+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim

Ekim,10/12/08, 2008, 10:22:45 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

fx15
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 ... 388
1  YÖNETİM & KULLANICILAR / Şiir Yarışmaları / Yorumcuyuz.net 2008 Yılı En Güzel Şiir Yarışması : Dün 05:31:27 pm
Maalesef arkadaşım...
2  YÖNETİM & KULLANICILAR / Yeni Üyelerimize Yardım Konuları / Herşeyi Sorun, Cevaplayayım... : Dün 12:20:33 pm
Alıntı:mavısım tarafından gönderildi.
arkadaşlar ben 3e uzadım 4 dersten nekadar harç parası vercem  ? ? ? ?

4 yıllık üniversitelerde 5. sene için harç %50 zamlı ödenir. Sonraki senelerde %100. İki yıllıklarda da benzer bir uygulama olsa gerek...
3  YÖNETİM & KULLANICILAR / Şiir Yarışmaları / Yorumcuyuz.net 2008 Yılı En Güzel Şiir Yarışması : Ekim,10/10/08, 2008, 06:22:17
Arkadaşlar katılma süresi dolmuştur. Ekim ayı içerisinde gönderilen şiirler yarışmaya dahil edilmeyecekler... Yarın gerekli düzenlemeler yapılacak. Oylamaya geçilecektir....
4  YÖNETİM & KULLANICILAR / Yeni Üyelerimize Yardım Konuları / Herşeyi Sorun, Cevaplayayım... : Ekim,10/10/08, 2008, 12:50:14
Alıntı:lilpllWhite tarafından gönderildi.
10cm saç kaç ayda büyür smile Erkek için saçlarımda normalden biraz daha ii büyüyor ltfn bayrama kdr ayar yapmam lzm .. Tsk EdeRim.

Böyle soruları nereden buluyorsunuz bilmiyorum. Saç uzaması kişiden kişiye değişir. Yine de 1 ayda yaklaşık 1 cm uzar diyebiliriz...
5  YÖNETİM & KULLANICILAR / Yeni Üyelerimize Yardım Konuları / Herşeyi Sorun, Cevaplayayım... : Ekim,10/09/08, 2008, 09:21:20
Alıntı:karacakrc tarafından gönderildi.
slm ben su oyunun ilk bölümünü gecemedim 'vivisector beast inside'  işte bu oyunun ilk bölümünüü nasıl gececeğim biliyosanız lütfen cvp yazın bu arada site süper smile

İngiliz sitelerinde herşey açıklanmış. İngilizcen iyi ise oralara bakabilirsin...
6  EĞİTİM & ÖĞRETİM / 2008 ÖSS, ÖSYM, Sınav ve Yerleştirme Sonuçları / "2 Yıllık Üniversiteler (önlisans)" Hakkında Herşeyi Sorabilirsiniz... : Ekim,10/09/08, 2008, 08:11:11
Genel olarak şunları söyleyeyim. Mesleğinize sizler karar vereceksiniz. Başkalarının demesiyle meslek seçilmez. Neyi yapabileceğinizi düşünüyorsanız oraya gidin... ("Nereyi seçeyim? Hangisi iyi?" gibi sorular sormayın lütfen...)

Boş kontenjanı olan heryeri tercih edebilirsiniz. Belki tutar. İki yıllık üniversitelerde bildiğim kadarı ile yetenek sınavı diye birşey yok. (Grafik tasarım bölümünde yok en azından...)

Sonraki yıl herkesin de düşünebileceği gibi bu kadar şansınız olmayacak. Olabilecek tüm olasılıkları değerlendirmenizde yarar var...
7  EĞİTİM & ÖĞRETİM / Matematik / Tüm Matematik Sorularına Cevap... : Ekim,10/07/08, 2008, 09:44:19
Alıntı:cadı matematikci tarafından gönderildi.
320412 saniyelik açının bütünleri, kaç dere ce, kaç dakika we kaç saniyedir? ?

360 derece 360x60x60=1296000 saniye eder.

180 derece 648000 saniye eder. Bütünler için 180 derece gerekli...

648000-320412=327588 saniye kalır ki bu yukarıdaki açının bütünleridir.

60'a bölersen kalan saniye olur. Bölüm dakika.

Bulduğun dakikayı 60'a bölersen dereceyi bulursun. Kalan da dakika olur.

Sonuç 90 derece 59 dakika 48 saniye. İşlemi yapmıyorum. Öğrenmen için sana bırakıyorum...
8  YÖNETİM & KULLANICILAR / Resim Yarışmaları / Yorumcuyuz.net 2008 Yılı Bayanlar Güzellik Yarışması 2. Aşama : Ekim,10/06/08, 2008, 09:03:36
Katılım süresi dolmuştur arkadaşlar. Birkaç gün içersinde oylama başlayacaktır...
9  YÖNETİM & KULLANICILAR / Resim Yarışmaları / Yorumcuyuz.net 2008 Yılı En Yakışıklı Erkek Yarışması 2. Aşama : Ekim,10/06/08, 2008, 09:02:29
Süre dolmuştur arkadaşlar. Birkaç gün içerisinde düzenlenip, oylamaya başlanacaktır.
10  YÖNETİM & KULLANICILAR / Ses Yarışmaları / Yorumcuyuz.net 2008 Yılı Altın Mikrofon Ses Yarışması : Ekim,10/06/08, 2008, 09:01:37
Doldu arkadaşım. Düzenleyip, oylamaya başlayacağız...  tamam
11  EĞLENCE / Fıkralar / Temelin Ninesi Nası Olur Acaba??? : Ekim,10/05/08, 2008, 07:23:59
Teşekkürler. Güzel bir fıkraydı...  tamam   yaşasın

