+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim

Ekim,10/08/08, 2008, 07:18:52 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4
1  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / "kurban Son Söz"şarkı Sözleri : Ağustos,08/25/08, 2008, 03:27:23
Bu son yol sana
Bu yol düş sana
Bu son söz sana

Teşekkürler.
2  EĞLENCE / Karikatürler / Tebessümlere Sebep.. : Ağustos,08/24/08, 2008, 11:28:15
Birkaçını anlamasam da komik.Teşekkürler. tamam
3  KADINCA / Moda & Güzellik Sırları / Ergenlik Dönemi Depresyonlar Vs.. : Ağustos,08/24/08, 2008, 11:25:54
Merhaba.Yahu ben ergenliğe girdim ve çok sinirleniyorum.Bunun farkındayım ve bu beni deli ediyor.Özellikle şişman olma(160cm 58 kg 14 yaş) düşüncesini bana resmen söylüyorlar.Yani şişmansın zayıfla diyorlar.Yediklerimi kısmaya çalışsam da bırakamıyorum.Sizce bir diyete başvurmalı mıyım yoksa daha mı değişik yemeliyim napmalıyım yani?smile
4  GENEL / Sohbet(chat) & Kutlamalar / Dikkat Mars =) : Ağustos,08/23/08, 2008, 05:29:28
 aglayan Bugünleri de mi görecektim kahkaha teşekkürler
5  GENEL / Sohbet(chat) & Kutlamalar / Kadın Günde 70 Kez Aynaya Bakıyor : Ağustos,08/23/08, 2008, 02:45:15
Yalan yalan...Bazen 1 kere bile bakmam :p
6  KÜLTÜR & SANAT & EDEBİYAT / Şiir / Ölümün Sırrı : Ağustos,08/23/08, 2008, 01:27:21
Ölümün sırrını sordum bir gence
Güldü de bu ani suale önce
Ölüm dedi, ölüm bir hiçtir bence
Gençliğimi yalnız aşk ile ördüm

Rast geldim ak saçlı bir ihtiyara
Lanetler ederdi bir eski yare
Sorunca ölümü dedi bir çare
Çünkü rüya gibi bir hayat sürdüm

Bu sırrı sormağa karar verdim ben
Hayatı hicranla dolu ölüden
Baktı boş gözlerle ayet okurken
Dedi ben hayatı ölümde gördüm

Nazım Hikmet
[/b]
7  GÜNCEL / Siyaset Meydanı / Borcumuz Azalıyor Diyenlere : Ağustos,08/23/08, 2008, 11:58:15
İyi de elektriğe %22 civarında zam geldi bu durumda
eskiden 100 ytllik bir masraf 220 civarında bir sorun olacaktır.Eee nerde borç bitti?
8  GÜNCEL / Siyaset Meydanı / Akp Yi Çok Sever Dik... : Ağustos,08/23/08, 2008, 11:56:22
Alıntı:lale_88 tarafından gönderildi.
sen sevmesende olur seveni çok akpnin...halkın %48 gibi bi oranı akpye oy verirken ve akpyi türban konusunda desteklerken nedir sizin bu direnişiniz anlamış değilim..amaç kaos çıkarmak değil amaç özgürlük ve eşitlik!!...

