Konuları Göster
|
|
Sayfa: [1] 2
|
|
1
|
KÜLTÜR & SANAT & EDEBİYAT / Kendi Kaleminizden / NEFRET EDİYORUM
|
: Ocak,01/08/07, 2007, 02:57:47
|
|
Gençlik duygularımla oynayanlardan Geleceğimi hayallerimi yıkanlardan Seviyorum deyip kaçanlardan Aşşalık alçaklardan nefret ediyorum
Emeline ulaşmak için kur yapanlardan Bir öpücüğe lugat atanlardan Sonrada hor gözle bakanlardan Tiksiniyor vede nefret ediyorum
Para ile bedenimi sevgimi satmam Faişe değilim kimseyle yatmam Anlamadımmı sanırırsın kül yutmam Alçaksın sendende nefret ediyorum...
SU PERİSİ
|
|
|
|
|
2
|
KÜLTÜR & SANAT & EDEBİYAT / Kendi Kaleminizden / DOSTLUKLAR YALANMIŞ DEMEK
|
: Ocak,01/08/07, 2007, 11:46:33
|
|
Hani sana güvenebilirdim... Her derdimi her hüznümü seninle paylaşabilirdim... Hani demiştinya ben seni dinlerim diye... Yalanmış demek sözlerin... Hani sen benim arkadaşım,dosttumdun Yalanmış demek arkadaşlıklar,dostluklar... Hani ben hep derdimya Arkadaşlıklar ve dostluklar yalan gün gelip bitiyor diye Bak işte doğruymuş söylediklerim Seninle olan arkadaşlık,dostlukta bitti... Her zaman dediğim gibi insana kendinden başka dost olmaz... Yok bundan sonra dostluklara inmanmak...
SU PERİSİ
|
|
|
|
|
3
|
KÜLTÜR & SANAT & EDEBİYAT / Kendi Kaleminizden / HOŞGELDİN HAYATIMA
|
: Ocak,01/07/07, 2007, 08:35:38
|
|
Hoşgeldin hayatıma... İyiki varsın iyiki benimlesin Sana bakınca içim sıcacık oluyor Ellerim titriyor... Dilim düğümleniveriyor konuşamıyorum Öylece gözlerine baka kalıyorum Aşk dedikleri şey bumu bilmem ama Mutluyum seninle Biliyorum sende mutlusun Umarım bu mutluluğuz bir ömür sürer... BANBİNON
SU PERİSİ
|
|
|
|
|
4
|
KÜLTÜR & SANAT & EDEBİYAT / Kendi Kaleminizden / CANDOSTUM
|
: Ocak,01/07/07, 2007, 08:17:52
|
|
Soğuk ve karanlık bir gece daha Üşüyorum hemde çok üşüyorum Karanlık beni öylesine içine almışki, Tek bir ses tek bir nefes bile yok
Birden bir ışık belirdi gözümün önünde Seni gördüm... Seni öylesine özlemişimki Birden içim sıcacık oluverdi
Hayalmisin, gerçekmi ayırt edemedim biran Ne güzeldi o günler ada günleri... Hatırlarmısın seninle lale sinemasının önündeki büfeye giderdik Çikolatalı dost yer limonota içerdik
Bazı zamanlarda iskelenin oraya giderdik Sen lokma tatlısı yerdin bense dondurma Gecenin ilerleyen saatlerinde kilisenin karşı soğındaki Evin merdivenlerine oturur dertleşirdik seninle
Seninle bütün dertlerimizi orda konuşurduk Beraber ağlar beraber gülerdik Candostum... Tekrar karşılaşmak dileğiyle......
|
|
|
|
|
6
|
KÜLTÜR & SANAT & EDEBİYAT / Şiir / ROMANTİK AŞK
|
: Ocak,01/04/07, 2007, 08:35:08
|
SENİ ÖKÜZLER GİBİ SEVMİŞTİM
SEN BENİM AŞKIMI KATIR GİBİ TEPTİN
SENİ GÖRÜNCE VURULDUM BİR ANDA
YARIN BEKLİYORUM BİT PAZARINDA
AŞKIMA ERİŞMEZ ULU CAMİ MİNARESİ
ANCAK AYIRIR BİZİ BAKIRKÖY TIMARANESİ
SAPIK SEVGİLİ BİR GÜL GİBİSİN
MAKYAJINI BİLİNCE BİR KÜL GİBİSİN
AH SEVGİLİM AŞKINLA OLDUM NEZLE
BURNUMU SİLERİM İKİ KOLA BEZLE!...