"rep"
12  YÖNETİM & KULLANICILAR / Şiir Yarışmaları / Yorumcuyuz.net 2008 Yılı En Güzel Şiir Yarışması : Eylül,09/29/08, 2008, 08:34:43
Katılmak için son saatler arkadaşlar...  tamam
13  EĞİTİM & ÖĞRETİM / Fizik / Fizik Sorularınıza Hemen Cevap... : Eylül,09/24/08, 2008, 06:28:14
Alıntı:-karabasan90- tarafından gönderildi.
sağol teşekkür ederim +rep

Rica ederim...
14  EĞİTİM & ÖĞRETİM / Fizik / Fizik Sorularınıza Hemen Cevap... : Eylül,09/24/08, 2008, 05:39:40
Havanın her hangi bir sebeple değişmesi sonucu o bölgede basınç alanı oluşur. Havanın soğuduğu bölgelerde yüksek basınç alanı, ısındığı bölgelerde ise alçak basınç alanı oluşur. Fakat yer yüzündeki her olay kendini minimum enerjili yani en kararlı, en düzenli hâle getirmek ister. Bunun sonucunda, her yerde havanın da eşit sıcaklıkta olması gerekir. Doğal olarak sıcaklığı dengelemek için bir hava akımı gerekir. İşte bu akım, rüzgardır. Rüzgar yüksek basınçtan alçak basınca eserek hem kendisinde bulunan soğuk havayı alçak basınç alanına götürerek, sıcaklığını yükseltmeye çalışır, hem de alçak basınç alanına soğuk havayı götürerek oradaki havanın sıcaklığının alçaltmaya çalışır. Dengeye ulaştığında ise rüzgar durur. Tabii yer yüzünde sıcaklığı etkiyen çok faktör olduğu için neredeyse hiçbir zaman rüzgar durmaz...
15  EĞİTİM & ÖĞRETİM / Fizik / Fizik Sorularınıza Hemen Cevap... : Eylül,09/23/08, 2008, 06:23:06
Alıntı:-karabasan90- tarafından gönderildi.
uzungöl hocam daha ayrıntılı yazar msını yarına ödevimde göz kırp aglayan

Neyi daha ayrıntılı yazayım?
Sayfa: [1] 2 3 ... 388
İstatistikler
Üye: 207986
Konu: 78072
Hoş geldiniz qwerty16, yeni üyemiz.
Sponsor Linkler
Geveze.net Türkçe Mirc
mirc
Trsohbet.com Chat
sohbet
Oruçoğlu Nakliyat
Evden Eve Nakliyat

Akdeniz Nakliyat
Evden Eve Nakliyat
Türkiye Mirc
Mirc
İddaa Tahminleri
iddaa
Sigara Bırakmak İçin
sigara bırakma
Bunlara Baktınız Mı ?

Forum Yarışmaları
Online Üyeler

Daha Fazla İstatistik
Foruma Üye Ol
Forumda Görev Al

Son 10 Konu

Rep Kazanma Fırsat...

Bir İnceliktir Teş...

Cinsiyet Tahmini_s...

İlk Defa Birini Se...

Mrh Arkadaşlar Ben...

>> Ne Olsa Mutlu O...

Oturduğunuz Yerden...

13 Ekim 2008 Günün...

Bu Haftanın Cevapl...

12 Ekim 2008 Günün...
Duyuru
Arşiv

şiir yarışmaları resim yarışmaları site haritası ses yarışmaları forum yarışmaları atatürk resimleri islami resimler ramazan ayı ve bayramlar dini hikayeler ilahi peygamberler güncel haberler hukuk siyaset forumları  siyaset meydanı siyasi kara kuvvetleri hava kuvvetleri deniz kuvvetleri silah sistemleri askeri resimler hayvanlar alemi hastalıklar rüya tabirleri komik videolar edebiyat forumu meslek rehberi ödevler diyet oyun download full oyunlar cs serverleri online oyunlar knight online avrupadan futbol iddaa cep için videolar cep için filmler film izle flim izle belgesel izle forum dizi izle amatör müzik mp3 yerli Türkçe klipler şarkı sözleri arabeks rapçılar program paylaşım msn smf google forumu emo evden eve nakliyat

adtech ile reklam 2.0 dönemi başlıyor ve Trkycmhrytllbtpydrklcktr r10.net seo yarışması

YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim | Powered by SMF 1.1.6.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Bu Sayfa 0.149 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu

YORUMCUYUZ.NET
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi sekilde yararlanabilir ve forumda ücretsiz yazar olabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

kapat