+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim

Ekim,10/12/08, 2008, 09:54:40 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

fx15
  Konuları Göster
Sayfa: [1] 2
1  Yorumcuyuz.net Fan Clubler / Gothic Videoları / Gothic Kızlar - Slayt Şov : Bugün 07:24:02 pm
Buraya ilk konu benden olsun göz kırp

2  CEP TELEFONLARI / Oyunlar / Real Football 2009 - Tüm Ekranlara (ugurd08 Farkıyla...) : Bugün 05:57:33 pm

Beklenen Oyun Real Football 2009 Şimdi Karşınızda , Hemde Tüm Ekran Boyutları için ...

Bulunan Ekran Boyutları : 128x128 , 128x160 , 176x208 , 240x320 , 208x208

İNDİR : Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.
Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAP

RAR Pass : ugurd08

Kendi Uploadımdır , Emeğe Saygı  tamam
3  KÜLTÜR & SANAT & EDEBİYAT / Kavak Yelleri / Kavak Yellerinde Dün Ne Oldu ??? : Bugün 12:03:30 pm
Arkadaşlar kavak yellerinde dün ne oldu ya . İzleyemedim de anlatırsanız sevinirim  ?
4  CEP TELEFONLARI / Programlar / Panda Security Türkçe - Mobile - Sıs : Bugün 11:51:24 am

Download : Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.
TIKLA

5  YÖNETİM & KULLANICILAR / Yeni Üyelerimize Yardım Konuları / Foruma Dosya Nasıl Eklenir : Bugün 10:23:26 am
Moderatorlük ön koşullarında dosya eklemeyi bilmek yazıyor ancak sanırım o ozelliği kaldırmıssınız . SMF forumlarda konu acarken ek seceneklere tıkladıgında cıkıyordu normalde ama ... acaba baska bir yere mi koydunuz ?
6  CEP TELEFONLARI / Oyunlar / Symbian 9.1 (s60 3rd) Oyunları Buraya Ekleyelim ... Güncel : Bugün 10:17:51 am
Arkadaşlar oyunları lütfen önizlemeli olarak ekleyelim.

NOT : Konuyu Sabitlerseniz Sevinirim.
7  CEP TELEFONLARI / Oyunlar / Ea Sports Fıfa Serisi 20 Java Oyun : Bugün 10:11:04 am

DOWNLOAD :
Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.

Saygılar , İyi Oyunlar ...
8  YÖNETİM & KULLANICILAR / Şiir Yarışmaları / Acı Kayıp : Ağustos,08/07/08, 2008, 09:08:13
Acı Kayıp

Kan akmasın istedim
Masumca ayrılalım istedim.
Acıyı sokmayalım ayrılığa dedim.
Sen benim hastane köşelerinde unuttuğum sevgilimdin.
İlaç kokuları arasında
Beyaz önlüklü savaçılarla beraber
Geri döndürmeye çalıştık ama
Beceremedik bebeğim
Seni kaybettim.
Kaybettim.

Ömer Faruk Toto
9  SPOR DÜNYASI / Milli Takımımız / 3-2'lik Türkiye-çek Cum. Maçının Ayrıntılı Anlatımı : Haziran,06/16/08, 2008, 05:38:49
MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

11. dakikada kullanılan serbest vuruşta ceza sahası içine yapılan ortaya Jan Koller kafayı vurdu, top üstten auta gitti.
17. dakikada Tuncay'ın uzaktan sert şutunda top yandan auta çıktı.
18. dakikada Matejovsky'nin uzaktan şutunda kaleci Volkan topu yatarak iki hamlede kontrol etti.
22. dakikada Blasil'in sağdan altı pas önüne gönderdiği topa Jan Koller'den önce Servet son anda araya girerek topu uzaklaştırdı.
25. dakikada Sionko'nun ceza sahası önü sağ çaprazdan attığı şut üstten auta gitti.
34. dakikada Grygera'nın sağdan altı pas önüne doğru yaptığı ortaya Jan Koller kafayı vurdu, kaleci Volkan'ın müdahalesine rağmen üst direğe çarpan top filelerle buluştu. 0-1
39. dakikada Nihat'ın kullandığı serbest atışta ceza sahasına içine gelen topa Servet kafayı vurdu, meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

