+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim

Ekim,10/12/08, 2008, 11:07:00 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

fx15
  Konuları Göster
Sayfa: [1] 2 3 ... 36
1  EĞLENCE / Resimler / Manzaralar... Trabzon/çaykara/taşören Köyü Ve Çevresi... : Eylül,09/18/08, 2008, 04:32:13

Bu da inekler için...

2  EĞLENCE / Resimler / Eski Evler... Trabzon/çaykara/taşören Köyü Ve Çevresi : Eylül,09/18/08, 2008, 04:24:12
Köy, yayla ve ara bölgesinde bulunan evlerden bir avuç...

Bu yeni ev...

Değirmen...

Baro...

Çok yorulduk. Dinlenelim...

Suyumuzu da içelim...

Trabzon'dan...

Köprüyü unutmayalım...

Bu da reklam olsun...

3  EĞLENCE / Resimler / Rengarenk Çiçekler... Trabzon/çaykara/taşören/bayraklı Yaylası... : Eylül,09/18/08, 2008, 04:10:51
Kendi çektiğim fotoğraflardan bir demet...

4  EĞİTİM & ÖĞRETİM / Açıköğretim / Açıköğretim İle İlgili Her Bilgiye Buradan Ulaşabilirsiniz : Ağustos,08/16/08, 2008, 04:30:24
Açıköğretimle ilgili tüm öğrenemek istediklerinizi buradan sorabilirsiniz.

Sorular 1-2 gün içerisinde siteye girmeye devam ettiniz sürece cevaplanacaktır...
5  YÖNETİM & KULLANICILAR / Forum Yarışmaları / Ödüllü Aylık Yarışmamızın Temmuz 2008 Yarışma Sonuçları : Ağustos,08/02/08, 2008, 10:50:57
Temmuz 2008 Yönetim Kadrosu Yarışma Sonuçları

Konu dalında ilk üç;

1. "k!skanch"                                     555 konu              -        300 rep kazanmıştır.
2. "serdarnebol"                                476 konu              -         200 rep kazanmıştır.
3. "Cici Kız"                                       337 konu              -         100 rep kazanmıştır.

Ayrıca 200 konudan fazla konu açan "micheal jackson"     -          50 rep kazanmıştır.
                                                    "geveze"                  -          50 rep kazanmıştır.
                                                    "lordlarınlordu"         -          50 rep kazanmıştır.
                                                    "gonca_61"               -          50 rep kazanmıştır.

Mesaj dalında ilk üç;

1. "geveze"                                      1860 mesaj              -        200 rep kazanmıştır.
2. "micheal jackson"                         1842 mesaj              -        100 rep kazanmıştır.
3. "k!skanch"                                    1416 mesaj              -         50 rep kazanmıştır.

500 mesajdan fazla mesaj gönderen "serdarnebol"             -          50 rep kazanmıştır.
                                                     "lordlarınlordu"           -          50 rep kazanmıştır.
                                                     "Cici Kız"                    -          50 rep kazanmıştır.
                                                     "gonca_61"                 -          50 rep kazanmıştır.
                                                     "DKD"                         -          50 rep kazanmıştır.
                                                     "hayal_perest"            -          50 rep kazanmıştır.
                                                     "Phoenixx"                  -          50 rep kazanmıştır.

Tüm arkadaşlarımıza göstermiş oldukları üstün başarıdan dolayı teşekkür ederim...

Yorum:

Geçen ay moderatörlerimiz oldukça iyi çalışmışlar. Şimdiye kadarki en çok rep dağıttığım ay olacak.

Herkesi başarılarından dolayı kutlarım...

"k!skanch" ve "geveze"yi birinci oldukları için ayrıca kutlarım...

Temmuz 2008 Üyeler Yarışma Sonuçları

Konu dalında ilk üç;

1. "joint"                                                255 konu              -        200 rep kazanmıştır.
2. "HaYaLeT_SüVaRi"                              180 konu              -        100 rep kazanmıştır.
2. "muzzy_53"                                         180 konu              -         50 rep kazanmıştır.

Mesaj dalında ilk üç;

1. "HaYaLeT_SüVaRi"                              1086 mesaj              -        200 rep kazanmıştır.
2. "hayaties"                                             604 mesaj              -        100 rep kazanmıştır.
3. "joint"                                                   594 mesaj              -        50 rep kazanmıştır.

500 mesajdan fazla mesaj gönderen "muzzy_53"                     -          50 rep kazanmıştır.

