+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim

Eylül,09/07/08, 2008, 01:31:47 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Konuları Göster
Sayfa: [1] 2
1  OYUN ARŞİVİ / Counter Strike / Counter-strike 1.6 : Eylül,09/09/07, 2007, 03:10:47
Counter-Strike 1.6 Kurulumu

Bilmeyen Ve Kurulumda sorun yaşayan arkadaşlar için Aciklama Geregi duydum.

İlk olarak

Cs1.6 full versionu kuruyoruz.

Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.
Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Download

Kurduktan Sonra Online oynamanız için Patch yüklemeniz Gerekmektedir.

CS 1.6 [N-S] v23Patch

Download

Kuruyorsunuz

Ve Son olarak Anti Hile C-D Programı Gerekmektedir bunun için ise.

Cheating Death 4.33.4 Son sürümü

Download

Bot Download Linki

Download

Artık online ve Botlar ile oynayabilirsiniz. İyi oyunlar, bol Fraglar.

+Rep Ve Yorumları Bekliyorum...
2  EĞLENCE / Çözümlenmiş Bilmece-Bulmacalar / Kim kimin amcası kim kimin dayısı ??? (ilk bilene +rep) : Temmuz,07/09/07, 2007, 12:05:59
Aylin Cem'in yeğenidir.
Aylin'in annesiyle cem kardeştir.
Aylin'in babası Cem'in eniştesidir.
Bu bilgilere göre Cem Aylin'in hangi akrabasıdır.?

İlk bilene benden +rep... tamam
Zor değil azıcık uğraşın bulursunuz.  evet
3  PAYLAŞIM & DOWNLOAD / MSN İle İlgili Her Şey / "Msn icin her turlu yama, program vb. buraya..." : Temmuz,07/07/07, 2007, 08:22:48
Evet arkadaşlar...Msn ile ilgili her türlü yama, program vb. şeyleri buraya yazın size en kısa sürede yardım edeceğim.
İsteklerinizi bekliyorum...
4  ARAÇLAR & MODİFİYE / Videolar / Tuning évolution 2006'dan görüntüler : Temmuz,07/06/07, 2007, 12:49:56
Güzel arabalar var.  tamam
5  EĞLENCE / +18 Fıkralar / fişi prize takta ampuller yansın :) : Temmuz,07/03/07, 2007, 01:18:15
Bir çocuk annesiyle banyo yapmış ve aşağı tarafı görmüş.Anne bu ne demiş? Annesi de oğlum bu priz demiş.Sonra ablasıyla banyo yaparken üst tarafı görmüş abla bu ne demiş? ablası; bunlar ampul demiş sonra babasıyla banyo yaparken alt takımları görmüş baba bu ne demiş? Oğlum bu fiş demiş.Bir gün bu aile oturup televizyon izlerken elektirikler gider ve çocuk babasına dönerek ;
Baba fişi prize takta ampuller yansın.  kahkaha 

Aynısını aradım ama bulamadım verildiyse affola.  Utandım
6  PAYLAŞIM & DOWNLOAD / MSN İle İlgili Her Şey / Başka sitede yok ! msn ile ilgili herşey! : Haziran,06/30/07, 2007, 02:05:00
Bu dosyayı tamamen kendim hazırladım. 2 gün uğraştım ama deydi.

Bu dosyanın içinde ;

1)msn messenger 8.1
2)msn plus! live son sürüm
3)msn discovery live son sürüm
4)zmsn
5)dmsn
6)Msn Plus Live!Scriptleri
7)tüm msn hata kodları ve çözümleri
8)msn hacke karşı korunma

rar şifresi = terminator

Buradan indirebilirsiniz.!

msn messenger 8.1 için çoklu oturum koymadım zaten msn plus! live da çoklu oturum imkanı var.!

Emeğe Saygı

>>>>>>>>>>>>>>>*'+rep ve yorumlarınızı bekliyorum.'*<<<<<<<<<<<<<<<
7  PAYLAŞIM & DOWNLOAD / Program Paylaşım / Programsız dosya ve kısayol saklamak : Haziran,06/28/07, 2007, 03:20:21
Programsız kısayol saklamak çok ama çok kolay hemen anlatayım; ilk önce saklayacağımız kısayolun isim kısmına alt a basarak 255 yazıyoruz.Sonra kısayolumuzun üstüne sağ tıklayıp özellikler diyoruz.Üst taraftan kısayolu seçiyoruz ve simge değiştire basıyoruz ve boş olan simgeyi seçiyoruz.Ve tamama basıyoruz.