ALINTI [/b]
|
|
|
|
|
7
|
KÜLTÜR & SANAT & EDEBİYAT / Kendi Kaleminizden / YORULDUM ARTIK
|
: Ocak,01/04/07, 2007, 02:37:07
|
|
Şu üç günlük dünyanın dertleriyle cebelleşip durmaktan Sahde sevgilerden, Yalan dostluklardan, Manasız kavgalardan yoruldum artık... Hayatla boğuşmaktan, Dünyanın dertlerine kapılmaktan Yoruldum artık... Evet işte.. Direnişlerin sonu geldi artık!.. bıraktım kendimi saldım. Kırıldım paramparca oldum... Dağıttım kendimi Kuşlar gibi hür olmak üzere Rüzğarın kolarına bıraktım artık ruhumu bedenimi Rüzgar nereye eserse artık....
SU PERİSİ
|
|
|
|
|
8
|
KÜLTÜR & SANAT & EDEBİYAT / Şiir / HAYALLERİM VARDI
|
: Ocak,01/03/07, 2007, 08:02:28
|
Hayallerim vardı!.. 18 yaşına gelecektim? İşte geldim tam 18 oldum. 1ay görüşmedik seninle nedendir bilmem? İşte o ara ameliyat olmaya karar verdim... Gittim baltalimanı kemik hastanesine, Orada şansızlıklar ard arda geldi ama olsun Ben herşeye rağmen mutluydum,umutluydum Ameliyat olup iyileşecektim... Ve sonra yepyeni bir hayata başlayacaktım..seninle, Bir sen vardın yüreğimde bir sen... Dayanma gücü veriyordun bana Dayan az kaldı kavuşacağız diyordun... Umutla sarıldım hayata, İyileşmem aylar alsada dayandım işte... Hayallerimiz vardı minik bir evimiz olacaktı... Evlenecektik mutlu olacaktık, Birde kızımız olacaktı. Sen hep sana benzesin derdin. Bende sana benzemesini isterdim. Sonra anlaştık bu konuda seninle sağlıklı olsun kendisine benzesin dedik. Bu ameliyat bize uğurlu gelmedi Ayırdı bizi... Aradan yıllar geçti. Evet buldum işte seni... Hayallerimiz gerçek olacaktı bulmuştum işte sonunda seni Takiiii sen o cümleyi kurana kadar hala umut vardı içimde, Evlendim dedin bana hemde gözlerimin içine bakarak Şaşırdım inanmıyorum dedim... ama doğruydu evlenmiştin Ve herşeye rağmen seni seviyorum Ayrılacağım dedin bana yoookk arkadaş olmaz Yuva yıkanın yuvası olmaz dedim sanada sevginede inamıyorum artıkkk Bittin benim için... işte o cümleyi kurduğunda, evlendiğim dediğinde...
SU PERİSİ
|
|
|
|
|
10
|
KÜLTÜR & SANAT & EDEBİYAT / Kendi Kaleminizden / SAATİ DÜŞÜNME
|
: Ocak,01/03/07, 2007, 02:35:05
|
|
Kaldır başını bak ufka Sati boş ver! Bir an düşün seni Nerdesin şimdi?
Bir çicek,bir güneş, Bir toprak bir nefes Benliğimi hissederim En güzeli yaşadığımdı,şu an.
Ne onu ne bunu Ne vurdu ne koydu Dert etme edemesende Ama ne olur saati düşünme...
Farzet uzak bir köy var! Farzet yakın bir sevgi var Kendin mutlu ol ötesi olur En güzel sözün olsun gülüşün
Nefret değil,ufacık acı bile olsa, Beni,seni katma yanlız bırak Dert etme edemesende... Ama ne olur saati düşünme..
