Mesajları Göster
|
|
Sayfa: [1] 2 3 ... 69
|
|
2
|
YÖNETİM & KULLANICILAR / Hoşgeldiniz(Welcome) / Badboy Emre Burda!!!
|
: Haziran,06/08/08, 2008, 12:21:36
|
 |  | Alıntı: |  |  | badboy emre tarafından gönderildi. |  | |  | | gerçek adım yunus emre, 20şubat 1991 doğumluyum, düzcede doğmuşum, okulum nedeniyle karabükte yatılı kalıyorum, ama yazın düzcedeyim tabii.. voleybol takımındayım, ayrıca futbol çok severim, pc oyunlarına bayılırım özelliklede Football manager 2006 ve 2008... daha sormak istediğiniz bişe varsa cevaplayabilirim 
| |  | |  | Bu kadarı yeterli Tanıdığıma memnun oldum Yunus Emre 
Tekrar hoşgeldin.
|
|
|
|
|
8
|
YÖNETİM & KULLANICILAR / Hoşgeldiniz(Welcome) / Heeyy Emma'nız Geldii Willkommen İm [germanygirl] X3
|
: Haziran,06/08/08, 2008, 11:15:19
|
 |  | Alıntı: |  |  | emma tarafından gönderildi. |  | |  | | Heyy millet ben geldimçç  evet kendimi tanıtymm hemen  benim adım emma türkiyede emel ama almanyada emma nüfusumdada öyle yazıyor bbam türk annem alman..  tokio hoteli seviyorum herkez antidir ama  16 yaşındayım münichen[münich]'de yaşıyorum.. alman bi sevgilim war adı: georg  eet şimdi sizden bekliyorum tanışmayıı türkçem kıt olabilir 
| |  | |  | Aramıza hoşgeldin Emine 
Sitemiz kuralları gereği ; 5'ten fazla smiley(ifade) kullanmak,msn dili kullanmak(slm,ii,mrb gibi) yasak 
Umarım sitemizde kalıcı olursun,güzel paylaşımlarını bekliyoruz 
İyi eğlenceler.
|
|
|
|
|
9
|
YÖNETİM & KULLANICILAR / Hoşgeldiniz(Welcome) / Yeni Gelen Arkadaşlar Hoş Geldiniz
|
: Haziran,06/08/08, 2008, 11:10:08
|
 |  | Alıntı: |  |  | aşk_meleği tarafından gönderildi. |  | |  | | merhaba ben gamze buraya yeni üye oldummm çok sevinçliyim 
| |  | |  | Aramıza hoşgeldin Gamze   |  | Alıntı: |  |  | aşk_meleği tarafından gönderildi. |  | |  | | ya bi ara yaşınızıda öğrenebilirmiyim ben 16 yaşındayım ha bide ben izmir deyil kayseriliyim 
| |  | |  | Lakin burası yeni üyelerimizin kendini tanıtması için açılmış bir başlıktır 
Sohbet için forumumuzun diğer bölümlerini kullanabilirsin.
Ard arda mesaj yollamak da yasak.Kalıcı ve paylaşımcı olmanızı diliyorum.
Herkese iyi forumlar 
|
|
|
|
|
10
|
YÖNETİM & KULLANICILAR / Hoşgeldiniz(Welcome) / Selammm
|
: Haziran,06/08/08, 2008, 11:05:05
|
 |  | Alıntı: |  |  | gozdeaydos tarafından gönderildi. |  | |  | | meraba arkdaslarr yenıı üye oldumm yardımcıı olursanız sevınırımm ben gözde
| |  | |  | Hoşgeldin Gözde bu forumdan beklediğin herşeyi bulacağına inanıyorum 
Diğer konu ve yarışmalara da katılım ve paylaşımlarını bekliyoruz İyi eğlenceler 
|
|
|
|
|
13
|
YÖNETİM & KULLANICILAR / Hoşgeldiniz(Welcome) / Ben Geldim
|
: Haziran,06/02/08, 2008, 10:57:48
|
 |  | Alıntı: |  |  | antikişilik tarafından gönderildi. |  | |  | | ben antikişilik 11. sınıf ögrencisiyim siyasete ve felsefeye bayılırım ama sıkıcı degilimdir
| |  | |  | Aramıza hoşgeldin.Dilersen biraz kendinden bahset.(isim,yaş,şehir.. vs.) 
Kalıcı olmanı diliyorum.İyi eğlenceler 
|
|
|
|
|
14
|
YÖNETİM & KULLANICILAR / Hoşgeldiniz(Welcome) / Selamlar
|
: Haziran,06/02/08, 2008, 10:51:34
|
 |  | Alıntı: |  |  | kankırmızı tarafından gönderildi. |  | |  | | selam herkese bende yeni buldum siteyi umarım güzel zaman geciririz adım emrah yas 25 fanatik aslanım
| |  | |  | Selam,güzel zaman geçirmek için doğru yerdesin 
Aramıza hoşgeldin.Kalıcı ve paylaşımcı olmanı diliyorum.İyi forumlar  |  | Alıntı: |  |  | mert24can tarafından gönderildi. |  | |  | | selamlar ben yeniyim umarım güzel zamanlarımız olur burda
| |  | |  | Selam Aramıza hoşgeldin.Sitemizin diğer konu ve yarışmalarına da katılımlarını bekliyoruz.İyi forumlar 
|
|
|
|
|