Dosyalar için anlatıyorum;
Yine aynı şekilde dosyanın ad kısmına alt a basarak 255 yazıyoruz.Sonra dosyamıza sağ tıklayıp özellikler diyoruz.Üst taraftan özelleştire tıklıyoruz ve simge değiştire tıklıyoruz.Ordan boş simgeyi seçiyoruz ve tamama basıyoruz.

>>>>>>>>>>>>>>>***Yorumlarınızı Bekliyorum***<<<<<<<<<<<<<<<
8  PAYLAŞIM & DOWNLOAD / MSN İle İlgili Her Şey / Msn için ZMsn : Haziran,06/25/07, 2007, 05:22:52
ZMsn, Windows Live Messenger ve MSN Messenger 7 için geliştirilmiş bir eklenti yazılımıdır. Bu yazılım Messenger uygulamalasını ve sunduğu olanakları gerçekten daha kolay ve etkileşimli bir hale getiriyor...

Örneğin, ZMsn kullanıcıları tarafından sürekli olarak güncellenen hali hazırda binlerce ifadeyi, tek tıklama ile Messenger uygulamana ekleyebiliyorsun. Ve elbette kendi ifadelerini binlerce ZMsn kullanıcısı ile anında paylaşabiliyorsun.

Ayrıca üç temel arama motoru Google, Yahoo ve MSN 'de; web, resim ve grup aramalarına tek bir noktadan ulaşabilirsin.

Messenger 'ın sunduğu standart ifadelerin dışına çık ve kendini daha iyi ifade et.

Binlerce ifade yan tarafta. Messenger 'ın yan menüsüne eklenen ifade sekmesi ile binlerce ifadeye anında ulaşabilir dilersen paylaşabilirsin.

Tek tıklama ile Messenger 'a ifade ekle. ZMsn kullanıcıları tarafından sürekli güncellenen, kategorilere ayrılmış binlerce ifade ile daha keyifli sohbetler yapabilirsin.

İfadelerini paylaş. Diğer pek çok ZMsn kullanıcısı gibi sende ifadelerini paylaşabilirsin. Üstelik paylaştığın ifadelere her yerden ulaşabilirsin. 

Arama 
Farklı arama motorlarında vakit kaybetme!

Arama motorları tek noktada. Üç temel arama motoru Google, Yahoo ve MSN 'e tek bir sayfadan ulaş.

Her yerde ara. Sadece web sayfalarında değil, resimlerde ve gruplarda da ara...

Bize bildir. ZMsn arama senin için... Farklı yerlerde arama yapmak istiyorsan bize bildir, orada da arama yapmanı sağlayalım. 

Kolay ve Güvenli

Herkesin kullanabileceği şekilde tasarlandık

Zmsn herkesin kullanabilmesi için tek tıklama mantığı ile tasarlandı. Örneğin ifadeler tek tıklama ile Messenger 'a eklenebilir veya diğer kullanıcılar ile paylaşılabilir.

Ticari bir kaygımız yok. Güvenebilirsin

Bizim ticari bir kaygımız yok. Bu yüzden uygulamamız kesinlikle zararlı veya bilgi toplama amaçlı kod içermez. Dilersen antivirüs yazılımın ile kontrol edebilirsin. Yaptığımız sadece Messenger 'ın sekmeler kısmında ZMsn 'e yer açmak.

Diğer benzer uygulamaların aksine ZMsn sisteminize herhangi bir program kurmaz veya Messenger üzerinde yapısal değişiklik yapmaz. Bu yüzden diğer bütün Messenger uygulamaları ile uyumludur.

ZMsn, yapısı ve kullanımı bakımından türünün ilk ve tek örneğidir!

ZMsn 'in Yüklenmesi   

1 )Windows Live Messenger veya MSN Messenger 7 'ye sahip olman gerekiyor. Messenger tarafından yapılan güncellemelerden sonra ZMsn 'i tekrar kurman gerekebilir.

2 )Eğer çalışıyorsa Messenger 'ı kapatın. 

3 )ZMsn 'i yükleyin 

4 )Yama işlemini yapın 

5 )ZMsn Yama uygulaması açıldığında Yamala butonuna bas. İşlemin yapıldığına dair uyarı mesajı alındığında kapata bas ve MSN Messenger uygulamasını çalıştır.

