+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim

Ekim,10/08/08, 2008, 10:29:36 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2
1  EĞLENCE / Geyik Muhabbeti / (şaka Gibi)eski Türk Filmleri İsimleri : Haziran,06/02/08, 2008, 02:33:14
keşke bu filmleri bulup izleyebileceğimiz bir kaynak olsaydı masum
2  EĞLENCE / Geyik Muhabbeti / Polisler Ve Halk Xd : Haziran,06/02/08, 2008, 02:29:05
görevini suistimal eden polisler var,her mesleğin kötüsü olur.
ama görevini hakkıyla yerine getiren polislerde var,onlarda unutulmamalı.
görevinin bilincinde olan polislerimiz olmasaydı
ne ben rahatça evimde oturup bu yorumu yazabilirdim
nede siz bilgisayarınızın başında bu yazıyı gönül rahatlığı
ve kendinizi güvende hissederek okuyabilirdiniz.
GÖREVİNİN BİLİNCİNDE OLAN TÜM POLİSLERİMİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER evet
3  KADINCA / Aşk & Evlilik & İlişkiler / Erkekleri Avlayın : Haziran,06/02/08, 2008, 02:10:21
burada yazanlar türk milleti için tam anlamıyla geçerli olmasada bazı yönleri evrensellik içeriyor.
mesela;kaçan kovalanır kısmı...
bu hem baylar hem de bayanlar için geçerliliğini koruyan evrensel bir kural...
bi kız bi erkeğe bir kere gülüpte sonra 'ben seni takmıyorum' tavrını alırsa değmeyin gitsin masum
tabii bu erkekler içinde geçerli,
her insan hayatında bir kere kanar bu numaraya
ama 1. den sonra akıllı olun yemeyin böyle numaraları
eskidi bu ayaklar dil çıkart
4  KADINCA / Aşk & Evlilik & İlişkiler / Uzaklıklar Sevgiyi Azaltırmı Yoksa Çoğaltırmı? Sizce?? : Haziran,06/02/08, 2008, 01:08:54
aramızda yaklaşık 40 km vardı ama yüreğim onun yanındaydı,
bi sesini duymak bile bana dünyaları verirdi ki yüzyüze bakmanın heyecanını bırakın artık.
ama istemeyerek ayrıldıktan sonra karşılaştığımızda ne 40 km nede aramızda duvarlar vardı,
yalnızca 2-3 metre vardı,benim yüreğim hala aynı çarpsada ve daha sonra öğrendiğime göre onun yüreğide aynı çarpsada;
o kadar mesafede bir çarpan kalplerimiz bu kadar yakınken ayrı düşmüş.
bir adım mesafedeki elleri bana eskisinden daha uzakmış.
kalbimizde yanan ateş bir daha hiç yanmamamk adına donmuş,bizi mesafe ayırt etmeden birleştiren bir yapan ne uzaklık nede ayrılmamıza sebep engellermiş.
bizi ayıran onun kalbindeki ateşi söndüren evhamlarmış,,,
o ne okumayı nede yazmayı  severdi.benimse bi sevdamda okumak ve yazmak...
keşke okusaydı ona yazdığım en az bir paragrafı.
ne mesafe nede başka bişi,
aşk engelleri görmeden koşmaktır ışık görünmeyen bir tünelde ışık bulma umuduyla zifiri karanlığın içine ...
mesafe sadece kibarca bi reddetmedir,ama sevmeyenede yol vermek töredendir...
5  KADINCA / Aşk & Evlilik & İlişkiler / Güzelliğinizin Sayısını Mı Merak Ediyorsunuz? : Haziran,06/02/08, 2008, 12:54:37
(9) İdealist ve Asi

Siz heyecanlı ve idealist bir kadınsınız. Sizin ruh halinizi sezebilecek bir erkekle yaşamınız, bir şölene dönüşebilir. Üstelik siz güzel ve sevimlisiniz. Sporu ve açık havayı çok seversiniz. Bu da size enerji ve güç veriyor ...  yaşasın