47. dakikada Çek savunmasından dönen topa ceza sahası sol çaprazında Nihat ayağının dışıyla beklenmedik bir vuruş yaptı, top üstten auta çıktı.
51. dakikada Hakan Balta'nın soldan arka direğe yaptı ortaya Rozenhal Nihat'tan önce kafayla topu kornere gönderdi.
53. dakikada Hamit'in sağdan kullandığı serbest vuruşta altı pas önüne gelen topa Tuncay kafayı vurdu, top kaleci Cech'de kaldı.
61. dakikada ani gelişen Çek Cumhuriyeti atağında Jan Koller orta sahadan aldığı topu ceza sahasına kadar taşıdı ve vuruşunu yaptı, top yandan auta gitti.
62. dakikada Sionko'nun sağdan ortasında Plasil arka direkte topa gelişine vurarak topu ağlara gönderdi. 0-2
68. dakikada Arda'nın ceza sahasına gönderdiği uzun pasta defansın arkasına sarkan Tuncay'ın altı pas önünde yaptığı kafa vuruşunda top kaleci Cech'de kaldı.
71. dakikada Sionko'nun sağdan ortasına Polak'ın ceza sahası içinde atak koydu top yan direkten döndü, dönen topa Polak tekrar kafayı vurdu, kaleci Volkan topu kontrol etti.
75. dakikada Hamit'in sağdan ceza sahasına gönderdiği topa arka direkte Arda gelişine yerden vurdu, meşin yuvarlak filelerle buluştu. 1-2
82. dakikada Hamit'in kullandığı serbest vuruşta altı pas üstünde topa yükselen Servet, müsait pozisyondan yararlanamadı ve meşin yuvarlak auta çıktı.
87. dakikada Hamit'in sağdan ortası sonrasında Cech'in elinden kaçan topa Nihat ayak koydu ve top ağlara gitti. 2-2
90. dakikada Hamit'in ara pasına hareketlenen Nihat, kaleci Cech ile karşı karşıya kaldı. Nihat'ın vuruşunda top kalecinin üstünden geçerek direğe çaptı ve filelerle buluştu. 3-2
90+2'de kaleci Volkan, Jan Koller'e yaptığı hareket sonrasında kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. 3 oyuncu hakkını kullanan milli takımda kaleye Tuncay geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Türkiye 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndan çeyrek finale yükseldi.

STAT: Stade de Geneve
HAKEMLER: Peter Fröjdfeldt xx, Stefan Wittberg xx, Henrik Andren xx (İsveç)
TÜRKİYE: Volkan xx, Hamit Altıntop xxx, Servet xx, Emre Güngör xx (Emre Aşık dk. 63 xx), Hakan Balta xx, Mehmet Topal xx (Kazım dk. 57 xx), Mehmet Aurelio xx, Arda xxx, Tuncay xx, Nihat xxxx, Semih xx (Sabri dk. 46 xx)
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim
ÇEK CUMHURİYETİ: Cech x, Grygera xx, Ujfalusi xx, Rozehnal xx Jankulovski xx (Jarolim dk. 38 xx), Matejovsky xx, Galasek xx, Jan Polak xx, Plasil xx (Kadlec dk. 82 ?), Sionko xx (Vlcek dk. 84 ?), Jan Koller xx
TEKNİK DİREKTÖR: Karel Bruckner
KIRMIZI KART: Volkan (dk. 90+2)
GOLLER: Jan Koller (dk. 34), Sionko (dk. 62), Arda (dk. 75), Nihat (dk. 87 ve 90)
SARI KARTLAR: Mehmet Topal, Mehmet Aurelio, Arda, Emre Aşık (Türkiye), Galasek, Ujfalusi, Milan Baros (Çek Cumhuriyeti)
MAÇTAN NOTLAR

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda grubundaki son ve kader maçına çıkan Türkiye'yi desteklemek üzere çok sayıda gurbetçi maça geldi.
Çevre kentler ve ülkelerden Cenevre'ye akın akın gelen gurbetçiler karaborsa da bile bilet bulmakta zorlanırken, karşılaşmada kale arkası biletlerin karaborsada 150 Avro'ya kadar alıcı bulduğu öğrenildi.
Stat önünde toplanan çok sayıda Türk ve Çek taraftarlar, ilginç kıyafetleri ve yaptıkları coşkulu gösteriler ile ilgi çekti.
Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı stat çevresinde polis, stada gelenleri sıkı bir aramadan geçirdikten sonra içeri aldı.
Karşılaşmaya basın mensuplarının da ilgisi oldukça yüksekti. Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçını toplam 264 foto muhabiri ve spor yazarı izledi.
A Milli Takım'ın çeyrek finale çıkması açısından mutlak yenmesi gereken karşılaşmayı Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Çalışma Bakanı Faruk Çelik ile eski bakanlardan Fikret Ünlü ve Demokrat Parti Eski Genel Başkanı Mehmet Ağar, Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan ile birlikte tribünde izledi.
A Grubu'nda aynı puan ve averaja sahip Türkiye ile Çek Cumhuriyeti arasında oynanan karşılaşmanın normal süresi berabere bitmesi halinde, direkt penaltı atışlarına geçilecek. Penaltı atışları sonunda sahadan galip ayrılan takım çeyrek finalde, daha önce B Grubu birinciliğini garantileyen Hırvatistan'ın rakibi olacak.
Fatih Terim, milli takımın defansında Gökhan Zan ve Emre Aşık'ın sakatlığı nedeniyle Emre Güngör'e yer verdi.
Ay-yıldızlılar, şampiyonadaki 3. maçına klasik kırmızı-beyaz formasıyla çıkarken, karşılaşma öncesi taraftarlar futbolcuları tek tek tribüne çağırarak, sevgi gösterisinde bulundu.
10  GENEL / English chat / What Did You Do Yesterday ??? : Mart,03/03/08, 2008, 07:06:24
I went to football match and I watched a film , Goodbye Bafana . It was very well . You ?
11  CEP TELEFONLARI / Oyunlar / Soccer 2007 Total -> Download : Mart,03/02/08, 2008, 12:12:24

