Mesajları Göster
|
|
Sayfa: [1] 2 3 4
|
|
1
|
YÖNETİM & KULLANICILAR / Hoşgeldiniz(Welcome) / Slmlar Arkadaslar
|
: Mayıs,05/06/08, 2008, 03:44:35
|
|
Fenerbahceli oldugumu bile bile su yaptiginiz 6s konusmalarini, benim "Merhaba" konum icinde tuttunuz. Halbuki mariachi333'nin yazdiklarini, konuyu bolerek ayirmaliydiniz. Boyle bi saygisizlik gormedim ben.
Benim buraya gelis amacim, oncelikle counter strike server'larimizin reklamini yapmakti. Baktim ki guzel bir yere benziyordu, biraz takilayim, paylasim yapayim dedim. Ama bu saygisizliktan sonra gordugum kadariyla bu foruma benim ne verebilecegim bisey var, ne de alacagim. Zaten server'lar olarak Allah'a sukur hizla gelisiyoruz, devami da gelecek. Tanitim konularini da acmistim, isterseniz onlari da silebilirsiniz.
Forumunuz sizin olsun.
|
|
|
|
|
3
|
OYUN ARŞİVİ / Counter Strike / Online Counter Strike İcin Cheating Death Ve Sxe Download
|
: Mayıs,05/03/08, 2008, 09:30:17
|
Cheating Death ve Sxe bilindigi uzere Anti-Hile programlaridir ve internet uzerinden oynamak isteyeginiz her server'da kesinlikle gerekli olacaktir. Son versiyon olan Cheating-Death 4.33.4 Yorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPDownload Cheating Death Son veriyon olan Sxe Yorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPDownload Sxe Sxe programi surekli guncellenmektedir. Yeni versiyon geldikce, burdaki link'i yenilecegim. Sorununuz olursa da, ilgilenebilirim.
|
|
|
|
|
4
|
OYUN ARŞİVİ / Counter Strike / Resimli Anlatim - Netten Cs Icin Olmazsa Olmaz Program - Hlsw
|
: Mayıs,05/03/08, 2008, 09:16:08
|
Son islem olarak Cheating Death programini Hlsw uzerinde kaydetmeyi gosterecegim. Yapacagimiz bu islem sayesinde, oyuna dahil olmak icin Play tusuna bastigimiz gibi, Cd otomatik olarak acilacaktir. Ilk olarak Settings yazan yeri tik'liyoruz.Yorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPAcilan pencerede, Hlsw programi ile oynayabilecegimiz tum Oyunlari gosteriyor.Burda bir islem yapmayip, Connecting'i tik'liyoruz.Yorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPAcilan pencerede, gosterdigim gibi "Start Cheating Death if Required" yerine tik atiyoruz ve "Browse"dan Cd'nin bulundugu yeri seciyoruz.Yorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPBu islem sonrasinda Tamam'i sectigimiz vakit, Cheating Death programi, Hlsw'ye kayitli olmus oluyor. Oyuna dahil olmak icin "play" tusuna bastiginiz gibi, sizi oyuna yonlendirecek, boylece Cd'yi acma ile vakit kaybetmeyeceksiniz. Bu arada tum islemler, yazilar vs. tamami ile kendi calismamdir, alinti degildir.Sevgiler, saygilar.
|
|
|
|
|
5
|
OYUN ARŞİVİ / Counter Strike / Resimli Anlatim - Netten Cs Icin Olmazsa Olmaz Program - Hlsw
|
: Mayıs,05/03/08, 2008, 09:12:23
|
Burda ise programi nasil kuracaginiz hakkinda bilgi verecegim. Ayrica sunu da belirteyim, bu program sadece Counter Strike icin degil, tum "online" oynanabilen oyunlar icin kullanilabilir. Ama ben sadece Cs bolumunu anlatacagim. Oncelikle yukaridaki link'te de verdigim Download yerine tikliyoruz. Karsimiza su cikiyor:Yorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPNext diyoruz.Yorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPKabul ediyorumdan sonra Next diyoruz.Yorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPKaydetmek istedigimiz yeri secip, Next diyoruz.Yorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPNext diyoruz.Yorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPCreat secerek, Next diyoruz.Yorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPInstall diyoruz.Yorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPInstall edilince, son olarak Finish diyoruz.Boylellikle program otomatikman aciliyor. Ip/Port yazan yere, girmek istediginiz server'larin ip numaralarini veya direk isimlerini yaziyoruz.Yorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPGirmek istediginiz server'i sectikten sonra, sol ust taraflarda olan "play" tusuna bastiginiz gibi, direk oyuna yonlendiriliyorsunuz. Program ve kullanilabilirlik hakkinda olabilecek sorularinizi bana iletebilirsiniz, her turlu yardimci olmaya calisirim. Kolay gelsin.