SU PERİSİ
|
|
|
|
|
11
|
KÜLTÜR & SANAT & EDEBİYAT / Kendi Kaleminizden / YENİ GÖNÜL SIFATI
|
: Ocak,01/03/07, 2007, 02:18:58
|
|
Sabah aynı sabah Etraf aynı etraf Bir elimde siğara Bir elimde soğuk bir boşluk!
Nedeni ne diyo bir neden Eski bir gönül yarası içimde Gülerken görüldüğüm göz yaşım Yabancı bir göz izi
Herşey yeniden başlamıyor Başlarsada başlar gibi, gibi Eski gönül yeni gönüle yol vermiyor. İçen yine benim!....
SU PERİSİ
|
|
|
|
|
12
|
KÜLTÜR & SANAT & EDEBİYAT / Kendi Kaleminizden / SENDE GİTTİN
|
: Ocak,01/03/07, 2007, 02:01:11
|
|
Sende gittin şimdi Biliyorum artık göremicem seni Hemde seni ben yolcu ettim Böylesi çok zormuş.... İnsana çok koyuyor beee Sanki dizlerimin bağı çözüldü Biran yığılıp kalacağım sandım... Sen giderken..... Olan gücümle dayandım evet işte ayakta kalmayı başardım Ama sen bilmiyorsun hiçbir zamanda bilmeyeceksin Belkide bu benim aptallığım Ben seni sevdim sana sormadan.. Güle güle git yolun açık olsun.......
SU PERİSİ
|
|
|
|
|
13
|
KÜLTÜR & SANAT & EDEBİYAT / Kendi Kaleminizden / KOLAYMI
|
: Ocak,01/02/07, 2007, 08:58:20
|
|
Şimşekler çakar gönlümde Deli yüreğim gibi gürül gürül gürler Yağmur yağar gibi göz yaşlarımdan seller oluşur Seni unutmak okadar kolaymı
Unut demesi okadar kolayda unutmak asla Yüreğim deniz gibi kabarmış poyraz gibi eser Çılgın kayalar gibi kayaları kumları yer Bir başkasının bu gönle girmesi kolaymı
Git demek kolay gitmekmiş asla Fırtınalar kopar yüreğimde birtanem oluşur Dağlar taşlar hatta ağaçlar bile dile gelir konuşur Gideceğimimi sandın gitmek okadar kolaymı
SU PERİSİ
|
|
|
|
|
14
|
KÜLTÜR & SANAT & EDEBİYAT / Kendi Kaleminizden / İSTEME GİTMEYİ
|
: Ocak,01/02/07, 2007, 06:47:32
|
|
İsteme gitmeyi şimdi Bak doyamadım İsteme gitmeyi şimdi
Ağlamıyorum ki, İstemeden akan gözyaşlarım bu, Dünya bir kumbara mübarek.
Hani nerdesin. Seni harcamak istemesemde ben İsteme gitmeyi şimdi
Kalbime bir sancı girdi Bu sonsuz akşamda Kalbimde bir ışık belirdi Sensizlik beni ne hale getirdi
Yoksa şiir kim ben kim?
SU PERİSİ
|
|
|
|
|
15
|
KÜLTÜR & SANAT & EDEBİYAT / Kendi Kaleminizden / HEMDE SENİN İÇİN
|
: Ocak,01/02/07, 2007, 05:44:23
|
|
Ben seni gecenin ıssız sokaklarında aradım Nede olsa bulamayacaktım Ne gereği vardıki,karanlıkta sabaha dek boğuşmanın Hemde senin için
Ben seni soğuk gecelerde bekledim Nede olsa gelip beni ısıtmayacaktın Ne gereği vardıki boşa hayal kurmanın Hemde senin için
Ben seni yanlızlığımda aradım gelmedin Nede olsa gelmeyeceğinide söylemiştin Ne gereği vardıki yollarına bakıp ağlamanın Hemde senin için
Ben seni ölümüne sevdim Nede olsa sen hiç sevmeyecektin Ne gereği vardıki ömür tüketmenin Hemde senin için....
SU PERİSİ
|
|
|
|
|