Yorum:

Eski moderatörümüz "joint" konu dalında birinci olmuştur. Kendisini kutlarız.

"HaYaLeT_SüVaRi" ise aramıza katıldığı ilk ayda konu dalında ikinci, mesak-j dalında birinci olmuştur. Başarılarının artarak devamını dileriz.

"HaYaLeT_SüVaRi" ile "hayaties" adlı arkadaşları aramızda moderatör olarak görmekten mutlu oluruz...

Yarışmamızda dereceye girmiş üyelerimizi kutlarız.
Moderatör olarak kendilerini aramızda görmekten mutluluk duyarız... Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.
Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Buraya
tıklayarak başvuruda bulunabilirler...
6  YÖNETİM & KULLANICILAR / Forum Yarışmaları / Ödüllü Aylık Yarışmamızın Haziran 2008 Yarışma Sonuçları : Ağustos,08/02/08, 2008, 10:38:35
Haziran 2008 Yönetim Kadrosu Yarışma Sonuçları

Konu dalında ilk üç;

1. "micheal jackson"                     522 konu              -        300 rep kazanmıştır.
2. "serdarnebol"                          482 konu               -        200 rep kazanmıştır.
3. "Cici Kız"                                 359 konu               -        100 rep kazanmıştır.

Ayrıca 200 konudan fazla konu açan "mithatcan"         -         50 rep kazanmıştır.
                                                    "__JeLiBoN__"      -         50 rep kazanmıştır.
                                                    "k!skanch"           -          50 rep kazanmıştır.

Mesaj dalında ilk üç;

1. "gonca_61"                                  1724 mesaj              -        200 rep kazanmıştır.
2. "micheal jackson"                         1523 mesaj              -        100 rep kazanmıştır.
3. "serdarnebol"                               1029 mesaj              -         50 rep kazanmıştır.

500 mesajdan fazla mesaj gönderen "Cici Kız"                  -          50 rep kazanmıştır.
                                                     "lordlarınlordu"         -          50 rep kazanmıştır.
                                                     "mithatcan"              -          50 rep kazanmıştır.
                                                     "hayal_perest"          -          50 rep kazanmıştır.

Tüm arkadaşlarımıza göstermiş oldukları üstün başarıdan dolayı teşekkür ederim...

Yorum:

Hızlı giriş yapan micheal jackson her iki dalda da dereceye girmiştir. Kutlarız.

Eski moderatörümüz, yeni şefimiz serdarnebol birinciliği bu ay alamamış. Her iki dalda da dereceye girmiş. Başarısının devamını dileriz.

Yeni moderatörümüz gonca_61 biraz da görev aldığı bölüm dolayısıyla bu ay birinci oldu. Darısı diğer aylara...

Haziran 2008 Üyeler Yarışma Sonuçları

Konu dalında ilk üç;

1. "muzzy_53"                      714 konu              -        200 rep kazanmıştır.
2. "joint"                              460 konu              -        100 rep kazanmıştır.
3. "kenan2156"                       99 konu              -         50 rep kazanmıştır.

Mesaj dalında ilk üç;

1. "muzzy_53"                        1436 mesaj              -        200 rep kazanmıştır.
2. "joint"                                1188 mesaj              -        100 rep kazanmıştır.
3. "Gulfiraz"                                  576 Mesaj         -           50 rep kazanmıştır.     

Yorum:

Dereceye girenler eski moderatörlerimiz. Kendilerini kutlarım.

Gülfiraz ablamız da gitmeden önce dereceye girip, bizden ayrılmış...

Moderatör olarak kendilerini aramızda görmekten mutluluk duyarız... Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.
Buraya

7  YÖNETİM & KULLANICILAR / Resim Yarışmaları / Dereceler - Yorumcuyuz.net 2008 Yılı Bayanlar Güzellik Yarışması 1. Aşama : Temmuz,07/30/08, 2008, 03:22:21

Yarışmamızın dereceye giren üyeleri;

1. ..ßeßeK..                 -       500 rep kazanmıştır.
2. __JeLiBoN__            -       300 rep kazanmıştır.
3. greenbe                  -       100 rep kazanmıştır.
4. komikkiki                 -        10 rep hediye edilmiştir.
4. aysegulfidan            -        10 rep hediye edilmiştir.

İlk aşama birincimiz " ..ßeßeK.. " ile diğer tüm dereceye giren arkadaşları kutlarım.

