Mesajları Göster
|
|
Sayfa: [1] 2
|
|
2
|
EĞLENCE / Geyik Muhabbeti / Polisler Ve Halk Xd
|
: Haziran,06/02/08, 2008, 02:29:05
|
görevini suistimal eden polisler var,her mesleğin kötüsü olur. ama görevini hakkıyla yerine getiren polislerde var,onlarda unutulmamalı. görevinin bilincinde olan polislerimiz olmasaydı ne ben rahatça evimde oturup bu yorumu yazabilirdim nede siz bilgisayarınızın başında bu yazıyı gönül rahatlığı ve kendinizi güvende hissederek okuyabilirdiniz. GÖREVİNİN BİLİNCİNDE OLAN TÜM POLİSLERİMİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER 
|
|
|
|
|
3
|
KADINCA / Aşk & Evlilik & İlişkiler / Erkekleri Avlayın
|
: Haziran,06/02/08, 2008, 02:10:21
|
burada yazanlar türk milleti için tam anlamıyla geçerli olmasada bazı yönleri evrensellik içeriyor. mesela;kaçan kovalanır kısmı... bu hem baylar hem de bayanlar için geçerliliğini koruyan evrensel bir kural... bi kız bi erkeğe bir kere gülüpte sonra 'ben seni takmıyorum' tavrını alırsa değmeyin gitsin  tabii bu erkekler içinde geçerli, her insan hayatında bir kere kanar bu numaraya ama 1. den sonra akıllı olun yemeyin böyle numaraları eskidi bu ayaklar
|
|
|
|
|
4
|
KADINCA / Aşk & Evlilik & İlişkiler / Uzaklıklar Sevgiyi Azaltırmı Yoksa Çoğaltırmı? Sizce??
|
: Haziran,06/02/08, 2008, 01:08:54
|
|
aramızda yaklaşık 40 km vardı ama yüreğim onun yanındaydı, bi sesini duymak bile bana dünyaları verirdi ki yüzyüze bakmanın heyecanını bırakın artık. ama istemeyerek ayrıldıktan sonra karşılaştığımızda ne 40 km nede aramızda duvarlar vardı, yalnızca 2-3 metre vardı,benim yüreğim hala aynı çarpsada ve daha sonra öğrendiğime göre onun yüreğide aynı çarpsada; o kadar mesafede bir çarpan kalplerimiz bu kadar yakınken ayrı düşmüş. bir adım mesafedeki elleri bana eskisinden daha uzakmış. kalbimizde yanan ateş bir daha hiç yanmamamk adına donmuş,bizi mesafe ayırt etmeden birleştiren bir yapan ne uzaklık nede ayrılmamıza sebep engellermiş. bizi ayıran onun kalbindeki ateşi söndüren evhamlarmış,,, o ne okumayı nede yazmayı severdi.benimse bi sevdamda okumak ve yazmak... keşke okusaydı ona yazdığım en az bir paragrafı. ne mesafe nede başka bişi, aşk engelleri görmeden koşmaktır ışık görünmeyen bir tünelde ışık bulma umuduyla zifiri karanlığın içine ... mesafe sadece kibarca bi reddetmedir,ama sevmeyenede yol vermek töredendir...
|
|
|
|
|
7
|
EĞLENCE / Resimler / Harita Öyle Değil Böyle Çizilir;)
|
: Mayıs,05/17/08, 2008, 02:45:55
|
ahh ahh şu Misak-ı Milli yi bi gerçekleştirebilseydik  olmadı ama bu asla olmayacak anlamınada gelmez, biz Türküz ve her yıkımdan sonra kalanlarla yeni başdan başlamasını bilmişiz. diğer milletlerim kültür empozesi altında kalmassak inşallah hatırlayacağız geçmişimizi...
|
|
|
|
|
12
|
EĞLENCE / Resimler / Su
|
: Mayıs,05/16/08, 2008, 06:09:18
|
|
hem kültürümüzde hem bizim dinimizde hemde diğer bütün dinlerde kutsal sayılmasına şaşmamalı. bu dünyada suyun yerini alabilecek başka bişi biliyomusunuz?
|
|
|
|
|
13
|
EĞLENCE / Resimler / Yoruma Açık Bir Kare...
|
: Mayıs,05/16/08, 2008, 06:04:12
|
|
bence bu resimdiki küçük bi kız çocuğu ve şiddete mağruz kalmış.sığınacak bir dal olarak kediyi bulmuş.ona bu kadar sıkı sarılması,kedinin ve kızın gözlerindeki korku yüklü bakışlar bizim bu resimden etkilnmemizi sağlayan unsurlar.tabii birde ışık da yardım edince biz daha çok etkileniyoruz.ama şu şüphesiz ki kız o kediyi bir arkadaş,bir sığınak gibi kullanıyor.kızın iç korkusu hem gözlerine hem de kediye yansımış.
|
|
|
|
|