+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim

Ekim,10/12/08, 2008, 07:23:58 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

fx15
  Mesajları Göster
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 312
31  GENEL / Sohbet(chat) & Kutlamalar / Bu Kıza Güzel Demeyen %99 Gaymış : Eylül,09/30/08, 2008, 10:23:36
Alıntı:debattre tarafından gönderildi.
tabiki %100 sana hak veriyorum..yani 80-90 tane insanın üzerinde denediler diye herkeste bu geçerli degildir..sagolasın degerli yorumun icin...rep icin teşekkürler...bendende rep  tamam

ve bunu kimler seciyor kimler secti ki böyle bir tespitte ilk defa şahit oluyorum ve duyuyorum demek erkek olup olmadığımızı bu kız belirleyecek acaba deneme sürüşü var mı ki test etcek mi bizi buda olmalı bence
teşekkür ederim yorumun için herkesin güzellik anlayışı güzele bakışı beğenmesi çok farklıdır ben ahamlı şahamlı bir şey görmedim sıradan bir kız aa angelina ve catherina deselerdi tamam da bu saçma geldi bana  tamam evet
32  GENEL / Sohbet(chat) & Kutlamalar / Bu Kıza Güzel Demeyen %99 Gaymış : Eylül,09/30/08, 2008, 10:16:26
1-hiç zevkim değil,bana hitap etmiyor güzellik kriterlerime uymuyor..!
2-dönüp bakmayacağım bir tip,oda bakmaz ya orası başka..
3-benim sevgilim ona ona katlar 9 böler orantısını bile alır
4-göz yapısını hiç beğenmedim favorim(catherine zeta jones) tek gecerim!
5-eğer ben beğenmedim diye gay mi oluyorum  sinirli zevkler ve renkler tartışılmaz sayın anketciler..!

sağolasın arkadaşım güzel konuydu emeğine sağlık +rep tamam
33  GENEL / Anket Odası / Dizilerden Sizce?? : Eylül,09/30/08, 2008, 03:40:12
Alıntı:hayal_perest tarafından gönderildi.
gerçi hiç izlemedim ama yinede kalkmasını isterdim ' kurtlar vadisi ' dedim

aynen katılıyorum tamam evet
34  GENEL / Anket Odası / Erkeklere Özel 2 :) : Eylül,09/29/08, 2008, 10:16:13
Alıntı:!aysun! tarafından gönderildi.
palyonça gülümsemesimi  puhaha nerden buldun bu lafları ilgine teşekkürler +rep çok güldüm  kahkaha

bazen biz erkekler yaratılışımızın tüm özelliğimizi kullanıyoruz aslında çok terimler kullanırdım da olmaz artık bayan düşmanı gibi olucaz sonra makyaja karşı olduğum için hep arkadaşlara kırmızı ışık yakalım bayanlarda dursunlar derdim tii liseli yıllarımda dahi ama şimdi orta okula gidenler yeşil yakmaya başlayınca sarıyla yetiniyoruz napalım  puhaha puhaha rep için teşekkür ederim
35  GENEL / Anket Odası / Erkeklere Özel 2 :) : Eylül,09/29/08, 2008, 09:51:42
Alıntı:!aysun! tarafından gönderildi.
puhaha boya kazanına, ilk defa duydumm  gülümse

aslında bakkal brandasında göz kalemi çekmek değildir yazacaktımda o an ereğli kömür işletmeciliği denk geldi google da bir anda yazayım dedim yoksa maviyle yeşilin buluştuğu gözlerde kim diyemez ki gökkuşağı değildir diye..ee bakımlı olmak farklı makyajlı klasik palyonca gülümsemesi farklı..biz doğal adamız anca sevgilimizde öyle olur bakıma gerek yok  puhaha puhaha
36  GENEL / Anket Odası / Türk'üm Diyen El Kaldırsın! : Eylül,09/29/08, 2008, 09:34:48
mermerler üstad duygularıma ne kadar güzel dile getirmişsin.

Türk olmakla Onur vede Gurur duyuyorum
Türk'üm el kaldırıyorum
37  GENEL / Anket Odası / Kendini Savunabiliyormusun? : Eylül,09/29/08, 2008, 09:20:34
bazı durumlar evet bazılarında ise hayır tamam
38  GENEL / Anket Odası / Erkeklere Özel 2 :) : Eylül,09/29/08, 2008, 09:16:14
Benim başıma şöyle bir olay geldi ;ya ben direk kendine neden bu eziyeti ediyorsun diyorum..benim için bayanın her zaman doğal olması gerekiyor yabancı değil yanımda boya kazanına düşmüş biriyle asla gezmem zaten..bundan dolayı bir kaç kez oldu onlar boya güzeli marshall diyo fill boya kullanıyorlar herhal  puhaha
39  YÖNETİM & KULLANICILAR / Öneriler & Şikayetler / Açılmasını İstediginiz Bölümler - Katagoriler ? : Eylül,09/29/08, 2008, 09:11:50
Alıntı:55rock tarafından gönderildi.
Alıntı:fastaya tarafından gönderildi.
rüya bölümü açılsın rüyalarımızı anlatalım

