+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim

Aralık,12/05/08, 2008, 05:41:23 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

fx15
  Konuları Göster
Sayfa: 1 [2]
16  SPOR DÜNYASI / Fenerbahçe / Ömer Bulls'a Semih Son Şampiyona! : Haziran,06/28/08, 2008, 03:23:44
NBA'de 2008 draftı perşembe gecesi yapılırken Fenerbahçe Ülker formasıyla başarılı bir sezonu geride bırakan oyuncularımızdan Ömer Aşık ve Semih Erden 2. turdan seçilme başarısını gösterdiler.

36. sıradan Portland Trail Blazers tarafından seçilen genç pivot daha sonra hakları Chicago Bulls'a takas edildi. Bulls'un, hale gelebilmesi için Ömer'in birkaç yıl daha Fenerbahçe Ülker takımımızda oynamasını istediği öğrenildi.

Drafta katılan bir diğer Fenerbahçe Ülker'li oyuncumuz Semih Erden ise ikinci tur 30. sıradan son şampiyon Boston Celtics tarafından draft edildi. Semih'in de Ömer gibi takımımıza geri dönüp haklarının Celtics'te kalması bekleniyor.

Kaynak:Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.
Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
http://www.fenerbahce.com

(Rep'leri Eksik Etmeyin Arkadaslar!!)
17  SPOR DÜNYASI / Fenerbahçe / Cisse Raporu : Haziran,06/28/08, 2008, 03:20:57
Forveti güçlendirmek amacıyla tüm olanakları seferber eden Fenerbahçe Yönetimimiz, Başkan Aziz Yıldırım’ın söz verdiği ünlü yabancı golcüyü Sarı-Lacivertli renklere bir an önce katmak için bir saniye bile boş durmuyor. Daniel Güiza’da çıkabilecek olası bir pürüz ya da Kezman’ın Shakhtar Donetsk’e gitmesi halinde, girişimlere başlanan  ‘Cisse’ planı devreye sokulacak. Fransa’nın en önemli ve kariyerli golcülerinin başında gelen 26 yaşındaki Djibril Cisse, futbol hayatına Auxerre’de başladı.

Sağlık sorunu yok

Ardından Liverpool’a transfer oldu ve burada istediği performansı gösteremedi. 2004-2007 sezonu arasında futbol hayatını İngiltere Premier Ligi’nde sürdüren Cisse, dizindeki sakatlığın ardından 2004-2005 sezonunda forma giyemedi. Bu olumsuzluklar onun yeterli başarı göstermesini engelledi. Şu anda durumu çok iyi olan golcü, son olarak Fransa Milli Takımı’nın Euro 2008 aday kadrosuna çağrıldı, ama teknik direktör Domenech tarafından son anda resmi kadrodan çıkarıldı

Kaynak:Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.

18  SPOR DÜNYASI / Fenerbahçe / Talipleri Arttı : Haziran,06/28/08, 2008, 03:18:39

Fenerbahçemizin üç yıldızı Avrupa kulüplerinin de gözdesi oldu. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda A Milli Takımımız'ın elde ettiği başarıda büyük pay sahibi olan Semih Şentürk, Mehmet Aurelio ve Kazım Kazım, bir çok takımın transfer listesine girdi. Özellikle Villarreal, Aurelio için girişimlerini daha da hızlandırdı. Premier Lig'in yeni takımı Hull City, Kazım Kazım için 2 milyon poundu gözden çıkardı. Şampiyonada Semih'i büyük bir dikkatle izleyen ünlü çalıştırıcı Arsene Wenger de, golcü oyuncuyu Arsenal'e götürmek istiyor. Fenerbahçemiz ile yeniden sözleşme imzalayan Semih ise, "Şu an sadece tatili düşünüyorum" diye konuştu.

19  SPOR DÜNYASI / Fenerbahçe / Appiah Kalıyor Mu? : Haziran,06/28/08, 2008, 03:13:04
Fenerbahçe’nin kaçak yıldızı Stephen Appiah, Eurosport’un hafta sonunda duyurduğu Brescia ile anlaştığı haberinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
Ganalı futbolcu, Serie B takımı ile adının anılmasının kendisi için büyük bir sürpriz olduğunu belirterek, "Brescia’da beni gören insanların sözleşme imzaladığımı düşünmesine oldukça şaşırdım. Fizyoterapistim Enrique Miguel, Brescia’da Roberto Baggio ile de çalışıyor. Brescia’ya Miguel’e tedavime devam etmek için gittim. İsviçre’de bulunuyordum ve Miguel eve dönünce ben de orada tedavi olmaya karar verdim” diye konuştu.

YABANCIYA YER KALMIYOR
SERİE B’de oynamayı kesinlikle planlamadığını anlatan Appiah sözlerini "Ben üst seviyedeki liglere aitim. Brescia ile Serie B’de oynamayı aklımın ucundan bile geçirmiyorum. Fenerbahçe ile sözleşmem devam ediyor ve kontratıma saygı duyuyorum” diye sürdürdü. Dizinden geçirdiği ameliyatın ardından yaklaşık bir yıldır sahalardan uzak kalan Stephen Appiah’ın futbola ne zaman döneceği ise gizemini koruyor. Fenerbahçe, yeni bir transfer yapabilmek için Appiah’ı elden çıkarıp kontenjanda yer açmaya çalışıyor.

http://www.ligtv.com.tr

20  SPOR DÜNYASI / Fenerbahçe / Kezman Yolcu Mu? : Haziran,06/28/08, 2008, 03:11:26
Fenerbahçe'de bir türlü bekleneni veremeyen ama özellikle Başkan Aziz Yıldırım'dan büyük destek görmeye devam eden Mateja Kezman'a Ukrayna'dan talip çıktığı öne sürüldü !..
Teknik Direktörlüğünü Mircea Lucescu'nun yaptığı Shaktar Donetsk'in Sırp yıldızı transfer etmek için harekete geçtiği iddia edildi.