Binlerce ifade yan tarafta

Tebrikler! Artık binlerce ifadeye yan taraftaki sekmeler bölümünden ulaşabilirsin. Yapman gereken sadece ifade sekmesine tıklamak. 

buradan indirebilirsiniz.

------------------------------------------------------------------------------------------
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar  tamam
9  YÖNETİM & KULLANICILAR / Yeni Üyelerimize Yardım Konuları / rütbe değişimi : Haziran,06/22/07, 2007, 09:53:21
onbaşı rütbesindeki biri yada başka rütbedeki biri bir üst rütbeye nasıl çıkacak? ?
yani kaç konu açması gerek kaç mesaj yazması gerek kaç anket açması gerek kaç ankete oy kullanması gerek yada rep puanı ne olması gerek bunlar hakkında bilgili kişiler tarafından bilgilendirilmeyi bekliyorum
10  YÖNETİM & KULLANICILAR / Öneriler & Şikayetler / yeni bir kısa yol tuşu : Haziran,06/22/07, 2007, 08:10:39
forumlarda sayfalar arasında geçiş yaparken bir kısa yol tuşu olsa örn: biz bi forumda 4. sayfadayız kısa yol tuşumuz tab tuşumuz olsun tab tuşuna bastığımızda 5. sayfaya geçelim...
yapabilirseniz bu forumlarda sanırım ilk olacak  tamam
yada varsa öğrenebilirmiyim  smile
11  PAYLAŞIM & DOWNLOAD / MSN İle İlgili Her Şey / sizce en iyi messenger sürümü hangisi? : Haziran,06/22/07, 2007, 05:00:22
bu fikir herkese göre değişir örn: benim bir arkadaşım var hala msn 7.0 ı kullanıo napalım zevkler ve renkler tartışılmaz !
yanlış yere açtıysam çoook özür daha dün kayıt olduğum için biraz yeniyim Utandım
12  PAYLAŞIM & DOWNLOAD / MSN İle İlgili Her Şey / MsN sErİsİ : Haziran,06/22/07, 2007, 03:58:48
msn 4.7
link : Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.
http://www.barisdemirtas.com/downloads/download_basla.asp?auto_no=114

msn 5.0
link : Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.
http://www.barisdemirtas.com/downloads/download_basla.asp?auto_no=116

msn 6.0
http://www.barisdemirtas.com/downloads/download_basla.asp?auto_no=66

msn 6.1
http://www.barisdemirtas.com/downloads/download_basla.asp?auto_no=112

msn 7.0
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=744F3DF3-B50C-4D9B-B261-687E0082FEB8&displaylang=tr

msn 7.5
http://www.tamindir.com/program/3373/MSN_Messenger_7.5_Turkce.htm

msn 8.0
http://www.bilgisayarlisesi.com/download/indiriliyor.asp?islem=indir&id=539

msn 8.1
http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/visit.php?lid=1795

msn 8.5
http://g.live.com/1rebeta/WLMsgr85_en-us

önemli not : msn 8.5 dışındaki hepsi Türkçedir. msn 8.5 ingilizcedir! tamam
daha başkada var fakat onları bulmadım  Utandım
yorumlarınızı eksik etmeyin
13  KÜLTÜR & SANAT & EDEBİYAT / Dizi Tanıtımları / CSI:Miami : Haziran,06/22/07, 2007, 12:02:23
CSI: MIAMI dizisinden bahsedeceğim
2000'den bu yana dünya televizyonlarında fırtınalar estiren "CSI" serisi, "CSI: Miami"yle bu kez Las Vegas'tan Miami ve Florida sokaklarına taşınıyor... Konularının uzmanı suç mahali araştırma dedektifleri, en karmaşık olaylarda bile cinayetleri çözmeye çalışıyor. Bu araştırmacı grubun başındaki isim ise eski bir cinayet detektifi olan Horatio Caine... Miami'nin tropikal güzelliklerinin, gece yaşamının ve kültürel noktalarının fon oluşturduğu dizide detektiflerimiz, cinayetleri çözmek ve çoğu zaman kendileri için konuşamayan kurbanları temize çıkarmak için kanıt peşine düşüyorlar.

