+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim

Aralık,12/05/08, 2008, 05:44:23 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

fx15
  Mesajları Göster
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 11
16  EĞLENCE / Resimler / Konuşan Fotoğraflar : Temmuz,07/22/08, 2008, 11:51:18
güzel paylaşım tsekkürler tamam
17  EĞLENCE / Resimler / Suna Pekuysal Resimleri : Temmuz,07/22/08, 2008, 11:46:38

Suna PEKUYSAL'a ALLAH'tan Rahmet Diliyoruz Tüm Türkiye'nin Başı Sağolsun... aglayan
18  EĞLENCE / +18 Fıkralar / Peki Ağam : Temmuz,07/22/08, 2008, 07:21:23
 Köyün ağasının oğlu Temel komşu köyün ağasının kızına sevdalanır. Temel'in babası, amcaları toparlanıp komşu ağanın kızını istemeye giderler. Karşılama faslından sonra pazarlık başlar. Kızın babası aç gözlü olduğu gibi kızı vermeye de pek niyeti yoktur. İşi yokuşa sürmeye başlar:
"5 inek, 1 boğa isterim."
Karşı taraf kızı almaya kararlıdır. "Veririz ağam."
"100 baş da koyun isterim."
"Veririz ağam."
"Dere boyundaki 5 tarlanızdan birini isterim."
"Veririz ağam."
Kızın babası iyice bastırır:
"6 metre altın kordon isterim."
Oğlan tarafı birbirine bakar:
"Onu da veririz ağam."
Kızın babası kendince son darbeyi vurur:
"Damatta 30 santimlik alet isterim." deyince oğlanın babası, amcaları yerlerinde şöyle bir kımıldanıp birbirlerine bakıp kaş göz ederler. Temel'in babası derin bir nefes alıp cevabı yapıştırır:
"KESTİRİRİZ BE AĞAM !" gülümse gülümse gülümse
19  EĞLENCE / Komik Resimler / Hayvanların Konuştuğunu Düşünsenize 2 :) : Temmuz,07/21/08, 2008, 12:51:52
klavyene saglık tsekkurler paylasım ıcın tamam tamam
20  EĞLENCE / +18 Fıkralar / Bebek : Temmuz,07/20/08, 2008, 07:12:09
Uzun yıllar arkadaşını görmeyen asker arkadaşı arkadaşının ziyarete gider. Yerler içerler hoş sohbet ederler, akşam olur ve yatma zamanı gelir... Ev sahibi nerede yatmak istersin der
bizim odada yatarmısın der
arkadaşı olurmu yaa... diye hayıflanır arkadaşının yatağında hiç olurmu? Olmaz der... Peki bebeğin odasında kal derler ama düşünür yaa şimdi bebek gece ağlar beni uyutmaz yok yaa bebeği rahatsız etmeyelim der arkadaşına peki ozaman salonda yat, peki der ve yatarlar sabah olur uyanır ve eline su dökmek üzere 19 yaşında güzel mi güzel bir kız su döker adam kızım senin adın ne der... BEBEK der adam şaşırır, afallar bu sefer kız adama sorar sizin adınız ne? *Eşşek kızım eşşek* gülümse gülümse gülümse
21  EĞLENCE / Komik Resimler / Komiklerden Seçmeler : Temmuz,07/18/08, 2008, 08:14:53
Alıntı:HaYaLeT_SüVaRi tarafından gönderildi.
Teşekkürler

Alıntı:EviL tarafından gönderildi.
AsansörLü oLan bi de yaşLı adam çok hoşuma gitti..   emeğine sağLık ..

begendıgınıze sevındım masum tsekkurler yorumlar ıcın evet
22  EĞLENCE / Karikatürler / Eleştirirken Güldüren Karikatürler... : Temmuz,07/18/08, 2008, 08:13:01
cok guzel paylasım  tamam ve +rep göz kırp
23  EĞLENCE / Komik Resimler / Komiklerden Seçmeler : Temmuz,07/18/08, 2008, 01:38:01
Alıntı:geveze tarafından gönderildi.
çok sağol gerçekten güzel resimler kahkaha +repi de hakediyor  emeğine sağlık  evet