Benim arkadaşlarım ve onların ablaları satanist.(Arkadaş demişken 2 sohbet:))Ablaları üniversiteye giderken yüzünü siliyor.İnsan( veya Müslüman diyelim) gibi giyiniyor.Mecburen.Eşitliiği onlar da istiyor!Haydi türban da serbest olsun şeytan gibi görünmek de!
9  GÜNCEL / Siyaset Meydanı / Üniversitelere Türbanla Girilmeli Mi? Girilmemeli Mi? Neden? : Ağustos,08/23/08, 2008, 11:53:57
Bu konuda görüşüm şudur:
Lâiklik kavramını incelersek; lâiklik , hükûmetin tüm dinlere EŞİT mesafede olmasıdır.
Pekâla o zaman bir de şuna bakalım:
İlahi olan olmayan dinler de bir dindir.Çünkü din inanış biçimidir.Bu durumda Hükümet her dine eşit mesafede olacaktır.
O zaman Müslümanlığın emri (vs...) kapanmaktır.İnananlara göre satanizmin emri her yerini deldirmek, siyahlara bürünmek, şeytana tapmak vs...Bilinmeyen dinlerde de örneğin çırılçıplaklık emirdir.
Buna göre türban serbest kalırsa, satanisliğin simgeleri de serbest olacak, çırılçıplaklık da.Bu durum sizce uygun mu?Bence Atamız çok uygun düşünmüş ve o bilgeliğiyle bir kurtarış daha yapmış.Biz bir İslam ülkesi değil, lâik bir devletiz.Bunu unutmayınız!
10  GÜNCEL / Siyaset Meydanı / Akp Ülkeyimi Sattı Okuyun Bi : Ağustos,08/23/08, 2008, 11:48:25
Bence yanlış bir düşünce...Lütfen atgözlüklü olmayalım ve araştıralım kim napmış napmamış diye...
11  KÜLTÜR & SANAT & EDEBİYAT / Avrupa Yakası / Volkan Dönüyor! : Ağustos,08/23/08, 2008, 11:42:01
Arkadaşlar Ata Demirer tekrar Volkan Sütçüoğlu rolünde dönüyor.Bunun yanı sıra İffet de gidiyor.Selin geliyor, Şener Şen geliyor.Yani bayağı bi'değişiklik oluyor:)
12  GENEL / Korku Bölümü / Mehmetcigin Imha Ettigi Bir Kac Pkkli : Ağustos,08/22/08, 2008, 11:54:27
Alıntı:gökçen tarafından gönderildi.
akşam akşam neşem yerine geldi sağolasın gülümse

Allah bu şerefsizlerden Mehmetçiğimizi korusun..

Tamamen katılıyorum!
13  YORUMCUYUZ.NET GAZETESİ / İtiraflarınız | Sırlarınız / Hayatta Kaybetmeye En Cok Korktugunuz Sey? : Ağustos,08/22/08, 2008, 11:45:24
salaklığımı :p
14  Yorumcuyuz.net Fan Clubler / Emo üye resimleri / <3 Phamyy <3 : Ağustos,08/22/08, 2008, 11:42:28
Sana bir şey söyleyim: HARİKASIN! masum
15  EĞLENCE / Geyik Muhabbeti / 7 Yaş Altı Forumu : Ağustos,08/22/08, 2008, 09:48:32
Harika!...
Sayfa: [1] 2 3 4
İstatistikler
Üye: 205745
Konu: 77504
Hoş geldiniz csanane, yeni üyemiz.
Sponsor Linkler
Geveze.net Türkçe Mirc
mirc
Trsohbet.com Chat
sohbet
Oruçoğlu Nakliyat
Evden Eve Nakliyat

Akdeniz Nakliyat
Evden Eve Nakliyat
Türkiye Mirc
Mirc
İddaa Tahminleri
iddaa
Bunlara Baktınız Mı ?

Forum Yarışmaları
Online Üyeler

Daha Fazla İstatistik
Foruma Üye Ol
Forumda Görev Al

Son 10 Konu

İndir Şu Silahı ::...

Ateşliyorum Bak :)

Bak Şu Kediye Barb...

Yiyosa Gelsene Gel...

Mükemmellll Mutlak...

Dünyanın En Büyük ...

Babil M.s.

Gölgeler

Cinnet

Süper Ajan K9
Duyuru
Arşiv

şiir yarışmaları resim yarışmaları site haritası ses yarışmaları forum yarışmaları atatürk resimleri islami resimler ramazan ayı ve bayramlar dini hikayeler ilahi peygamberler güncel haberler hukuk siyaset forumları  siyaset meydanı siyasi kara kuvvetleri hava kuvvetleri deniz kuvvetleri silah sistemleri askeri resimler hayvanlar alemi hastalıklar rüya tabirleri komik videolar edebiyat forumu meslek rehberi ödevler diyet oyun download full oyunlar cs serverleri online oyunlar knight online avrupadan futbol iddaa cep için videolar cep için filmler film izle flim izle belgesel izle forum dizi izle amatör müzik mp3 yerli Türkçe klipler şarkı sözleri arabeks rapçılar program paylaşım msn smf google forumu emo evden eve nakliyat

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması

YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim | Powered by SMF 1.1.6.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Bu Sayfa 0.116 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu

YORUMCUYUZ.NET
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi sekilde yararlanabilir ve forumda ücretsiz yazar olabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

kapat