Konuları Göster
|
|
Sayfa: [1] 2 3 ... 8
|
|
1
|
GENEL / Sohbet(chat) & Kutlamalar / (o(o_ex Şimdilik Veda Eder....
|
: Ağustos,08/28/08, 2008, 09:35:04
|
Arkadaşlar Ben Artık GidiYorum Bu akşamda forumda olucağım Bir daha Kimbilir kısmet Ne zaman Uğrayabilirim , O yüzden HErkes Allaha Emanet Olsun ve eğer ki Üstünde hakkım olanlar VAr ise Hakkımı Helal Ettim Görüşmek üzere.. Erzincan 59. Topçu Tugayı Eğitim KOmutanlığı - 106 MM: HAV. Aİ. ÇAvuş .. GÖrüşmek dileği İle ARkadaşlar HErkes Allah a EmanEt Olsun ..
|
|
|
|
|
2
|
KÜLTÜR & SANAT & EDEBİYAT / Kendi Kaleminizden / Bir Gülüş Bile Ugramadı Yüzüme...
|
: Ağustos,08/28/08, 2008, 04:37:24
|
Bir gülüş bile ugramadı yüzüme
Geceyi sardım diye benliğime
Gündüzler düşman belledi suretimi
Karanlığı saklıyorum diye gözlerimde
Gelişleri kim yasakladı ki bana
Durmadan gidiyorum karanlıklarda
Nerde bir bilinmeyen var
Benliğim tam olayın ortasında
(üneyt
27.08.2008/saat 02:24pm
Düzenlemeler için arkadaşıma Teşekkür ederim... 
|
|
|
|
|
3
|
KÜLTÜR & SANAT & EDEBİYAT / Kendi Kaleminizden / Gidişler Sarmıştı Düşlerimi . .
|
: Ağustos,08/28/08, 2008, 04:35:22
|
GİDİŞLER SARMIŞTI DÜŞLERİMİ..
Her gidişin bir dönüşür olur derler Ama dönüşü olmayan gitmelerdeyim ben Gelişleri unuttum belki Bana elveda dediğinden beri Ama sende haklıydın çünkü Arkandan Gitme KAl Bile diyemedim
Hiç bir zaman karşına çıkma cesaretim olmadı olmayacak Yalnız bir telefon kulubesinden arayacağım seni belkide İsminle başlayacak cümlelerim Seni soracağım uzun düşlerime Belkide Hiç açmayacaksın dertleşeceğim yalnız hayallerimle Sonra . . . sarılacağım yine gecenin koyununa belkide beni anlayan tek dostuma yıldızlara saracağım dileklerimi Anlatacağım uzun uzun seni onlara Belkide hiç dinlemeyecekler beni Sırf giderken bir elveda bile diyemedim diye
Gidişler sarmıştı düşlerimi . . Gelişleri yasaktı sensiz gecelerimin Şimdi seni son bıraktığım yerde Bekliyorum yine Aynı ıssız köşede Belki geleceksin belkide gelmeyecek . . .
(üneyt 27.08.2008/saat 03:34
Düzenlemer için Arkadaşıma Teşekkür ediyorum İyi ki VArsın .. 
|
|
|
|
|
4
|
KÜLTÜR & SANAT & EDEBİYAT / Kendi Kaleminizden / Ya Umutlarda Biterse...
|
: Ağustos,08/28/08, 2008, 03:28:58
|
Ya Umutlarda Biterse...
Ucuz kelimelerde buldum yalnızlığı Değeri biçilmemiş bir aşkın ardından Kandırlmış düşlerle avutmaya çalıştım belki de Uğrak yeri olmuş gülüşlerimi Oysa ki kimsenin aramadığı bir numaradan bulmuştum seni Ayrılık rehberinin,üstü çizili sayfalarında
Tozlu telefon kulubelerinde arar oldum nağmelerini Güzel melodilerle karşılamanı beklerdim özlemlerimi Haykırışlara tutsak kılmanı değil...
Hiç bir öğretmenimden öğrenemedim , bana hissettirdiklerini Oysa ki sınıfta kaldığımı çok geç öğrendiğim Kurtarma Adına Hiç bir şey yapamadım bu sevgi için Zaten olmayan bir şeymiş senin için Geçte olsa bunu da öğrendim ...
Hayattan hüküm Giydim, istediğim sevgilerden Cezam müebbet yalnızlık hafifletici nedenlerim yok kendimi kurtarmak adına Belki bir neden söyleyebilirsin,geçmiş anıların hatrına
Hiç DEğilse Umutlarım Kurtulsun Onlar olmadan ne ben Ne de içimdeki Sen yaşayabilirsin.. Peki Ya Umutlarda biterse... (üneyt 28-08-2008 06:40
Sözler verilmişse tutulması gerekir Ve ben Tuttum Umarım Beğenirsin Arkadaşım
|
|
|
|
|
5
|
GENEL / Anket Odası / Cnbc E Dizileri
|
: Ağustos,08/27/08, 2008, 01:00:29
|
Evet arkadaşlar CNBC e Dizilerini Seyreder misiniz Ve en ÇOk hangilerini 15 tane Seçebilirsinizi ilk ben başlıyorum Neredeyse hepsi 
|
|
|
|
|
6
|
KÜLTÜR & SANAT & EDEBİYAT / Kendi Kaleminizden / Bir Nefes Önce.. Bir Nefes Sonra..
|
: Ağustos,08/25/08, 2008, 03:13:36
|
|
Bir Nefes ÖNce.. Bİr NEfes SOnra..
Bİr nefes daha YAkın rüyalarım sana Bir nefes daha yakın ömrüm sona Oysa ki Bİr nefesten uzak değildim yaşama Bir nefes önce bir nefes sonra Kim bilir son veda edişimdir sana
Utanmasam Ağlarım derler ya Ben Utanmazın tekiyim o zaman Adabına Göre bile Ağlamayı beceremiyorum Utanmadan Ağlayabiliyorsam belki de Yok yapamam ...
Boş bir resim çerçevesi çizerim bazen HAyatı ortadan ikiye bölerim Bölen ve Bölünen Nedense hep kalan olarak ekleniyorsun resmin bir köşesine Matematiğim YEtmiyor kusura bakma Ben mi ikiye Bölemiyorum Yoksa Sen TEk misin ? Zaten NE zaman bir bütünün parçalarıydık ki ...
BElkide Bu yüzden HEp bir teori Olarak kalacak sevgimiz tezlere dayalı ağlamalar yetmeyecek belki de benden başka kimse kanun kabul etmeyecek bu aşkı Bu Dersten Sınıfta kaldım Çünkü sen YArı yolda bıraktın DErs Aşk becerisi Ve güven bilgisi BElki de yaşamın son nefesi
Bir nefes önce bir nefes sonra BElki de bu son veda Edişimdir Yaşama.. (üneyt 25-08-2008
|
|
|
|
|