+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim

Ekim,10/06/08, 2008, 07:59:50 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Konuları Göster
Sayfa: [1] 2 3
1  GÜNCEL / Güncel Haberler / 13 Yaşındaki Kıza Sigara Parasına Tecavüz : Temmuz,07/22/08, 2008, 01:35:11

13 yaşındaki kızı utanmadan yüzlerce erkeğe pazarladılar. Dahası bu vicdansızlığı bir sigara parasına yaptılar.
Memleketi Gaziantep'ten kaçırılarak Antalya'ya getirilen ve burada 3 ay boyunca yüzlerce erkeğe pazarlandığı belirtilen 13 yaşındaki N.T., polisin düzenlediği operasyonla kurtarıldı. 2 kişi tutuklandı.

Olay polise gelen bir ihbar telefonuyla ortaya çıktı. 3 ay önce memleketi Gaziantep'te markete giderken bir otomobile bindirilerek kaçırılan N.T., Antalya'ya getirildi. Burada önce uyuşturucuya alıştırılan kız, daha sonra erkeklere pazarlanmaya başlandı.

Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne gelen ihbar üzerine harekete geçen polis, Burhanettin Onat Caddesi üzerinde bulunan bir eve baskın düzenledi. Baskında N.T. kurtarılırken, Salih Arslan ve Mehmet Tonuş yakalandı. N.T. kendisini kurtaran kişilerin polis olduğuna uzun süre inanmadı. Polis kimliklerini gördükten sonra ağlamaya başlayan küçük kız, tüm yaşadıklarını anlattı.

10, 15 veya 20 YTL karşılığında yüzlerce erkekle birlikte olmaya zorlandığını belirten N.T., “İki kişi beni kaçırdı ve önce uyuşturucu içmeye zorladı. Uyuşturucuya alıştım. Bu arada bana önce kendileri tecavüz etti, ardından da para karşılığında yüzlerce erkeğe sattılar. 10 YTL, 15 yada 20 YTL karşılığında 3 ayrı evde beni yüzlerce erkekle birlikte olmaya zorladılar. Bazen sigara parasına bile beni satıyorlardı” diye konuştu.

Küçük kız polis tarafından koruma altına alındı ve psikiyatrik tedavi görmeye başladı. Polisteki sorguları tamamlanan 2 zanlı ise, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

