+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim
 >  + | ASKERİ BÖLGE | ÖZEL KUVVETLER | İSTİHBARAT
 >  + | Askerî Bölge
 >  + | Hava Kuvvetleri
(Moderatör: Serdar) >  + | Türk Yıldızları Diyarbakır'da Parladı

Ekim,10/14/08, 2008, 02:57:44 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

fx15
Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Türk Yıldızları Diyarbakır'da Parladı
Cevap SayisiCevap Sayisi: 1 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 223 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yeni Konu
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Türk Yıldızları Diyarbakır'da Parladı  (Okunma Sayısı 223 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Serdar
Genel Şef
*
Üye No: 91196
Rep Puan: 4521
Şevvalde 6 Gün Oruç Tut 1 Senelik Sevap Kazan
commanderrr@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta

E-Posta
« : Mayıs,05/06/08, 2008, 09:08:50 »

Pilotlar Korg. Kalyoncu ile birlikte.Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı Türk Yıldızları Akrobasi Timi, Diyarbakır'da gösteri uçuşu yaptı.

Türk Yıldızları 3. Ana Jet Üssü 134. Akrotim Komutanlığı'na bağlı Türk Yıldızları Akrobasi Timi, Diyarbakır 2. Hava Kuvveti Komutanlığı'nın kuruluşunun 61. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen akrotim gösteri uçuşu, NF-5 A/B tipi yüksek performanslı 8 uçakla yapıldı.

Türk Yıldızları'nın gösterisi öncesinde paraşüt ve model uçak gösterileri yapıldı ve askeri bando tarafından konser verildi.

Gösterileri Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 7. Kolordu Komutanı Korgeneral Bekir Kalyoncu, 2. Taktik Hava Kuvvet Komutanı Korgeneral Rasim Arslan, çok sayıda askeri yetkili, eşleri ve çocukları ile Diyarbakır'daki çeşitli okullarda eğitim gören yaklaşık 2 bin öğrenci izledi.

Gösterinin ardından, Vali Mutlu ve korgeneraller Kalyoncu ile Arslan, gösteri uçuşunu yapan pilotları tebrik etti.

Tim Komutanı Pilot Yüzbaşı Ercan Bıçakçı, Vali Mutlu, korgeneraller Kalyoncu ve Arslan'a hediye olarak daha önceki gösterilerde çekilmiş birer fotoğraf verdi. Vali Mutlu da Yüzbaşı Bıçakçı'ya ipek dokuma kilim hediye etti.

Daha sonra, Vali Mutlu, Kalyoncu ve Arslan, gösteri yapan uçakları inceledi.

AA

Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.
Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
FORUMLA İLGİLİ YARDIM İÇİN BURAYA TIKLA

Onbaşı
*
Üye No: 138239
Rep Puan: 0

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #1 : Mayıs,05/25/08, 2008, 01:14:25 »

çok başarılısınız çocuklar sizinle gurur duyuyoruz göğsümüz kabarıyor sık sık bu sözleri duyorsunuzdur ama bilinki daha çok duyacaksınız hakediyorsunuz sizler gerçek birer yıldızsınız bizim yıldızlarımız türk yıldızları
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

İstatistikler
Üye: 208462
Konu: 78286
Hoş geldiniz tobekar21, yeni üyemiz.
Sponsor Linkler
Geveze.net Türkçe Mirc
mirc
Trsohbet.com Chat
sohbet
Oruçoğlu Nakliyat
Evden Eve Nakliyat

Akdeniz Nakliyat
Evden Eve Nakliyat
Türkiye Mirc
Mirc
İddaa Tahminleri
iddaa
Sigara Bırakmak İçin
sigara bırakma
Bunlara Baktınız Mı ?

Forum Yarışmaları
Online Üyeler

Daha Fazla İstatistik
Foruma Üye Ol
Forumda Görev Al

Son 10 Konu

Japon Ve Çinlileri...

120 Filmi Online İ...

Alınganlık

Erkeğin Prensipler...

Cebit Fuarında Göz...

Hava Kuvvetleri Fu...

10 Ekim 2008 Yay,g...

Bu Karikatürü Yoru...

4 Günde 260 Bin Ki...

Silinebilir Kağıt ...
Duyuru
Arşiv

şiir yarışmaları resim yarışmaları site haritası ses yarışmaları forum yarışmaları atatürk resimleri islami resimler ramazan ayı ve bayramlar dini hikayeler ilahi peygamberler güncel haberler hukuk siyaset forumları  siyaset meydanı siyasi kara kuvvetleri hava kuvvetleri deniz kuvvetleri silah sistemleri askeri resimler hayvanlar alemi hastalıklar rüya tabirleri komik videolar edebiyat forumu meslek rehberi ödevler diyet oyun download full oyunlar cs serverleri online oyunlar knight online avrupadan futbol iddaa cep için videolar cep için filmler film izle flim izle belgesel izle forum dizi izle amatör müzik mp3 yerli Türkçe klipler şarkı sözleri arabeks rapçılar program paylaşım msn smf google forumu emo evden eve nakliyat

adtech ile reklam 2.0 dönemi başlıyor ve Trkycmhrytllbtpydrklcktr r10.net seo yarışması

YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim | Powered by SMF 1.1.6.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Bu Sayfa 0.272 Saniyede 26 Sorgu ile Oluşturuldu

YORUMCUYUZ.NET
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi sekilde yararlanabilir ve forumda ücretsiz yazar olabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

kapat