Katılma cesaretini gösteren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Buradaki 5 kişi dışındaki herkes fotoğrafları ile ikinci aşamaya katılabilir...
8  YÖNETİM & KULLANICILAR / Resim Yarışmaları / Dereceler - Yorumcuyuz.net 2008 Yılı En Yakışıklı Erkek Yarışması 1. Aşama : Temmuz,07/23/08, 2008, 12:38:18

Yarışmamızın dereceye giren üyeleri;

1. (o(o_ex              -       500 rep kazanmıştır.
2. kawasaki            -       300 rep kazanmıştır.
3. mithatcan           -       100 rep kazanmıştır.
4. Brkn_66             -        10 rep hediye edilmiştir.
4. TuraN0              -        10 rep hediye edilmiştir.

İlk aşama birincimiz " (o(o_ex " ile diğer tüm dereceye giren arkadaşları kutlarım.

Katılma cesaretini gösteren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Buradaki 5 kişi dışındaki herkes fotoğrafları ile ikinci aşamaya katılabilir...
9  YÖNETİM & KULLANICILAR / Yönetimden Mesajlar / Yeni Yönetim Kadromuz : Haziran,06/23/08, 2008, 01:41:39
Site kurucusu & sahibi & Admin

Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.
Efsane

Yönetici & Admin
Uzungöl
, Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.
Cici Kız

Co Admin

DKD

Özel Tim

Mr Smith

k!skanch

Genel Şef

serdar

micheal jackson

Moderatörler & Bölüm şefleri

SiLeNce

hayal_perest

gonca_61

lordlarınlordu

bbatuhan

xx-_-_püff

55rock

debattre

Hüzün Buğusu

sbrcu1907

troys06

Özel üye
ANGEL

10  YÖNETİM & KULLANICILAR / Yönetimden Mesajlar / Yeni Moderatör "::legend::" : Haziran,06/20/08, 2008, 05:16:36
Arkadaşımız, cep telefonları bölümünde görev alacak. Kendisine başarılar dileriz.

Görevi 1-2 hafta öncesinde verildi fakat konu açılmamış. Bugün herkesin merhaba demesi konuyu açıyorum...

Aramıza hoş geldin...  tamam
11  YÖNETİM & KULLANICILAR / Resim Yarışmaları / Oylama - Yorumcuyuz.net 2008 Yılı Bayanlar Güzellik Yarışması 1. Aşama : Haziran,06/19/08, 2008, 01:54:00
alkışş Yorumcuyuz.net 2008 Yılı Bayanlar Güzellik Yarışmasının 1. Aşamasının Güzellerini belirlemeye hoş geldiniz.  alkışş

İlk aşamada, her ne kadar katılım az olsa da 5 güzel seçeceğiz. Yarışmaya sadece 8 cesur aday katıldı. Her bir fotoğrafı isimlerinin üzerine tıklayarak görebilirsiniz ya da aşağıdaki adresten toplu olarak indirebilirsiniz.

Herkes tek oy hakkına sahiptir.
Oy değiştirilemez.
Oylama 40 gün sürecektir.
İlk aşamaya başvurular kapanmıştır. İkinci aşamaya katılabilirsiniz.

Katılan herkese, 10 rep şimdiden hediye edilmiştir.

Herkese bol şanslar...

Cesur güzellerimizin resimlerini içeren dosyayı indirmek için Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.
Tıklayın...
12  YÖNETİM & KULLANICILAR / Forum Yarışmaları / Ödüllü Aylık Yarışmamızın Mayıs 2008 Yarışma Sonuçları : Haziran,06/18/08, 2008, 05:00:31
Mayıs 2008 Yönetim Kadrosu Yarışma Sonuçları

Konu dalında ilk üç;

1. "muzzy_53"                     1067 konu              -        300 rep kazanmıştır.
2. "Cici Kız"                          873 konu              -         200 rep kazanmıştır.
3. "joint"                              537 konu              -         100 rep kazanmıştır.

Ayrıca 200 konudan fazla konu açan "serdarnebol"    -          50 rep kazanmıştır.
                                                    "k!skanch"         -          50 rep kazanmıştır.

Mesaj dalında ilk üç;

1. "muzzy_53"                     1950 mesaj              -        200 rep kazanmıştır.
2. "Cici Kız"                         1634 mesaj              -        100 rep kazanmıştır.
3. "joint"                             1361 mesaj              -         50 rep kazanmıştır.