>>>> boyle bişey olamaz ya insan değil bunlar ya  silahlı
2  EĞLENCE / Çözümlenmemiş Bilmece-Bulmacalar / Kızılderili Kadınlar :d : Temmuz,07/19/08, 2008, 02:11:54
kızılderili kadınlar tarafından bi adaya kaçıırılıyosunuz sizi bağlıyolar öldürücekler ve size ölmeden önce son bi isteğiniz olup olmadığını soruyolar ordan kurtulmak için ne derdiniz  kahkaha
3  EĞLENCE / Bilmece & Bulmaca / Ölümm Cezası He:bele : Temmuz,07/19/08, 2008, 02:02:52
katilin biri ölüm cezasına çarptırılır ve önüne üç seçenek sunulur
 karısda 3 oda vardır
                birinci odada:elektirikli sandalye
                 ikinci odada: elleri silahlı azılı katiller
                üçüncü odada: 3 yıldır aç olan aslanlar  siz mahkum olsanız hangisini seçerdiniz  dil çıkart
4  GENEL / Anket Odası / Geçelim Diğer Boyutlara : Temmuz,07/10/08, 2008, 03:32:36
benim gördüğüm en saçmalık rüya uzaylıların dünyayı istila etmesi ve kara murat kılıklı bişeyin motorsikletle gelip bizi kurtarmaya calısmasıydı ama yolda benzin bitiyodu  gülümse    gülümse dil çıkart
5  GENEL / Anket Odası / Yaz Da Geldii :d :d :d : Haziran,06/27/08, 2008, 01:08:45
evet cevapları alıyım  havalı
6  KADINCA / Aşk & Evlilik & İlişkiler / Ölen Bi Aşığın Aşkına Son Mektubu : Haziran,06/07/08, 2008, 03:27:48
O seni ilk görüşümü hiç unutamam.Simsiyah gözlerin dalgalı saçların vardı.
Sınıfımıza yeni gelmiştin.Aslında sınıfa yeni gelenlerle hep başkaları ilgilenir ama o gün
hemen yanına gelmiştim.Bana merhaba dediğinde yüreğim yerinden çıkacak gibi olmuş ruhum titremişti adeta.
Sonra koşarak uzaklaşmıştım yanından.Kendimi en yakın arkadasımın yanında buluvermişim.YÜzümde garip bi sırıtmayla birlikte tabi.
Sonra senle hiç konuşmadık ama hergün kimseye belli etmemeye çalışarak seni izliyordum.
Bİrgün yanıma geldin ve...
 Kalbim küt küt atıyordu. Bana beni sevdiğini soylemeni umut ederken
en yakın arkadasımdan çok hoslandığını ve onunla konuşmamı istedin.O an
hiçbirşey söyleyememiştim, yıkılmıştım.Çünkü bundan birkaç gün önce arkadasım sizin ne kadar iyi anlaştığınızı söylüyordu. Sanırım o da senden hoşlanıyodu.Ama naparsa yapsın seni benden daha fazla sevemezdi   sevemezdi işte...
O günden sonra siz çıkmaya başladınız bense içime kapandım.Aşka küsmüştüm ama sana hala sırılsıklam aşıktım sürekli seni düşünüyordum.Arkadaşım gelip bana beraber yaptıklarınızı büyük bi sevinçle anlattıkça onu çok kıskanıyordum.Ne kadar belli etmemeye çalışsamda arkadasım bi sıkıntım olduğunu seziyordu
Hergün okula ders çalışma bahanesiyle biraz daha erken gelip kütüphanenin camından gizli gizli maçını yani seni izliyordum
Orda sen olunca  maçta kimlerin oynadığını bile farkedemiyordum. Şiirler yazıyodum sana. Arkadasım tesadüfen buldu bigün yazdığım şiirlerden birini
çok utanıyodum ama neyseki üstünde ismin yazmıyodu yakışıklım yazıyodu tabi bunu da bilmiyorsun sen sana hep yakısıklık derdim ben öyle hitap ederdim sana şiirlerimde
Arkadasım o gün şiiri okuduktan sonra bana anlamlı bi bakış atarak sen aşık olmuşsun dedi inkar etmeye çalıştım ama yapamadm kaçmaya çalıştım yanından çünkü ağlıyordum kim  olduğunu öğrenmeye çalıştı sen olduğunu öğrense kimbilir ne kadar üzülürdü aklımda hep sen olsanda o an bi isim ve bi fizik uydurdum. sınıfta adım romantik aşığa çıkmıştı.
Sen bile böyle diyordun bana Herkes merak ediyordu uğruna şiirler yazdığım Gece gündüz düşündüğüm şu çoçuğu sen bile... içimden haykırmak geliyordu bazen yüzüne seni seviyorum diye ama olmuyordu işte yapamıyordum Kimseye söyleyemiyordum seni sevdiğimi en yakın arkadasıma bile. İçten içe kilitli kapılar ardında yalnız yaşıyordum aşkımı Kalbimde bi yara vardı Sürekli acıyan bi yara...
Çok defa bu acıya dayanamayıp intihar etmek istedim ama yapamaadm Ben ölmeyi bile beceremedim
  Ama artık intihar etmeme gerek kalmadı.Çünkü ben zaten ölüyorum Ailem bunu benden gizlemeye çalışsa da annemin hergün gizli gizli ağlayışını babamın sigara ardına sigara yakışını görüyorum ben ve yavaş yavaş öldüğümü günden güne eridiğimi biliyorum 2 haftada 7 kilo verdim adını  bile bilmediğim bu hastalığım yüzünden
hergün yıldızları izliyorum hastanenin penceresinden o seni ilk görüşümki kadar parlak olamıyorlar hiçbiri ve hiçbir zaman olamıycaklar biliyorum
Çünkü ben ölüyorum canımı acıtan ölmek değil sana bi kez olsun sarılamamış bi kez olsun sana olan sevgimi seni sevdiğimi sana haykıramamış olmak
bunu okuduğunda sakın üzülme aşkım bak sana ilk kez aşkım diyorum bidaha diyemicem biliyorum
 neden diyosun dimi neden şimdi
o gün yani arkadasımı sevdiğini söylediğin gün kendime büyük bi cesaret depolamış bi umut senin de beni sevebiliceğine kendimi inandırmış ve okula gelmiştim ama o gün yanıma gelmenle yanımdan gitmen arasında ruhum parçalanmış kalbim büyük ağır bir yara almıştı. ama artık ölüyorum
aslında asıl o gün öldüm ben sen öldürdün beni ruhumu paramparça ettin sana kızmak istiyorum ama yapamıyorum sana nası kızarım ben senin yüzünden duygularımı kaybettim kimseyi sevemez kimseden nefret edemez oldum her an her dakika aklımdaydın karanlıkla arkadaş oldum çok yakın arkadas geceleri herkes uyurken ben karanlıkla konuşur gizli gizli ağlardım seni anlatırdım ona
kalbimdeki derin yarayı asla anlayamazsın ama belki birgün sırıllsıklam aşık olursan anlarsın beni ama inşallah sen acı çekmezsin bitanem hep mutlu ol olur mu
sana veda ediyorum bakma bazen kızıyo gibi konuştuğuma senin mutsuzluğuna dayanamam ben hiç ağlama olur mu aşkım bana doğum günümde getirdiğin papatyayı hala saklıyorum o benim için herşeyden değerli senden değil tabi
seni üzmeye hakkım yok biliyorum bigün beni aptal aşık diye anarsınız
 elveda aşkım elveda