tsekkurler yorumun ve Rep icin
24  GENEL / Sağlık / Lösemili Çocuklar Bizlerden Destek Bekliyorlar.. : Temmuz,07/17/08, 2008, 11:20:31
bende verdım oyumu...lutfen herkes duyarlı olsun arkadaslar cunku bu cok onemlı bır konu aglayan
25  EĞLENCE / Komik Resimler / Komik Ve Düşündürücü Resimler : Temmuz,07/16/08, 2008, 01:32:43
tsekkurler paylasım ıcın klavyene saglık puhaha tamam
26  EĞLENCE / Komik Resimler / Bayanlar Arabasını Yıkadıktan Sonra Bakın Neler Yaparlar : Temmuz,07/16/08, 2008, 01:30:57
Alıntı:cancan0683 tarafından gönderildi.
bayandır ne yapsa yeridir dil çıkart
teşekkürler tamam

katılıyorum kahkaha

tsekkurler paylasım ıcın tamam
27  GENEL / Efsaneler & Garip Olaylar / Dünyanın Yasaklı Yerlerinden Biri : Temmuz,07/14/08, 2008, 11:42:15
ama yazık onlara aglayan paylasım ıcın tsekkurler tamam
28  GENEL / Efsaneler & Garip Olaylar / Seni Seviyorum Diyebilmek : Temmuz,07/14/08, 2008, 11:38:42
sizi seviyorumm!!! aglayan tsekkurler paylasım ıcın tamam
29  EĞLENCE / +18 Fıkralar / Boğalardan Hoşlanıyor : Temmuz,07/14/08, 2008, 07:49:31
guzel fıkra tsekkurler tamam yupi
30  EĞLENCE / Komik Resimler / Komiklerden Seçmeler : Temmuz,07/14/08, 2008, 02:23:42
Alıntı:lordlarınlordu tarafından gönderildi.
emeğine sağlık bazıları daha önce de verilmişti göz kırp

ama bazıları dimi evet

Alıntı:crazy_genie tarafından gönderildi.
ellerine sağlık arkadaşım +rep senin olsun gülümse göz kırp

İlgin,Yorumun ve Rep için tsekkurler masum
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 11
İstatistikler
Üye: 227941
Konu: 83767
Hoş geldiniz metrowakonowa, yeni üyemiz.
Sponsor Linkler
Akvaryum Portal ve Forum
Akvaryum Portalı
Seç İnşaat
Çelik Konstrüksiyon
Geveze.net Türkçe Mirc
mirc
Trsohbet.com Chat
sohbet
Oruçoğlu Nakliyat
Evden Eve Nakliyat

Türkiye Mirc
Mirc
İddaa Tahminleri
iddaa
Bunlara Baktınız Mı ?

Forum Yarışmaları
Online Üyeler

Daha Fazla İstatistik
Foruma Üye Ol
Forumda Görev Al

Son 10 Konu

Format Atmayı Bilm...

Yeni Üye Olmuş Ark...

İnternette Giremed...

Geniş İçerikli Ama...

Yüzlerce Full Dire...

Sevgilinizle Geziy...

2012 Olimpiyatları...

Yorumcuyuz'da Foto...

Şuan Kiminle 1 Haf...

Bilgisayarım Bu Oy...
Duyuru
Arşiv

şiir yarışmaları resim yarışmaları site haritası ses yarışmaları forum yarışmaları atatürk resimleri islami resimler ramazan ayı ve bayramlar dini hikayeler ilahi peygamberler güncel haberler hukuk siyaset forumları  siyaset meydanı siyasi kara kuvvetleri hava kuvvetleri deniz kuvvetleri silah sistemleri askeri resimler hayvanlar alemi hastalıklar rüya tabirleri komik videolar edebiyat forumu meslek rehberi ödevler diyet oyun download full oyunlar cs serverleri online oyunlar knight online avrupadan futbol iddaa cep için videolar cep için filmler film izle flim izle belgesel izle forum dizi izle amatör müzik mp3 yerli Türkçe klipler şarkı sözleri arabeks rapçılar program paylaşım msn smf google forumu emo evden eve nakliyat

sauna eşofman

YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim | Powered by SMF 1.1.7.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Bu Sayfa 0.129 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu

YORUMCUYUZ.NET
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi sekilde yararlanabilir ve forumda ücretsiz yazar olabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

kapat