Link :   Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.

12  CEP TELEFONLARI / GSM / Cep Telefonlarında Adsl Kullanma Keyfini Süreceksiniz. Süper Bişey !! : Mart,03/02/08, 2008, 12:05:57
Bunu bilgisayarınıza takacağınız USB Bluetooth aparatı ile ve BLuetooth özelliğine sahip Symbian İşletim sistemli cep telefonlarında rahatlıkla kullanabilirsiniz...

Tamamen ücretsiz olacaktır.
Tabiki bunları yapmak için gerekli olan şeyleri söyleyeyim sizde hazırlayın.

1- USB Bluetooth Aparatı
2- Symbian İşletim sistemli teller için( Nokia 6600,3650,6630 ve benzeri Siemens Sx1 gibi.. telefon modellerini çok fazla takip etmiyorum.
3- Nokialar için PC Suite Siemens Sx1 için Data Suite programının yüklü olması gerekiyor.
4- ADSL hattı bulunması gerek.

AYARLAR

Evinizde, iş yerinizde veya bulunduğunuz bir yerde internete bağlı bir bilgisayar varsa, cep telefonuzdan internete girmek için extra para vermenize gerek yok. Bilgisayarınızdaki mevcut internet bağlantısını cep telefonunuzla paylaşabilirsiniz. Bunun için bilgisayara bağlı bir bluetooth dongle ve bilgisayarın internete bağlı olması (olmazsa olmaz) yeterli.

Telefonda yapmanız gerekenler:

1. Ayarlara girin.
2. Bağlantı, sonra erişim noktalarına gidin.
3. Seneçeneklerden Yeni Erişim Noktası -> Varsayılan Ayarları Kullan.
4. Oluşturacağınız yeni Bağlantı Noktasında şunları yazın.
Bağlantı Adı : İstediğiniz bir şey yazın.
Veri Taşıyıcısı :GPRS
Erişim Noktası Adı : Bluetooth cihazının adı. (Bunu doğru olarak girmeniz çok önemli)
Kullanıcı Adı : Yok
Doğrulama : Normal

Bilgisayarda yapmanız gerekenler:

1. Önce bilgisayarınıza PcSuite programını kurun ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
2. Denetim masasındaki Bluetooth Aygıtlarına tıklayın.
3. Com Bağlantı Noktaları sekmesine tıklayarak yeni bir Com Bağlantı Noktası ekleyin.
4. Saatin yanında görülen simgeden bu eklediğiniz bağlantı noktasını seçin. PcSuite telefonunuzla bağlantı kurduğunda simgenin değiştiğini göreceksiniz. Bunu yapmadan önce telefonunuzun bluetooth özelliğini aktif etmeyi unutmayın.

Telefonunuzda oluşturduğunuz erişim noktasını Opera, Agile Messenger, WirelessIRC gibi programlara tanımlayarak evde, ofiste, işte, okulda bedava internete bağlanabilirsiniz. Yalnız bu erişim noktası wap için kullanılamıyor. Bu özelliğin Ngage sahipleri tarafından daha çok sevileceğini düşünüyorum. Artık ngage sahipleri ngage arenaya gönül rahatlığıyla bedava bağlanabilecekler.
13  GENEL / Bilim & Teknoloji / Klavye & Fareler Çöpe !!! Artık Bilgisayara Beynimizle Hükmedeceğiz : Mart,03/01/08, 2008, 09:46:20
Belki de GDC'nin en önemli ürünlerinden birini sergileyen Emotiv firması, "Brain Computer Interface" adı verilen bir projeyi kullanıma sunarak, herkesi şaşkına çevirdi. Mantık olarak çok yabancı olmadığımız bir deyim olan beyin kontrolünü, pratik olarak uygulamak istendiğinde birçok zorlukla karşılaşıyordu. Önceleri tekerlekli sandalye kullanan hastalar için düşünülen ve basit komutlar geliştirilerek, beyin kontrolü ile hareket sağlanıldı. Ancak Emotiv firmasının geliştirdiği sistem bunlarında ötesine giderek, 30'dan fazla komutu algılayabiliyor ve en önemli özelliklerinden bir tanesi de tamamen geliştirilebilir bir sistem olması. Mart ayında bu konuda çıkacak olan SDK sürümünü eminim birçok uygulama geliştirici sabırsızlıkla bekliyordur.