aslında olabilir bir rüya bölümü açılsın    tamam yöneticilerimizde destek çıkarsa bende böyle bir bölümün açılmasından yanayım  tamam

efsane ve garip olaylar kısmına alt bölüm aslında acılabilir  tamam eğer yeterli destek görürse yöneticiler istediğinizi yerine getirecektir arkadaşlar  yaşasın
40  YÖNETİM & KULLANICILAR / Yönetimden Mesajlar / 1 Yeni Moderatörümüz Aramıza Katıldı. : Eylül,09/29/08, 2008, 09:05:52
görevinde başarılar dilerim arkadaşım  tamam
41  GENEL / Sohbet(chat) & Kutlamalar / Tüm Yorumcuyuz.net"hayırlı Bayramlar" : Eylül,09/29/08, 2008, 09:04:48
herkesin ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım.

sağlıklı huzurlu sevdiklerimizle daha nice bayramlara..
42  EĞLENCE / Geyik Muhabbeti / Ünlülere Sitemizi Sorduk Bakalım Ne Demişler? : Eylül,09/27/08, 2008, 10:29:34
tebrik ederim arkadaşım sağolasın +rep çok güldüm çok eğlenceli hele ki anayasa mahkemesi kısmına bayıldım böyle birşeyler yapmak lazım  yupi yaşasın yupi
43  EĞLENCE / Geyik Muhabbeti / Sevgilinize Nasıl Hitap Edersiniz? : Eylül,09/27/08, 2008, 10:25:10
"hayatım"yüreğim"gülgüzelim" diyorum hep Utandım yaşasın
44  KÜLTÜR & SANAT & EDEBİYAT / Sinema / Sizce En İyi Film Hangisi? : Eylül,09/27/08, 2008, 07:55:38
Alıntı:sbrcu1907 tarafından gönderildi.
recep ivedikk  yupi çok komikti yav  gülümse

bencede  evet
45  GENEL / Guiness Rekorları / Rekorlar Kitabı Bir Bakın Bakalım Neler Var (: : Eylül,09/26/08, 2008, 02:23:05
ilginize tesekkür ederim masum
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 312
İstatistikler
Üye: 207893
Konu: 78028
Hoş geldiniz kinqrider, yeni üyemiz.
Sponsor Linkler
Geveze.net Türkçe Mirc
mirc
Trsohbet.com Chat
sohbet
Oruçoğlu Nakliyat
Evden Eve Nakliyat

Akdeniz Nakliyat
Evden Eve Nakliyat
Türkiye Mirc
Mirc
İddaa Tahminleri
iddaa
Sigara Bırakmak İçin
sigara bırakma
Bunlara Baktınız Mı ?

Forum Yarışmaları
Online Üyeler

Daha Fazla İstatistik
Foruma Üye Ol
Forumda Görev Al

Son 10 Konu

Ip : 88.249.28.205...

10 Ekim 2008 Yay,g...

Arkadaslar Fake Se...

İrem Ne Olur Anla....

Sevdiğiniz İçin Ya...

Rep Kazanma Fırsat...

Pepsi Ve Coca Cola...

Need For Speed Und...

Warcraft3

300 Adet Java Oyun...
Duyuru
Arşiv

şiir yarışmaları resim yarışmaları site haritası ses yarışmaları forum yarışmaları atatürk resimleri islami resimler ramazan ayı ve bayramlar dini hikayeler ilahi peygamberler güncel haberler hukuk siyaset forumları  siyaset meydanı siyasi kara kuvvetleri hava kuvvetleri deniz kuvvetleri silah sistemleri askeri resimler hayvanlar alemi hastalıklar rüya tabirleri komik videolar edebiyat forumu meslek rehberi ödevler diyet oyun download full oyunlar cs serverleri online oyunlar knight online avrupadan futbol iddaa cep için videolar cep için filmler film izle flim izle belgesel izle forum dizi izle amatör müzik mp3 yerli Türkçe klipler şarkı sözleri arabeks rapçılar program paylaşım msn smf google forumu emo evden eve nakliyat

adtech ile reklam 2.0 dönemi başlıyor ve Trkycmhrytllbtpydrklcktr r10.net seo yarışması

YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim | Powered by SMF 1.1.6.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Bu Sayfa 0.098 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu

YORUMCUYUZ.NET
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi sekilde yararlanabilir ve forumda ücretsiz yazar olabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

kapat