Dizinin Yaratıcıları :

Ann Donahue
Anthony E. Zuiker
Carol Mendelsohn

Yapımcılar :

David Black
Jerry Bruckheimer
Danny Cannon
Sam Strangis
Stephen Zito
Anthony E. Zuiker
Ann Donahue
Jonathan Littman
Carol Mendelsohn
Nancy Miller

Yönetmenler :

Daniel Attias
Norberto Barba
Scott Brazil
Danny Cannon
Joe Chappelle
Duane Clark
Charles Correll
Steven DePaul
Félix Enríquez Alcalá
Tucker Gates
Karen Gaviola
Jonathan Glassner
Scott Lautanen
Artie Mandelberg
Peter Markle
Gloria Muzio
Richard Pearce
Deran Sarafian

Karakterler :

David Caruso .... Lt. Horatio Caine
Emily Procter .... Calleigh Duquesne
Adam Rodriguez .... Eric Delko
Khandi Alexander .... Chief Medical
Rory Cochrane .... Timothy Speedle
Kim Delaney .... Megan Donner
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
emeğe saygı tamam
14  PAYLAŞIM & DOWNLOAD / MSN İle İlgili Her Şey / [şok]tüm msn eklentileri ! : Haziran,06/21/07, 2007, 10:48:45
Windows Live Messenger için Mess Patch:

Windows Live Messenger 8.1.0178 versiyonunu destekler.

Toplam 76 adet seçenek bulunduran bir yamadır.

En önemli yaması ise şüphesiz birden fazla MSN penceresi açmanızı sağlayan Poligamy seçeneği...

Bunun dışında işinize yaramayan bir çok butonu ve özelliği kaldırmanızı sağlıyor.
Örneğin: Ödeme bilgisi, MSN logosu, E-posta butonu, arama butonu, my space butonu, font butonu, background butonu vs... düğmeleri kaldırabilirsiniz.

Ayrıca diğer bir en önemli barındırdığı yama ise isterseniz titreşim almıyorsunuz. (Disable Nudge Window Shaking)
Buna ek olarak dilerseniz ardı ardına sınırsız titreşim gönderebilmenizi sağlayan yamada barındırıyor. (Disable Nudge Protection seçeneği)

Kullanımı
Zipin içindeki yamayı çalıştırın. Patch Messenger\'i seçip next tuşuna basın. İstediğiniz yamaları işaretleyin ve ilerleyerek işlemi sonlandırın.
Not: MSN programınıza zarar vermemek için mutlaka seçeneklerin en başındaki Create Backups\'ı işaretleyin. (Yedek almak) Böyle bir durumda zarar geldiğinde yamayı tekrar çalıştırın ve restore ediniz...
link: Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SweetIM:
Msn Messenger\'ı daha da eğlenceli olmasını sağlayacak bir eklenti.Bu eklentide ses efekleri,hareketli emoticonlar,göz kırpmaları var.Yüklemesi ve kullanması çok basit bir eklenti.Programı bilgisayara indirdikten sonra pc ye kuruyorsunuz. Msn Messenger\'da konuşma penceresinde \"Winks\" ile \"titreşim gönderme\" butonu arasında \"SweetIM\" isimli bir tane daha buton oluyor.
link: Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Splitcam:
Mesengerde sohbet ederken webcamdan kendi görüntünüzü göndermek yerine istediğiniz bir videoyu yada bir resim dosyasını göndermenize yarıyor.

Hatta isterseniz bir tv kartından filmde izlettirebiliyorsunuz.

Bunun için mesengerde ses ve kamera kurulumundan görüntü aygıtı olarak SplitCam Capture aygıtını seçmelisiniz.. Sonrada Programı açıp Sourche kısmından karşı tarafa izletmek istediğiniz görüntü türünü seçmeniz gerekiyor