doğru tamam

6  GENEL / Efsaneler & Garip Olaylar / O Kadar Kanı Kızılay'a Verseydin Hayra Geçerdi : Haziran,06/01/08, 2008, 04:49:33
ne bunu aklım başımda yaparım nede onun kızılay a verdiği kanı kullanırım,
yapanda yaptıranda mazoşizt  :delü
7  EĞLENCE / Resimler / Harita Öyle Değil Böyle Çizilir;) : Mayıs,05/17/08, 2008, 02:45:55
ahh ahh şu Misak-ı Milli yi bi gerçekleştirebilseydik hüzünlü
olmadı ama bu asla olmayacak anlamınada gelmez,
biz Türküz ve her yıkımdan sonra kalanlarla yeni başdan başlamasını bilmişiz.
diğer milletlerim kültür empozesi altında kalmassak inşallah hatırlayacağız geçmişimizi...
8  EĞLENCE / Resimler / Çizgi Film Kahramanlarıyla Sanatın Bulusması : Mayıs,05/17/08, 2008, 02:39:13
çok tatlı olmuşlar evet
keşke da vinci nin bi tablo suna da yapsalarda yada leonardo yada mikelanjelo nun
9  EĞLENCE / Resimler / Yeni Titanic'ten Süper Görüntüler!.. : Mayıs,05/16/08, 2008, 06:17:34
ama ben en çok kaptan köşkünü beğendim evet
10  EĞLENCE / Resimler / Balondan Elbiseler...! : Mayıs,05/16/08, 2008, 06:14:29
2-3 ve en son beyaza bayıldım masum
11  EĞLENCE / Resimler / Her Yerde Herşeyde "kalp" : Mayıs,05/16/08, 2008, 06:12:45
bi ben mi bulamadım şu kalbi  hmm
12  EĞLENCE / Resimler / Su : Mayıs,05/16/08, 2008, 06:09:18
hem kültürümüzde hem bizim dinimizde hemde diğer bütün dinlerde kutsal sayılmasına şaşmamalı.
bu dünyada suyun yerini alabilecek başka bişi biliyomusunuz?
13  EĞLENCE / Resimler / Yoruma Açık Bir Kare... : Mayıs,05/16/08, 2008, 06:04:12
bence bu resimdiki küçük bi kız çocuğu ve şiddete mağruz kalmış.sığınacak bir dal olarak kediyi bulmuş.ona bu kadar sıkı sarılması,kedinin ve kızın gözlerindeki korku yüklü bakışlar bizim bu resimden etkilnmemizi sağlayan unsurlar.tabii birde ışık da yardım edince biz daha çok etkileniyoruz.ama şu şüphesiz ki kız o kediyi bir arkadaş,bir sığınak gibi kullanıyor.kızın iç korkusu hem gözlerine hem de kediye yansımış.
14  EĞLENCE / Resimler / Yaş 70 Ama İş Bitmemiş....! : Mayıs,05/16/08, 2008, 05:53:02
bunamış ya kadın.
(kendi adıma sölüyorum)bizde o yaşda öle olacaksak Allah o yaşa kadar yaşatmasın 
15  EĞLENCE / Resimler / Kuklalar... : Mayıs,05/16/08, 2008, 05:49:54
semazen ve ney ci kuklalar çok hoş olmuş
paylaşımına sağlık alkışş
Sayfa: [1] 2
İstatistikler
Üye: 205767
Konu: 77505
Hoş geldiniz emirosman, yeni üyemiz.
Sponsor Linkler
Geveze.net Türkçe Mirc
mirc
Trsohbet.com Chat
sohbet
Oruçoğlu Nakliyat
Evden Eve Nakliyat

Akdeniz Nakliyat
Evden Eve Nakliyat
Türkiye Mirc
Mirc
İddaa Tahminleri
iddaa
Bunlara Baktınız Mı ?

Forum Yarışmaları
Online Üyeler

Daha Fazla İstatistik
Foruma Üye Ol
Forumda Görev Al

Son 10 Konu

Dreamweaver 8 Full...

Cep Telefonu Marka...

Bedirhan Gökçe / S...

Doğum Günün Kutlu ...

Bugün Sizi Anlatan...

Öyle Bir Özlemdin ...

>> Ne Olsa Mutlu O...

En Çok Hangi Hayva...

Görmeye Bile Taham...

Bu Haftanın Cevapl...
Duyuru
Arşiv

şiir yarışmaları resim yarışmaları site haritası ses yarışmaları forum yarışmaları atatürk resimleri islami resimler ramazan ayı ve bayramlar dini hikayeler ilahi peygamberler güncel haberler hukuk siyaset forumları  siyaset meydanı siyasi kara kuvvetleri hava kuvvetleri deniz kuvvetleri silah sistemleri askeri resimler hayvanlar alemi hastalıklar rüya tabirleri komik videolar edebiyat forumu meslek rehberi ödevler diyet oyun download full oyunlar cs serverleri online oyunlar knight online avrupadan futbol iddaa cep için videolar cep için filmler film izle flim izle belgesel izle forum dizi izle amatör müzik mp3 yerli Türkçe klipler şarkı sözleri arabeks rapçılar program paylaşım msn smf google forumu emo evden eve nakliyat

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması

YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim | Powered by SMF 1.1.6.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Bu Sayfa 0.132 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu

YORUMCUYUZ.NET
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi sekilde yararlanabilir ve forumda ücretsiz yazar olabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

kapat