Mesajları Göster
|
|
Sayfa: [1] 2 3 4
|
|
3
|
KADINCA / Moda & Güzellik Sırları / Ergenlik Dönemi Depresyonlar Vs..
|
: Ağustos,08/24/08, 2008, 11:25:54
|
Merhaba.Yahu ben ergenliğe girdim ve çok sinirleniyorum.Bunun farkındayım ve bu beni deli ediyor.Özellikle şişman olma(160cm 58 kg 14 yaş) düşüncesini bana resmen söylüyorlar.Yani şişmansın zayıfla diyorlar.Yediklerimi kısmaya çalışsam da bırakamıyorum.Sizce bir diyete başvurmalı mıyım yoksa daha mı değişik yemeliyim napmalıyım yani? 
|
|
|
|
|
6
|
KÜLTÜR & SANAT & EDEBİYAT / Şiir / Ölümün Sırrı
|
: Ağustos,08/23/08, 2008, 01:27:21
|
Ölümün sırrını sordum bir gence Güldü de bu ani suale önce Ölüm dedi, ölüm bir hiçtir bence Gençliğimi yalnız aşk ile ördüm
Rast geldim ak saçlı bir ihtiyara Lanetler ederdi bir eski yare Sorunca ölümü dedi bir çare Çünkü rüya gibi bir hayat sürdüm
Bu sırrı sormağa karar verdim ben Hayatı hicranla dolu ölüden Baktı boş gözlerle ayet okurken Dedi ben hayatı ölümde gördüm
Nazım Hikmet [/b]
|
|
|
|
|
9
|
GÜNCEL / Siyaset Meydanı / Üniversitelere Türbanla Girilmeli Mi? Girilmemeli Mi? Neden?
|
: Ağustos,08/23/08, 2008, 11:53:57
|
|
Bu konuda görüşüm şudur: Lâiklik kavramını incelersek; lâiklik , hükûmetin tüm dinlere EŞİT mesafede olmasıdır. Pekâla o zaman bir de şuna bakalım: İlahi olan olmayan dinler de bir dindir.Çünkü din inanış biçimidir.Bu durumda Hükümet her dine eşit mesafede olacaktır. O zaman Müslümanlığın emri (vs...) kapanmaktır.İnananlara göre satanizmin emri her yerini deldirmek, siyahlara bürünmek, şeytana tapmak vs...Bilinmeyen dinlerde de örneğin çırılçıplaklık emirdir. Buna göre türban serbest kalırsa, satanisliğin simgeleri de serbest olacak, çırılçıplaklık da.Bu durum sizce uygun mu?Bence Atamız çok uygun düşünmüş ve o bilgeliğiyle bir kurtarış daha yapmış.Biz bir İslam ülkesi değil, lâik bir devletiz.Bunu unutmayınız!
|
|
|
|
|