500 mesajdan fazla mesaj gönderen "serdarnebol"-          50 rep kazanmıştır.
                                                     "kawasaki"    -          50 rep kazanmıştır.
                                                     "mithatcan"   -          50 rep kazanmıştır.

Yorum:

Değişmeyen ikilimiz yine derecede... Timlerimiz yine ilk iki sırayı kimseye bırakmamış. Kendilerini kutluyorum. 200 rep fazladan veriyorum...

Yeni moderatörümüz, "joint"  hızlı bir giriş yaptı. Dereceye girme başarısını gösterdi. Kendisini kutlar devamını bekleriz...

"serdarnebol" ve "kawasaki" görevlerini güzel ve sürekli bir şekilde devam ettirdiklerinden 50 rep fazladan veriyorum.

"mithatcan" da hızlı bir dönüş yaptığından ona da 50 rep fazladan veriyorum.

Mayıs 2008 Üyeler Yarışma Sonuçları

Konu dalında ilk üç;

1. "..ßeßeK.."                       310 konu              -        200 rep kazanmıştır.
2. "fancylİve"                         98 konu              -        100 rep kazanmıştır.
3. "him_duygu"                      82 konu              -         50 rep kazanmıştır.

Mesaj dalında ilk üç;

1. "..ßeßeK.."                        825 mesaj              -        200 rep kazanmıştır.
2. "fille labelle"                     179 mesaj              -        100 rep kazanmıştır.
3. ""

Yorum:

Görevi bırakan "..ßeßeK.." yine üyeler dalında birinci olmuştur. Kutlarım...

"fancylİve" sanırım kurallar ile başı dertte. Sürekli uzaklaştırma alıyor. Sonunda öğrenecektir... Dereceye girdiği için kutlarım...

"him_duygu"  şu an zaten moderatör olarak aramızda görev yapmakta...

Dereceye girecek üçüncü kişi maalesef bulamadım...

Buraya
13  YÖNETİM & KULLANICILAR / Yönetimden Mesajlar / Yeni Moderatör Arkadaşımız "sacredshroud" : Haziran,06/09/08, 2008, 11:59:03
Arkadaşımız "sacredshroud", Rock & Punk ve sinema bölümlerine moderatör olmuştur.

Kendisine görevinde başarılar dileriz... Uğurlu olsun... tamam
14  YÖNETİM & KULLANICILAR / Resim Yarışmaları / Yorumcuyuz.net 2008 Yılı Bayanlar Güzellik Yarışması 2. Aşama : Haziran,06/05/08, 2008, 11:26:08
  alkışş Yorumcuyuz.net 2008 Yılı Güzellik Yarışmasının 2. Aşamasına Hoş Geldiniz.  alkışş

Uzun süredir beklediğimiz geleneksel güzellik yarışmamızın ikincisi son hızıyla devam ediyor. Bu aşamada da 5 güzel seçeceğiz. Sonra bunların arasından oylamayla yorumcuyuz.net 2008 güzelini seçeceğiz...

KURALLAR

Yarışmamıza bütün bayan üyeler katılabilir.
Yarışmamıza en fazla 3 adet resim ile katılabilirsiniz.
Resimleri alt alta yerleştiriniz.
Resimlerinizin yatay çözünürlüğü en çok 800 pixel olmalıdır. Büyük resimleri tarafımdan küçültülecektir.
Resimlerinizde herhangi bir program ile düzenlemeler yapmayınız.
Kendi resminiz ile katılınız.(Dereceye girenlerden o gün çekilmiş resim istenecek ve yayınlanacaktır.)
1. aşamada dereceye giremeyenler bu aşamaya katılabilir.

Resimlerinizi "30 Eylül 2008 saat 23:59"a kadar bu konunun altına ekleyebilirsiniz.

Sonraki 1 ay oylama yapılacaktır.

1. Aşama ödülleri

1. güzelimiz 500 rep ile ödüllendirilecektir.
2. güzelimiz 300 rep ile ödüllendirilecektir.
3. güzelimiz 100 rep ile ödüllendirilecektir.

Tüm arkadaşlarımızı yarışmaya katılmaya bekliyoruz.

Resim nasıl eklenir bilmiyorsanız Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.
buraya tıklayarak
yardım alabilirsiniz.
Herhangibi sorun ile karşılaşırsanız bana mesaj gönderebilirsiniz.