|
|
|
|
|
6
|
|
: Mayıs,05/03/08, 2008, 09:08:41
|
HLSW - Netten Counter Strike icin Olmazsa Olmaz ProgramCounter Strike'i, internet uzerinden oynamak icin kesinlikle gerekli gorulen program; HLSW. Bu program sayesinde, gorebileceginiz ve yapabileceginiz seyleri anlatmaya calisayim. 1. Girmek istediginiz server'da o anda kac kisinin oynadigini, 2. Hangi haritanin oynandigini, 3. Sonraki haritayi, 4. Ne kadar sure kaldigini, 5. Player'larin nick'lerini, 6. Yapilan frag'lari, 7. Doluluk oranlarini gorebilir, buna gore karar verebilirsiniz. Ayrica; 1. url yerine favori server adreslerinizi 1 kere yazarak, bu server'lari oraya sabitlemis olursunuz. Boylece tek tek her seferinde yazmaktan kurtulursunuz. 2. Yukarida anlattigim sayesinde, Cs'i acip, console'a girip, connect ..... yazmaniza gerek kalmayacaktir. 3. Eger oyunda bos yer var ise, mesela 13/15 gosteriyor, Hlsw programinda gorunen "play" tusuna bastiginiz gibi, oyuna dahil olursunuz. Eger o anda server dolmus ise, otomatik console'a doner, ve retry kasmaya ordan devam edersiniz. 4. Oyunda kullandiginiz nick'inizi program uzerinde yazdiginizda, config dosyasina otomatik save'lenir. Boylece her oyundan ciktiginizda, config otomatik player nick'ine donus yapamaz. Program sayesinde ayrica, admin'ler oyuna girmeden oyunun kontrolunu yapabilir, uyarici mesajlar gonderebilir veya tum konusulanlari gorebilirler. (Bunun icin extra seyler yapilmali tabii ki) Daha bunlar gibi bircok ozelligi olan bu programi, siddetle tavsiye ediyorum. Yorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPDownload HLSW
|
|
|
|
|
8
|
OYUN ARŞİVİ / Server Tanıtımı / Counter Strike, Half Life Ve Warcraft3 - Oyundayiz.biz Server'lari
|
: Mayıs,05/03/08, 2008, 05:58:49
|
[RnB] clan tarafindan kurulan, hilesiz ve seviyeli oyunlari garanti eden OyunDayiz.Biz server'larinin adresleri soyledir:
Cs.Oyundayiz.Biz - Pro Cs1.Oyundayiz.Biz - Pro Cs2.Oyundayiz.Biz - FuN Cs3.Oyundayiz.Biz - Pro HL2.Oyundayiz.Biz - HLDM Cs4.Oyundayiz.Biz - 1.6 Pro Cs5.Oyundayiz.Biz - Warcraft3OyunDayiz.Biz adi altinda, clan'lara ait olan server'larimiz ise sunlardir:Cs6.Oyundayiz.Biz - SoLecistic > Clan Cs7.Oyundayiz.Biz - [Nos-Dmx] Cs8.Oyundayiz.Biz - PuBLiC Cs9.Oyundayiz.Biz - Sappy Sanguinary Soldier Cs10.Oyundayiz.Biz - =KaNNaS= Pro Cs11.Oyundayiz.Biz - =KaNNaS= FuN - Cs12.Oyundayiz.Biz - CSDM Cs13.Oyundayiz.Biz - flapeter balance > Cs14.Oyundayiz.Biz - Saints > Cs15.Oyundayiz.Biz qRh ' Cs16.Oyundayiz.Biz - freitag virtuecat * Cs17.Oyundayiz.Biz - m0nL!ght *- Cs1.Oyundayiz.Biz, Cs3.Oyundayiz.Biz, Cs8.Oyundayiz.Biz ve HL2.Oyundayiz.Biz server'larimiz Sxe ile, diger server'larimiz ise Cheating Death ile korunmaktadir.- Cs5.Oyundayiz.Biz - Warcraft3 oynamak icinde, WarCraft3 Paketi indirmeniz gerekmektedir.OyunDayiz.Biz Sizi De Bekleriz [RnB]Rhyth_M_asteR
|
|
|
|
|
13
|
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK / Atatürk Resimleri & Videoları / Ata'mizin Ender Bulunan Resimleri
|
: Mayıs,05/03/08, 2008, 02:21:47
|
Yorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPYorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPYorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPYorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPYorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPYorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPYorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPYorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPYorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPYorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Devami Gelecek...
|
|
|
|
|
14
|
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK / Atatürk Resimleri & Videoları / Ata'mizin Ender Bulunan Resimleri
|
: Mayıs,05/03/08, 2008, 02:20:08
|
Yorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPYorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPYorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPYorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPYorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPYorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPYorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPYorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPYorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPYorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
15
|
|
: Mayıs,05/03/08, 2008, 02:18:47
|
Yorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPYorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPYorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPYorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPYorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPYorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPYorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPYorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPYorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPYorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|