01/05/08, 2008, 07:58:12
arkadaşlar konuyu ben açtım ama sorularım bitmedi uzun bi süredir gelemiyordum zaten yaaa bu 2yıllık üni. geçiş hakları bittimi bitmedimi bunu mrk ediyorum bittiyse meslek lisesi mezunlar ne gibi avantajlardan yararlanabilirler?..2yıllık okumasam bile halk eğitim merkezi gibi bi yerlerde öğretmen olarak çalışabilirmiyim?...YA BEN ÖĞRETMEN OLMAYI ÇOK İSTİYORUM İNŞ. OLCAM HAYIRLISIYLA...amaaaannn daha zmnım var okula bi yıl erken başlamanın avantajı daha ocak28de 17olcam masum
10  GENEL / Sohbet(chat) & Kutlamalar / Coco Cola Ve Pepsi'ye Dikkat !! : Eylül,09/12/07, 2007, 01:23:23
bana bunun slaytını bi arkadasım yollamıştı ve babam yaklaşık 3aydır kola almıyor ve ben kendim alıyosam gördüğü anda çöpe yada lavaboya başaltılıyor ''içimiz tertemiz arkadaşlar'' kahkaha
11  YORUMCUYUZ.NET GAZETESİ / İtiraflarınız | Sırlarınız / Hiç Sevgiliniizden Tokat Yediniz Mi..dayakda Olur :) : Eylül,09/12/07, 2007, 01:13:33
ben aşkımla ayrı şehirlerdeyim ama bazen telefonda konuşurken ben ölürsem sakın üsülme gibi laflar ettiğimden geldiğimde seni öle bi dövcemki diyo nsl dövcen diyo öperek diyo kahkaha sonrada tutmuş ben sana kıyabilirmiyim sen bana vurursun ben sana vuramam ben daha kıslara hiç el kaldırmadım sende o kıslardan daha değerli olduğun için sana bağıramam bile diyo kahkaha
12  YORUMCUYUZ.NET GAZETESİ / İtiraflarınız | Sırlarınız / Utandım : Eylül,09/12/07, 2007, 01:08:59
Alıntı:_-**-MeLeK-**-_ tarafından gönderildi.
Bi ara bi erkek arkdşım vardı baya uzun sürelik bi birlikteliğimiz olmuştu daha sonra bi çocuk benden hoşlandığını ve buluşmak istediğini söylemişti çocuk çok yakışıklıydı çokta hoşuma gitmişti aslında sevgilimi aldatmak gibi bi niyetim yoktu ama işte insanın hoşuna gidince aklı başından gidiyor
Neyse çocukla buluşmaya gittim konuştuk filan eve döndüm sevgilim beni arıyor çabuk gel diye gittim bi baktım o çocuk sevgilimin yanında meğer arkdşıymış ve beni denemişler hem kızmış hemde utanmıştım sonuçta ayrıldık smile
Bi daha böyle bi duruma düşmem umarım  masum

sana gerçekten güveni olsa öle bi deneme yapmazdı erkek milleti deilmi hepsi aynı :p yok yaaaaa hepsi demeyim bnm eski çıktığımda msn dendi ve bi sohbet kanalındayıs kendisi başka nick lerle girerek beni denemeye kalktı tabi bunu bilenler bana söledi hmn niyeti dünden belliydi onun arkadsı diye tanıtıp kendini kötülüyodu bana allamın salağı kahkaha
13  YORUMCUYUZ.NET GAZETESİ / İtiraflarınız | Sırlarınız / Acı Çektiğiniz Bir Şeyi Kabullenmek Zorunda Kaldınız Mı? : Eylül,09/12/07, 2007, 01:05:48
kardeşimin ölemesi bnm çok acı çekmeme sebep oldu ama kabullenmek zorundaydım artık ne yaparsam yapıyım geri gelmiycekti.... aglayan
14  EĞİTİM & ÖĞRETİM / 2 Yıllık ve 4 Yıllık Üniversiteler / Üniversiteliler dikkat ! : Temmuz,07/14/07, 2007, 11:13:14
Alıntı:kotu_kedi tarafından gönderildi.
2008 de bende kazancam gülümse o sene az kişi gircekmişte :p

2008de tabiki az kişi girer arada boşluk oluyo aslında o zmn zor kazanmak kontejan az olcak ve yüksek puanla alırlar sanırım ve bnm için kötü 2yıllık üni.için son şansım...
15  EĞİTİM & ÖĞRETİM / 2 Yıllık ve 4 Yıllık Üniversiteler / 2 yıllık üniversite hakkında bana yardım edebilirmisiniz? : Temmuz,07/14/07, 2007, 11:10:37
çok teşekkür ederim ama aklıma şimdi açık öğretimi koydu herkes babamda şehir dışını kabul etmiyo ya gazi üni.si yada açık öğretim bnm bölümüm tekstil konfeksiyondu ve giyim öğrt.liğini istiyorum inş. olur hayırlısıylada zati pazartesi günü tercih formu alcamda bakalım arkadaşımın arkadaşıda yardım etmeye çalışıyo bnm bölümü sözel ama arkadaşımın arkadaşı sayısa diyo.....
Sayfa: [1] 2 3 ... 5
İstatistikler
Üye: 220609
Konu: 81721
Hoş geldiniz _DeaD_, yeni üyemiz.
Sponsor Linkler
Akvaryum Portal ve Forum
Akvaryum Portalı
Online Adsl Başvurusu
adsl başvuru
Akvaryum Malzemeleri
pet shop
Geveze.net Türkçe Mirc
mirc
Trsohbet.com Chat
sohbet
Oruçoğlu Nakliyat
Evden Eve Nakliyat

Akdeniz Nakliyat
Evden Eve Nakliyat
Türkiye Mirc
Mirc
İddaa Tahminleri
iddaa
Sigara Bırakmak İçin
sigara bırakma
Bunlara Baktınız Mı ?

Forum Yarışmaları
Online Üyeler

Daha Fazla İstatistik
Foruma Üye Ol
Forumda Görev Al

Son 10 Konu

Yavas Yavas Bakın

Lord Of The Rings ...

14 Temmuz 2008 Gün...

hangi müzik daha g...

16 Eylül 2008 Günü...

:::sizce Uzaylılar...

12 Ekim 2008 Günün...

13 Ekim 2008 Günün...

6 Kasım 2008 Günün...

3 Kasım 2008 Günün...
Duyuru
Arşiv

şiir yarışmaları resim yarışmaları site haritası ses yarışmaları forum yarışmaları atatürk resimleri islami resimler ramazan ayı ve bayramlar dini hikayeler ilahi peygamberler güncel haberler hukuk siyaset forumları  siyaset meydanı siyasi kara kuvvetleri hava kuvvetleri deniz kuvvetleri silah sistemleri askeri resimler hayvanlar alemi hastalıklar rüya tabirleri komik videolar edebiyat forumu meslek rehberi ödevler diyet oyun download full oyunlar cs serverleri online oyunlar knight online avrupadan futbol iddaa cep için videolar cep için filmler film izle flim izle belgesel izle forum dizi izle amatör müzik mp3 yerli Türkçe klipler şarkı sözleri arabeks rapçılar program paylaşım msn smf google forumu emo evden eve nakliyat

sauna eşofman

YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim | Powered by SMF 1.1.7.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Bu Sayfa 0.121 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu

YORUMCUYUZ.NET
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi sekilde yararlanabilir ve forumda ücretsiz yazar olabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

kapat