15  YÖNETİM & KULLANICILAR / Resim Yarışmaları / Yorumcuyuz.net 2008 Yılı En Yakışıklı Erkek Yarışması 2. Aşama : Haziran,06/03/08, 2008, 05:36:00
  alkışş Yorumcuyuz.net 2008 Yılı En Yakışıklı Erkek Yarışmasının 2. Aşamasına Hoş Geldiniz.  alkışş

Uzun süredir beklediğimiz geleneksel en yakışıklı erkek yarışmamızın ikincisi tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmamız 2 aşamadan oluşuyor. Şu an ikinci aşamadayız ve 5 yakışıklı seçeceğiz. Sonrasında oylarınızla belirlenen 10 kişi arasından oylamayla yorumcuyuz.net 2008 en yakışıklı erkeğini seçeceğiz...

KURALLAR

Yarışmamıza bütün erkek üyeler katılabilir.
Yarışmamıza en fazla 3 adet resim ile katılabilirsiniz.
Resimleri alt alta yerleştiriniz.
Resimlerinizin yatay çözünürlüğü en çok 800 pixel olmalıdır. Büyük resimleri tarafımdan küçültülecektir.
Resimlerinizde herhangi bir program ile düzenlemeler yapmayınız.
Kendi resminiz ile katılınız.(Dereceye girenlerden o gün çekilmiş resim istenecektir.)

Resimlerinizi "30 Eylül 2008 saat 23:59"a kadar bu konunun altına ekleyebilirsiniz.

Sonraki 1 ay oylama yapılacaktır.

2. Aşama ödülleri

1. yakışıklımız 500 rep ile ödüllendirilecektir.
2. yakışıklımız 300 rep ile ödüllendirilecektir.
3. yakışıklımız 100 rep ile ödüllendirilecektir.

Tüm arkadaşlarımızı yarışmaya katılmaya bekliyoruz.

Resim nasıl eklenir bilmiyorsanız Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.
buraya tıklayarak
yardım alabilirsiniz.
Herhangibi sorun ile karşılaşırsanız bana mesaj gönderebilirsiniz.

Herkese bol şanslar...
Sayfa: [1] 2 3 ... 36
İstatistikler
Üye: 207625
Konu: 77985
Hoş geldiniz asrınkralı, yeni üyemiz.
Sponsor Linkler
Geveze.net Türkçe Mirc
mirc
Trsohbet.com Chat
sohbet
Oruçoğlu Nakliyat
Evden Eve Nakliyat

Akdeniz Nakliyat
Evden Eve Nakliyat
Türkiye Mirc
Mirc
İddaa Tahminleri
iddaa
Sigara Bırakmak İçin
sigara bırakma
Bunlara Baktınız Mı ?

Forum Yarışmaları
Online Üyeler

Daha Fazla İstatistik
Foruma Üye Ol
Forumda Görev Al

Son 10 Konu

Kitap Toplama Kamp...

Bunların Gözü Dönm...

Sergen Beşiktaş'ta...

..ve Toraman İş Ba...

3d Driving School ...

İnteraktif Uygulam...

Beşiktaş Günlüğü

Sağlam'dan Tam Des...

Bugün Sizi Anlatan...

12 Ekim 2008 Güünü...
Duyuru
Arşiv

şiir yarışmaları resim yarışmaları site haritası ses yarışmaları forum yarışmaları atatürk resimleri islami resimler ramazan ayı ve bayramlar dini hikayeler ilahi peygamberler güncel haberler hukuk siyaset forumları  siyaset meydanı siyasi kara kuvvetleri hava kuvvetleri deniz kuvvetleri silah sistemleri askeri resimler hayvanlar alemi hastalıklar rüya tabirleri komik videolar edebiyat forumu meslek rehberi ödevler diyet oyun download full oyunlar cs serverleri online oyunlar knight online avrupadan futbol iddaa cep için videolar cep için filmler film izle flim izle belgesel izle forum dizi izle amatör müzik mp3 yerli Türkçe klipler şarkı sözleri arabeks rapçılar program paylaşım msn smf google forumu emo evden eve nakliyat

adtech ile reklam 2.0 dönemi başlıyor ve Trkycmhrytllbtpydrklcktr r10.net seo yarışması

YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim | Powered by SMF 1.1.6.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Bu Sayfa 1.129 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu

YORUMCUYUZ.NET
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi sekilde yararlanabilir ve forumda ücretsiz yazar olabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

kapat