+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim

Ekim,10/08/08, 2008, 07:19:33 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Konuları Göster
Sayfa: [1]
1  YORUMCUYUZ.NET GAZETESİ / İtiraflarınız | Sırlarınız / Hayat Film Olsa Yönetmeni Kim Olurdu : Eylül,09/29/08, 2008, 04:13:00
öncelikle yorumlarınız için simdiden tesekkür ederim bence hayat 3 bölümlük güzel bir film ilk bölümü dogumdan 20 li yaslara kadar ikinci bölümü ise 20 den 40 yaslara kadar ve son final bölümü ise 40 lardan ortalama 60 yaslara kadar olanı tabiki bu film her seferinde aynaı olmaz bazen bizi yaratan filmi erken kesebilir yani kazalar yada hastalıklar erken filmden çıkmamıza neden olabilir söyle düşünelim gözlerimizi kapatalım ve bu güne kadar zamanın nasıl geçtini düsünelim ve neler yaptımızı neleri kaybettimizi ve bu film min yönetmenini bulalım BEN DÜSÜNDÜM BENİM HAYATIM FİLM OLSA YÖNETMENİ KALBİM OLURDU simdi siz söyleyin sizin hayatınız film olsa yönetmeni kim olurdu? havalı
2  YORUMCUYUZ.NET GAZETESİ / İtiraflarınız | Sırlarınız / Ask Nedir Deseler Tek Kelimeyle Ne Dersin : Eylül,09/29/08, 2008, 02:18:44
ben nefes almak derim havalı
3  YORUMCUYUZ.NET GAZETESİ / İtiraflarınız | Sırlarınız / Kiminle Evlenmek İsterdiniz : Temmuz,07/29/08, 2008, 05:25:17
öncelikle yorumlarınıza şimdiden tesekkürü borç biliyorum kiminle evlenmek isterdin sorusunun cevabına gelince ilk askım olan okul yıllarında kalan kendi hatalarım yüzünden kaybettigim yagmur la evlenmek isterdim şimdiye kadar bekledim onu simdiden sonrada bekleyecegim sıra sizde siz kiminle evlenmek istersiniz masum
4  KÜLTÜR & SANAT & EDEBİYAT / Resimli Şiirler / Ayrılıkların Saiiri : Temmuz,07/18/08, 2008, 05:27:33
önce seni bugunde kimligimi kaybettim hükümsüzdür bulan olursa bostan yere getirip hiç ama hiç yorulmasın çünkü ugur u sarkılara türkmen i türkülere ve senide siirlere gömdüm artaık bundan sonra adım YANLIZLAK soyadımsa AYRILIKTIR benim hüzünlü                                                                                   
5  YORUMCUYUZ.NET GAZETESİ / İtiraflarınız | Sırlarınız / Bugün Nerde Ve Kimin Yanında Olmak İsterdiniz : Temmuz,07/18/08, 2008, 04:42:31
ben bugün kimseninin olmadıgı bir adada kendimle bas basa kalmak isterdim çünkü insanın bazen yanlız kalmayada ihtiyacı var hüzünlü
6  YORUMCUYUZ.NET GAZETESİ / İtiraflarınız | Sırlarınız / Sevmek İstedigin İnsanda Aradıgın Özellikler Nelerdir : Temmuz,07/17/08, 2008, 10:07:30
öncelikle yorumlarınıza şimdiden tesekkür ederim arakadaslar benim aradıgım en büyük özellik bana kartal gibi bakmasıdır şimdi bu ne derseniz güzellikse gelip geçicidir dürüstlükse çift taraflıdır sen dürüst olursan oda dürüst olur ama bakışlar bir ömür aynıdır ben onun gözüne baktınmı korkmalıyım ondan onu kabetmekten üzmekten yada onsuz kalmaktan o yüzden benim sevecegim insan bana kartal gibi bakması lazım evet
7  YORUMCUYUZ.NET GAZETESİ / İtiraflarınız | Sırlarınız / Hayatta En Çok Neyi Hak Ettinize İnanıyorsunuz : Temmuz,07/11/08, 2008, 10:21:27
bence hayatta en çok sevdiklerimizle birlikte olmayı hak ediyoruz yorumlarınızı bekliyorum tamam
8  YORUMCUYUZ.NET GAZETESİ / İtiraflarınız | Sırlarınız / Sevgiliniz Sizi Aldatsa Ne Yaparsınız : Temmuz,07/08/08, 2008, 10:00:53
benim basıma böyle bir olay gelmedi ama gelse kesinlikle ona zarar vermezdim bu bana yakışmazdı ama ona ömür boyu mutluluklar dilerdim ona en büyük zarar bensizliktir
Sayfa: [1]
İstatistikler
Üye: 205745
Konu: 77504
Hoş geldiniz csanane, yeni üyemiz.
Sponsor Linkler
Geveze.net Türkçe Mirc
mirc
Trsohbet.com Chat
sohbet
Oruçoğlu Nakliyat
Evden Eve Nakliyat

Akdeniz Nakliyat
Evden Eve Nakliyat
Türkiye Mirc
Mirc
İddaa Tahminleri
iddaa
Bunlara Baktınız Mı ?

Forum Yarışmaları
Online Üyeler

Daha Fazla İstatistik
Foruma Üye Ol
Forumda Görev Al

Son 10 Konu

İndir Şu Silahı ::...

Ateşliyorum Bak :)

Bak Şu Kediye Barb...

Yiyosa Gelsene Gel...

Mükemmellll Mutlak...

Dünyanın En Büyük ...

Babil M.s.

Gölgeler

Cinnet

Süper Ajan K9
Duyuru
Arşiv

şiir yarışmaları resim yarışmaları site haritası ses yarışmaları forum yarışmaları atatürk resimleri islami resimler ramazan ayı ve bayramlar dini hikayeler ilahi peygamberler güncel haberler hukuk siyaset forumları  siyaset meydanı siyasi kara kuvvetleri hava kuvvetleri deniz kuvvetleri silah sistemleri askeri resimler hayvanlar alemi hastalıklar rüya tabirleri komik videolar edebiyat forumu meslek rehberi ödevler diyet oyun download full oyunlar cs serverleri online oyunlar knight online avrupadan futbol iddaa cep için videolar cep için filmler film izle flim izle belgesel izle forum dizi izle amatör müzik mp3 yerli Türkçe klipler şarkı sözleri arabeks rapçılar program paylaşım msn smf google forumu emo evden eve nakliyat

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması

YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim | Powered by SMF 1.1.6.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Bu Sayfa 0.111 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu

YORUMCUYUZ.NET
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi sekilde yararlanabilir ve forumda ücretsiz yazar olabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

kapat