Fenerbahçe ile sözleşmesi süren Kezman için 6 milyon Euro bonservis bedeli teklif ettiği öne sürülen Donetsk'in golcü futbolcu ile de görüşmelerini sürdürdüğü ve Fenerbahçe'den aldığı yıllık 3.250.000 Euro'dan aşağı inmesini istediği belirtildi.

21  SPOR DÜNYASI / Fenerbahçe / İtalyanların Türk Aşkı! : Haziran,06/28/08, 2008, 03:08:31
İtalyan spor gazetelerindeki haberlere göre İtalyan kulüpler, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda inanılmaz bir performans sergilemiş olan Türk oyuncuları transfer planları için kolları sıvamış bulunuyor.
Serie A kulüplerinden Juventus ve Milan'ın Arda'yla, Fiorentina ve İnter'in ise Semih ile ilgilenmekte olduğu belirtildi. Corriere dello Sport, "Semih ve Altıntop: Terim'in delikanlıları çok beğeniliyor" başlıklı haberinde, "Türk milli takımı, sadece son anlardaki geri dönüşleriyle değil, dün geceki oyunuyla da herkesi büyüledi" dedi.

Haberde, Fiorentina'nın Hamit Altıntop'la ilgilendiği belirtilerek, "Juventus, Arda Turan'ın peşinde. İtalyan kulüpler, maçların kaderini değiştirmiş olan golcü Semih'le de ilgileniyor (Fiorentina ve İnter)" denildi.

Öte yandan Semih Şentürk'ün Arsenal tarafından yakın takibe alındığı da gelen haberler arasında...

22  SPOR DÜNYASI / Fenerbahçe / Ve Burak Yılmaz Fenerbahçe'de : Haziran,06/28/08, 2008, 03:05:49
Ve Fenerbahçe Burak Yılmaz transferini bitirdi !.. Transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içerisinde sürdüren Fenerbahçe Manisasporlu Burak Yılmaz'ı kadrosuna kattı.
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Burak Yılmaz'ın transferini bitirdi.

Manisaspor Kulübü Asbaşkanı Zeki Ayaydın, futbolcuları Burak Yılmaz'ın Fenerbahçe'ye transferi konusunda iki kulüp arasında anlaşma sağlandığını bildirdi.

Zeki Ayaydın,  yaptığı açıklamada, Burak Yılmaz'ın transferine ilişkin iki kulüp yöneticileri arasında bir süredir devam eden görüşmelerin anlaşmayla sonuçlandığını kaydetti.

Ayaydın, ''Burak Yılmaz'ı Fenerbahçe'ye verdik. Bonservis ücreti dışında bu oyuncuya karşılık Fenerbahçe PAF takımından Güven Güvenir ve isimleri daha sonra belirlenecek 2 kiralık oyuncu Manisaspor'a gelecek'' dedi.

EMRE BELÖZOĞLU 22 TEMMUZ'DA İMZA ATACAK
Fenerbahçe'nin İngiltere'nin Newcastle United takımından transfer ettiği Emre Belözoğlu'nun da 22 Temmuz Salı günü resmi sözleşmeye imza atacağı duyuruldu.

Askerlik görevini yapacağı için Fenerbahçe'nin sezon öncesi hazırlık kampında yer alamayacak olan Emre, askerlik dönüşü sarı-laciverli takıma katılacak.

Emre için Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda tören düzenlenecek.

Sayfa: 1 [2]
İstatistikler
Üye: 227941
Konu: 83767
Hoş geldiniz metrowakonowa, yeni üyemiz.
Sponsor Linkler
Akvaryum Portal ve Forum
Akvaryum Portalı
Seç İnşaat
Çelik Konstrüksiyon
Geveze.net Türkçe Mirc
mirc
Trsohbet.com Chat
sohbet
Oruçoğlu Nakliyat
Evden Eve Nakliyat

Türkiye Mirc
Mirc
İddaa Tahminleri
iddaa
Bunlara Baktınız Mı ?

Forum Yarışmaları
Online Üyeler

Daha Fazla İstatistik
Foruma Üye Ol
Forumda Görev Al

Son 10 Konu

Format Atmayı Bilm...

Yeni Üye Olmuş Ark...

İnternette Giremed...

Geniş İçerikli Ama...

Yüzlerce Full Dire...

Sevgilinizle Geziy...

2012 Olimpiyatları...

Yorumcuyuz'da Foto...

Şuan Kiminle 1 Haf...

Bilgisayarım Bu Oy...
Duyuru
Arşiv

şiir yarışmaları resim yarışmaları site haritası ses yarışmaları forum yarışmaları atatürk resimleri islami resimler ramazan ayı ve bayramlar dini hikayeler ilahi peygamberler güncel haberler hukuk siyaset forumları  siyaset meydanı siyasi kara kuvvetleri hava kuvvetleri deniz kuvvetleri silah sistemleri askeri resimler hayvanlar alemi hastalıklar rüya tabirleri komik videolar edebiyat forumu meslek rehberi ödevler diyet oyun download full oyunlar cs serverleri online oyunlar knight online avrupadan futbol iddaa cep için videolar cep için filmler film izle flim izle belgesel izle forum dizi izle amatör müzik mp3 yerli Türkçe klipler şarkı sözleri arabeks rapçılar program paylaşım msn smf google forumu emo evden eve nakliyat

sauna eşofman

YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim | Powered by SMF 1.1.7.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Bu Sayfa 0.124 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu

YORUMCUYUZ.NET
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi sekilde yararlanabilir ve forumda ücretsiz yazar olabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

kapat