birkaç gün sonra mektup kızın gözyaşlarıyla ıslanmış bi halde ellerinin arasından kayıp gitti   hüzünlü
7  GENEL / Anket Odası / Aşk Mı Gurur Mu : Mayıs,05/16/08, 2008, 08:37:53
ben olsam tokadı patlatırdım  gülümse
8  GENEL / Anket Odası / Yaşş 18 :d : Mayıs,05/14/08, 2008, 10:11:24
cevaplarrrr  gülümse
9  GENEL / Anket Odası / Konser Son Anda İptal Oldu:s:s:s : Mayıs,05/13/08, 2008, 07:18:18
gitmek için ügünlerce önceden plan yaptığınız üstelik remsne aşık olduğunuz sanatçının geleceği bi konser sinir olduğunuz biri yüzünden son anda iptal edilse napardınız?
10  GENEL / Anket Odası / Sizi En Cok Etkileyen Sarkı Sözü?? : Mayıs,05/02/08, 2008, 09:33:11
evet arkadaslar simdiye kadar en cok beyendiniz ve beni cok etkiledi diyebileceğiniz şarkı sözü neydi?
11  EĞİTİM & ÖĞRETİM / Ödev İstekleri / Acil Çalıkuşunu Yeni Okumuş Biri Aranıyorrr : Nisan,04/30/08, 2008, 08:53:15
arkadaşlar türkçe ödevim için çalıkuşunu yeni okumu birini bulmam lazım acil  hıı :S:Slütfen yardım
12  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Emre Aydın Gülümse Şimdi : Nisan,04/26/08, 2008, 06:16:53
Ve gülümse şimdi (Bebeğim)

Sakın ağlama , tanıdık yalnızlık , evvel Allah tanıştık evvelden
Kokunu bırakma, çok sevdim kokunu , bilemezsin götür kokunu

Çocuktun hep sen , elinde balonla ... Engel miydim ben ? İğne miydim ?
Bir bakmışım ki ben , elmalar düşmüş , tükenmişiz , kepenkler inmiş ...bebegım...

Ve uğraşmak anlamsız
Yüzündeki yabancı
Her geçen saniye bana daha yabancı .
Ve böyle olmasın bildiğim gibi kalsan
Her geçen saniye daha da zorlaşmasın
Gülümse şimdi gülümse şimdi gülümse şimdi ve gülümse şimdi ...bebegım...bebegım...
Haklıydın hep sen , acılar bedava , mecburduk hep uzaktan bakmaya
Çok yorgunum ben , eski bir saat gibi ... hırpalandım Istanbul gibi ..

Bebeğim ...

Oyunun en güzel yerinde zil çalınca üzülürdük ya ... öyleyim .