Sistem işleyişine genel olarak bakacak olursak,
EmoKey özelliği mevcut PC oyunlarına beyin kontrolü özelliği ekleyen bir yazılım. Bu sayede atıyorum Jedi Academy oynarken, kendinizi tamamen Jedi gibi hissedebileceksiniz.
Programın yukarıda bahsettiğim SDK sürümünü Emotiv'in internet sitesinden ücretsiz olarak temin edebiliyorsunuz Üreticisi olan Emotiv'in internet sitesine gözatabilirsiniz.

2008 yılının son çeyreğinde satışa sunulması beklenen ürün fiyatının yaklaşık olarak 300dolar olması bekleniyor. 300 dolar karşılığında "Jedi" olma fikri hiç te yabana atılır türden değil, öyle değil mi? - Güç sizinle olsun!
14  GENEL / Bilim & Teknoloji / 128 Gb Flash Bellek Şok !!!!! : Mart,03/01/08, 2008, 09:42:19
Flash bellek tabanlı Solid State Disk'lerde kapasite arttırımı devam ediyor: Şimdi de 128 GB
128 GB'lık Flash disk tanıtıldı

A-DATA firmasından sonra Mtron firması da 128 GB'lık bir Flash disk (SSD) tanıttı.

Üretici verilerine göre 1.8 inçlik sürücü saniyede 120 MB ile okuyup, 100 MB ile yazabiliyor. Yeni SSD başlıca laptoplar ve UMPC'lerde kullanılan SSD'lerin yerine geçecek.

Mtron 128 GB SSD'yi nisan ayından itibaren üretmek istiyor. Satış fiyatları henüz belli değil.
15  YÖNETİM & KULLANICILAR / Hoşgeldiniz(Welcome) / Merhaba Arkadaslar Ben Geldim !!! : Mart,03/01/08, 2008, 07:00:13
Ben ugur  Samsunda yasıyorum Sofya doğumluyum . Hekese merhaba          evet
Sayfa: [1] 2
İstatistikler
Üye: 207975
Konu: 78070
Hoş geldiniz CoSe, yeni üyemiz.
Sponsor Linkler
Geveze.net Türkçe Mirc
mirc
Trsohbet.com Chat
sohbet
Oruçoğlu Nakliyat
Evden Eve Nakliyat

Akdeniz Nakliyat
Evden Eve Nakliyat
Türkiye Mirc
Mirc
İddaa Tahminleri
iddaa
Sigara Bırakmak İçin
sigara bırakma
Bunlara Baktınız Mı ?

Forum Yarışmaları
Online Üyeler

Daha Fazla İstatistik
Foruma Üye Ol
Forumda Görev Al

Son 10 Konu

12 Ekim 2008 Günün...

Bir İnceliktir Teş...

Cinsiyet Tahmini_s...

The Secret Kitabı ...

Bu Haftanın Cevapl...

Boyunuzzza Bakalım...

Telsim Vodafone Ce...

Oturduğunuz Yerden...

2008 Amatör Paint ...

Süpeer..
Duyuru
Arşiv

şiir yarışmaları resim yarışmaları site haritası ses yarışmaları forum yarışmaları atatürk resimleri islami resimler ramazan ayı ve bayramlar dini hikayeler ilahi peygamberler güncel haberler hukuk siyaset forumları  siyaset meydanı siyasi kara kuvvetleri hava kuvvetleri deniz kuvvetleri silah sistemleri askeri resimler hayvanlar alemi hastalıklar rüya tabirleri komik videolar edebiyat forumu meslek rehberi ödevler diyet oyun download full oyunlar cs serverleri online oyunlar knight online avrupadan futbol iddaa cep için videolar cep için filmler film izle flim izle belgesel izle forum dizi izle amatör müzik mp3 yerli Türkçe klipler şarkı sözleri arabeks rapçılar program paylaşım msn smf google forumu emo evden eve nakliyat

adtech ile reklam 2.0 dönemi başlıyor ve Trkycmhrytllbtpydrklcktr r10.net seo yarışması

YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim | Powered by SMF 1.1.6.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Bu Sayfa 0.143 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu

YORUMCUYUZ.NET
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi sekilde yararlanabilir ve forumda ücretsiz yazar olabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

kapat