Programın desteklediği görüntü türleri: .avi .mpg .mpeg .dat .mp2

Programın desteklediği resim türleri: .jpg .bmp .gif .wmf .tif
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Winamp için Ne Dinliyorum Özelliği:
Bu program ile Msn Messenger'izin Dinliyorum? özelliği artık Windows Media Player 'e bağlı olmayacak... Artık Winamp 'tan dinlediğiniz şarkılarda bu program sayesindede Msn 'nizdeki "Kişisel ileti" bölümünde gözükecek...
Böylece listenizdekilere tarzınızı belli edebilirsiniz...
Windows Live Messenger desteklemektedir.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
msn virüs temizleyici:
12/04/2007 da saat 16:00 civarında engellenemez bir süratle bütün dünyaya yayılan yeni MSN Virüsü için Kontrol ve Temizleme programı. Program gayet sade."Kontrol Et" ve "Temizle" düğmelerinden ibaret. Virüsün registry
'ye yazdığı kayıtları ve disk üzerine bıraktığı virüslü dosyaları tarayıp temizliyor. Windows 9x/ME/NT/2K/XP/2003 icin problemsiz olarak bu virüsü temizlemek için kullanılabilir. Bu virüs için dünyada geliştirilmiş olan ilk olma özelliğini taşıyan bir antivirüs yazılımıdır. Türkiyede üretilmiş olması da ayrı bir artısı sayılabilir.
msn skinner:
Msn Skinner programı ile msn messenger programınızın ana penceresine bir çok arkaplanla güzelleştirebilirsiniz.Bütün Msn Messenger versiyonlarını destekler ve içinde 100 tane arayüz bulunmaktadır. Program sayesinde bilgisayarınızda olan bir resminizide arayüz olarak kullanmasınızı sağlıyor.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Msn de Kayan Yazı:
Msn 'de ne dinliyorum özelliği açıkken şarkı ismi yerine istediğinizi yazabilir,bu yazının kayarak ilerlemesini sağlayabilirsiniz. Kullanımı Programın resminde detaylı şekilde anlatılmıştır. Resime mutlaka bakınız. Ne dinliyorum özelliği mutlaka açık olmalı!
Msn de El yazısı: Bu program sayesinde msn de el yazısı özelliği aktif olmuş olacak.Yani msn de el yazısı yazabileceksiniz.
Programı yükledikten sonra msn nizi akapatıp tekrar acın .
artık el yazısı yazabileceksiniz.
*msn el yazısı yazmak için normal konusma penceresinde,avatarın yanında olan el yazısı simgesine tıklamanız gerekmektedir*
MSN Pictures Displayer:

Bu programla msnde ki resminizi istediğiniz zaman aralıklarında değiştirebilirsiniz.. Örneğin 15 resim koydunuz 10 saniye ara ile değiştirilmesini ayarlıyorsunuz... 10 saniyede bir o seçtiğiniz resimleriniz slayt olarak değişiyor. Program türkçe olup istediklerinizi kolayca ayarlayabiliceğiniz kullanışlı bir arayüze sahip...
Msn resim ve smiley kopyalayıcı:
Program ziple halde sorun cıkarabiliyor onu dışarı çıkartın. Sonra programı açın ve resimlerin ve smileylerin nereye çıkartılıcağını secin son olarak da Tüm Msn Profil Resimlerini Bul & Kaydet\'e tıklayarak işlemimizi bitiriyoruz.

Not: Eğer Temp dosyalarını siliyorsanız program hiçbir resim ve smiley bulamaz.
Msn Loader:

Birden fazla msn açıp istediğniz adresinizden konuşma yapmak için kullanabileceğiniz bir program.Programı indirdikten sonra zipli dosyayı extract edin ve klasordeki programı tıklayın.Tıklama sayınız kadar msn messenger açılacaktır.

Bu eklenti Windows Live Messenger 8.1 için geçerli değildir.
Live Messenger Msn 8.1 Çoklu Oturum Açma:

Program ile yeni yayınlanan Live Messenger Msn 8.1 beta de çoklu oturum açabilirsiniz dilediğiniz kadar msn açıp tüm hesaplarınızı kullanabilirsiniz.
Messenger Jump MSN Winks Installer:
Messenger Jump MSN Winks Installer suana dek görmediğiniz göz kırpmalarını sizin elinizin altına sunuyor..Programı actıktan sonra içlerinden en beğendiklerinizi seçip \'Install this wink into MSN\'butonuna basıp Msn\'nize ekleyebilirsiniz.
Bu sürüm beta sürümü olup yakında şuanda yüzlerce olan Göz Kırpmalarını binlerce bulabileceksiniz.Eger programın içindeki Göz Kırpmaları size yetmiyorsa \'Download more winks\'butonuna basıp daha çok Göz Kırpması indirebilirsiniz.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
+ rep ve o güzelim yorumlarınızı bekliyorum ! gülümse tamam
15  PAYLAŞIM & DOWNLOAD / MSN İle İlgili Her Şey / msn plus en yeni sürüm ! : Haziran,06/21/07, 2007, 09:45:26
evet msn plus'ı bilmeyenimiz yoktur...Ben size bu yama'nın en yenisini vereceğim...Link kesinlikle sağlamdır...Yamada virüs yoktur...Şahsen kendim Kasper*** 6.0(reklam olmasın gülümse) ile taramadan geçirdim...Temiz çıktı...Gelelim mübarek linke : Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.
şimdi indir diye mavi bir buton var ona basın ayriyetten türkçe yamaya gerek yok bu seferkinde türkçe dili zaten var...
tükçe yapmak için: msn de oturum açtıktan sonra ana pencerede gelen kutusuna doğru ilerleyin orda msn plus işareti var turunculu , mavili ,sarılı, yeşilli üstünde "!" işareti var nese ona tıklıoz ondan sonra prefences e tıklıoz ( en alttaki)
sonra üst taraftan general e tıkladıktan sonra sol taraftan main e basın orda "language to use" var ordan aşağı doğru inin orda "Tükçe (Turkish)" var ona tıklayın sağ en alttaki "Aplpy" e tıklayın "bazı değişikliklerin etkin olması için Messenger'i yeniden başlatmalısınız" gibi bi mesaj alırsınız tamam deyin sonra messengeri yeniden başlatın ve hem msn plus ınız var hem türkçe...Ben yapamadım türkçe seçeneğini bulamadım diorsanız alın size msn plus türkçe yama linki :

http://www.tamindir.com/program/10423/Messenger_Plus!_Live_T%C3%BCrk%C3%A7e_yama.htm

yapılışı: zip'in içindeki "Lng_Turkish.ini" dosyasını masaüstüne çıkartın.Sonra C:\Program Files\Messenger Plus! Live\Languages klasörüne atın oldu bitti değişim fln derse onaylayın ama öle bişe çıkarsa eski dosyanın yedeğini almayı unutmayın! Yine aynı şekilde ilerleyerek "language to use" seçeneğinden tükçeyi seçiniz başka türlü olmaz tamam

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
daha önce verildiyse özür dilerim Utandım ama arattırdım yeni sürümü çıkmadı eskisi vardı !
sen büyük adamsın yorum yapıp + rep verirsin şimdi dimi gülümse gülümse gülümse
Sayfa: [1] 2
İstatistikler
Üye: 191457
Konu: 73961
Hoş geldiniz sayko3131, yeni üyemiz.
Sponsor Linkler
Geveze.net Türkçe Mirc
mirc
Trsohbet.com Chat
sohbet
Oruçoğlu Nakliyat
Evden Eve Nakliyat

Akdeniz Nakliyat
Evden Eve Nakliyat
Bunlara Baktınız Mı ?

Forum Yarışmaları
Online Üyeler

Daha Fazla İstatistik
Foruma Üye Ol
Forumda Görev Al

Son 10 Konu

Dünyanın En Çirkin...

Erkek Adam Cam Sil...

Cute FTP 8.0 Full ...

Rep Kazanma Fırsat...

YOKLAMA DEFTERİ

ïîğíî Torrent

Şuan Kiminle 1 Haf...

Hava Kuvvetleri Fu...

Yeni Üye Olmuş Ark...

Soruuuuuuuuuu=)
Duyuru
Arşiv

şiir yarışmaları resim yarışmaları site haritası ses yarışmaları forum yarışmaları atatürk resimleri islami resimler ramazan ayı ve bayramlar dini hikayeler ilahi peygamberler güncel haberler hukuk siyaset forumları  siyaset meydanı siyasi kara kuvvetleri hava kuvvetleri deniz kuvvetleri silah sistemleri askeri resimler hayvanlar alemi hastalıklar rüya tabirleri komik videolar edebiyat forumu meslek rehberi ödevler diyet oyun download full oyunlar cs serverleri online oyunlar knight online avrupadan futbol iddaa cep için videolar cep için filmler film izle flim izle belgesel izle forum dizi izle amatör müzik mp3 yerli Türkçe klipler şarkı sözleri arabeks rapçılar program paylaşım msn smf google forumu emo youtube

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması

YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim | Powered by SMF 1.1.4.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Bu Sayfa 0.132 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu

YORUMCUYUZ.NET
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi sekilde yararlanabilir ve forumda ücretsiz yazar olabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

kapat