13  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Emre Aydın Unut Gittiğin Bi Yerde : Nisan,04/26/08, 2008, 06:15:48
Unut gittiğin bir yerde

Adının karşısında acı yazıyor bütün sözlüklerde
Ne desen küfür gibi , senden yana cümleler bile

Gülüşlerim vardı benim ... Ben kimin , ben nerdeyim ?
Tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim

Bir de sen bırak beni
Unut gittiğin bir yerde
Kim kaldı ki
Çok büyüdüm sayende

Tabirim caiz değil , numunem yok , sende kalsın aslım
Müstakil bir masaldı , bitti işte , ben aynı haytayım

Gülüşlerim vardı benim ... Ben kimin , ben nerdeyim ?
Tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim

Bir de sen bırak beni
Unut gittiğin bir yerde
Kim kaldı ki
Çok büyüdüm sayende

14  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Emre Aydın Tesadüfen : Nisan,04/26/08, 2008, 06:15:13
DÜn gece seni gördüm rüyamda.
Ağlayarak uyandığım tek hatırladığım.
Nerdesin ve ne yapmaktasın simdi ?
Ben hala seni söylüyorum.

Belki bir gün tesadüfen
Belki bir gün tesadüfen

Telefonlara ben baktım gittiğinden beri.
Ben özledim en çok seni.
Nerdesin ve ne yapmaktasin simdi ?
Ben hala seni soyluyorum.

Belki bir gün tesadüfen
Belki bir gün tesadüfen..
15  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Emre Aydın Sürpriz : Nisan,04/26/08, 2008, 06:14:42
Ne güzel sürpriz bu böyle
Hoşgeldin
Boşver çabalama, konuşmak zorunda değilsin
Hem hareketlerinden,
Küçücük mimiklerinden kalbini okurum ben.
Bütün gün yataktaydım, yüzümde yastık izi
Seninse geçmisinde binlerce agır yenilgi

Çok şaka yaptiysam
Aslında korktuğumdan
Beni zaten tanırsın sen

Derler ki , bir yerden sonra
Acımaz daha fazla
Zaten aşk kötü bir şaka
Anlamaya çalışma
Her güzel sey bitermiş
Aşk nedensiz sevmekmiş
Kulağımda gürültüyle, uyurken televizyon açık kalmış
Bir ülkenin bodrum katında
Kirli bir savaş varmış
Midem bulanıyor, galiba dünya tuttu
Beni hep unuttu
Sayfa: [1] 2 3
İstatistikler
Üye: 205063
Konu: 77399
Hoş geldiniz recep009, yeni üyemiz.
Sponsor Linkler
Geveze.net Türkçe Mirc
mirc
Trsohbet.com Chat
sohbet
Oruçoğlu Nakliyat
Evden Eve Nakliyat

Akdeniz Nakliyat
Evden Eve Nakliyat
Türkiye Mirc
Mirc
İddaa Tahminleri
iddaa
Bunlara Baktınız Mı ?

Forum Yarışmaları
Online Üyeler

Daha Fazla İstatistik
Foruma Üye Ol
Forumda Görev Al

Son 10 Konu

Yataktaki Tarzınız

Yeni Üye Olmuş Ark...

Mrh Arkadaşlar Ben...

ßéndén Sévgilér :d

Bende Katıldım Her...

Metal Slug 5 Down...

Duyuların Davranış...

Rep Kazanma Fırsat...

İşte 'angut' Bu De...

Angut
Duyuru
Arşiv

şiir yarışmaları resim yarışmaları site haritası ses yarışmaları forum yarışmaları atatürk resimleri islami resimler ramazan ayı ve bayramlar dini hikayeler ilahi peygamberler güncel haberler hukuk siyaset forumları  siyaset meydanı siyasi kara kuvvetleri hava kuvvetleri deniz kuvvetleri silah sistemleri askeri resimler hayvanlar alemi hastalıklar rüya tabirleri komik videolar edebiyat forumu meslek rehberi ödevler diyet oyun download full oyunlar cs serverleri online oyunlar knight online avrupadan futbol iddaa cep için videolar cep için filmler film izle flim izle belgesel izle forum dizi izle amatör müzik mp3 yerli Türkçe klipler şarkı sözleri arabeks rapçılar program paylaşım msn smf google forumu emo evden eve nakliyat

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması

YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim | Powered by SMF 1.1.6.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Bu Sayfa 0.171 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu

YORUMCUYUZ.NET
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi sekilde yararlanabilir ve forumda ücretsiz yazar olabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

kapat