+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim

Eylül,09/05/08, 2008, 01:22:37 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2
1  ASKERİ BÖLGE | ÖZEL KUVVETLER | İSTİHBARAT / Özel Kuvvetler ve İstihbarat / Mavi Bereli Komando Alımı : Dün 12:25:35 am
İlk Önce ilgilendiğin için tesekkur ederım arkadasım...

Yasıma gelınce 26 ya cok var askere gıdecem az kaldı 20 lı yaslardayım daha yanı bıraz kucuk sayılır...

Daha erken ama bu ıs ıcın erkenden pacaları sıamak gerek...

Sen bu yazdıklarımı bana ozel mesj atar yada burdan yazasan sevınırım kardesım Allah razı olsun...
2  ASKERİ BÖLGE | ÖZEL KUVVETLER | İSTİHBARAT / Özel Kuvvetler ve İstihbarat / Mavi Bereli Komando Alımı : Eylül,09/01/08, 2008, 10:19:46
Arkadaslar ben arastırdım ama bulamadım bana yardım edermısınız...

Oncelıkle bıkac sorum olucakk...

Şimdi komando yada astsubay olmak ıcın askerı okullarımı bıtırmek lazm bunu anlamadım ben 2 yıllık unıv mezunuyum nası bı avantajım yada dez avantajım var...

Ayrıca kac yasında olmak gerekır komando ve astsubay olmak ıcın...

Bunların cevabını verırsenız sevınırm kusura bakmayın arkadaslar bılmıyorum cunku smile

Sımdıden tesekkurler...
3  Yorumcuyuz.net Fan Clubler / Emo üye resimleri / <3 Phamyy <3 : Temmuz,07/19/08, 2008, 02:10:13
bu kız kafayı yemişşş  ?
4  Yorumcuyuz.net Fan Clubler / Emo üye resimleri / İşte Vodoo : Temmuz,07/19/08, 2008, 02:02:24
Alıntı:muzzy_53 tarafından gönderildi.
tek guzel sadece 3.resımdekı arkandakı cocugun ustundekı t sort gs amblemı oldugundan guzelmiş

aynen

bence ortada bı guzellık varsa oda GS amblemıı...

bu ne yaa bu gercekmı bu kım ben bunu karsımda gorsem korkarım beyaaa
5  OYUN ARŞİVİ / Full Oyunlar / Arkadaşlar Bu Ne Yaaa.... : Temmuz,07/19/08, 2008, 01:29:26
Selam Arkadaslar...

ya bu oyun bolumde dıkkatimi çeken bişey oldu..Konuyu açan arkadaşımız başlıga;
( Rep verin...rep Vermeyi Unutmayın...Rep İstiyorum...+rep) Gıbvı sacma sapan seyler yazıyor...

Vermek ısteyen adam zaten sana repını verecekk neden yazıyosunkıı...Ben mesela begendıgım konularda konuyu acan arkadasa verıyorum repini...

Bu benım görüşüm tabı hepınızın gorusunede saygı duyarım Tesekkurler....
6  GENEL / Anket Odası / Bilgisayar Yazılım Firması İçin İsim Arıyoruz.önerisi Olan Yazsın : Aralık,12/31/07, 2007, 02:05:33
bbg-bilişim olabılır mesela
7  SPOR DÜNYASI / Galatasaray / ...::: Galatasaray Fun Clup :::... : Aralık,12/31/07, 2007, 01:56:06
Yaz Baba Yaz Benide Yaz...!!!!
8  KÜLTÜR & SANAT & EDEBİYAT / Kendi Kaleminizden / Okuyan Herkesten Yorum İstiyorum Beni Kırmayın... : Aralık,12/25/07, 2007, 12:47:12
Fatal Kardesım Tam Benden Bahsetmıssın yaaa
9  ARAÇLAR & MODİFİYE / Modifiye / Bmw Severler Buyrun Birkaç Resim : Aralık,12/11/07, 2007, 02:21:42
fatality_scorpion Fatal Nbr len Sendemı Burdasın ya gülümse
10  EĞLENCE / Geyik Muhabbeti / Azeri A$k Mesajlari : Kasım,11/30/07, 2007, 01:16:29
Alıntı:kemalinho tarafından gönderildi.
sagol ay balam pek yahsiydi

Ay Gede Sen haralısan... De Görüm LKimin Yarısan gülümse
11  EĞLENCE / Geyik Muhabbeti / Azeri A$k Mesajlari : Kasım,11/23/07, 2007, 11:05:13
Ay Balam Ne Yamanda Yaxşi Yazıpsan..Hammısıda Birbirinden Gözeldı...Emeğee sağlıhhh.. smile
12  GENEL / Anket Odası / Sitemize Kim Nerden Katılıyor? : Kasım,11/23/07, 2007, 09:38:50
Bende Yurtiçi IğDıR'DaN göz kırp
13  SPOR DÜNYASI / Milli Takımımız / Tarihi Geceden ( Ali Sami Yen'den ) Alıntılar...!!! : Kasım,11/23/07, 2007, 09:28:02

Tribünler kırmızı beyaz'
Milli takımımızın, Bosna Hersek ile oynadıgi maçta tribünler adeta şenlik vardı.......

14  EĞLENCE / Çözümlenmemiş Bilmece-Bulmacalar / Gözlerini Kapa Ve Yaz : Kasım,11/22/07, 2007, 12:50:55
bir berber bır berbere hek berener bır berber dıjjanı abakım demıs

ne yazıyom yaaa
15  EĞLENCE / Komik Resimler / Bu Hangi Modumuz Acaba? : Ekim,10/31/07, 2007, 10:24:09
iyi bi fotomontajj
Sayfa: [1] 2
İstatistikler
Üye: 190681
Konu: 73724
Hoş geldiniz karbulator, yeni üyemiz.
Sponsor Linkler
Geveze.net Türkçe Mirc
mirc
Trsohbet.com Chat
sohbet
Oruçoğlu Nakliyat
Evden Eve Nakliyat

Akdeniz Nakliyat
Evden Eve Nakliyat
Bunlara Baktınız Mı ?

Forum Yarışmaları
Online Üyeler

Daha Fazla İstatistik
Foruma Üye Ol
Forumda Görev Al

Son 10 Konu

Ev İ$i Yapan Erkek...

Azrail Beş Dakika ...

Kağıttan Süper Res...

Ve En Çok Seni Özl...

Elma Sanatı

Ayrılmak Sorun Değ...

Uyuyan Hayvanlar

Şimdi Yüreğimle So...

Rep Kazanma Fırsat...

Yorumcuyuz.net 200...
Duyuru
Arşiv

şiir yarışmaları resim yarışmaları site haritası ses yarışmaları forum yarışmaları atatürk resimleri islami resimler ramazan ayı ve bayramlar dini hikayeler ilahi peygamberler güncel haberler hukuk siyaset forumları  siyaset meydanı siyasi kara kuvvetleri hava kuvvetleri deniz kuvvetleri silah sistemleri askeri resimler hayvanlar alemi hastalıklar rüya tabirleri komik videolar edebiyat forumu meslek rehberi ödevler diyet oyun download full oyunlar cs serverleri online oyunlar knight online avrupadan futbol iddaa cep için videolar cep için filmler film izle flim izle belgesel izle forum dizi izle amatör müzik mp3 yerli Türkçe klipler şarkı sözleri arabeks rapçılar program paylaşım msn smf google forumu emo youtube

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması

YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim | Powered by SMF 1.1.4.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Bu Sayfa 0.528 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu

YORUMCUYUZ.NET
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi sekilde yararlanabilir ve forumda ücretsiz yazar olabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

kapat