Sayın yetkililer ve forum sakinleri,
Bu foruma yeni üye oldum fakat konuları okurken görmekteyimki dilimiz birçok yerde yanlış kullanılmakta. Türkçe'mizi Türkçe gibi kullanmak bize yakışır değilmi ?
Şimdi size bir kaç örnek vermek istiyorum.
Mesela Forum'a yeni gelen bir User "
MerHaba NasılSıNıZz YeNii GelDımm" gibi yanlış, dil kurallarına aykırı mesaj atıcağına biraz daha dikkat edip "
Merhaba, nasılsınız yeni geldim." gibi yazarak yazısını dahada güzelleştirir.
Şimdi bir başka konuya değinelim, şöyle yazı yazanlar var "
N43Er, S€lAm" gibi. Sayıları harflere uyarlıyorlar. Bunu yapan arkadaşlar bence bir an önce bu huylarından vazgeçsinler. Bu çok kötü birşey.
Sayılarla harfleri belirtmek kendimce çok yanlış ve Türkçe'ye yapılan büyük bir haksızlıktır diye düşünüyorum.(Ben)
Şimdi gelelim sonuca ve bunu yazmaktaki amacıma. Arkadaşlar bir düşünsenize herkez bu güzel forumda böyle kurallı, düzgün, baş harfi büyük veya küçük olarak kullanmak ve o sayıları harf olarak göstermekten kaçınırsak, bu forum o kadar düzenli olurki siz düşünün. Bu sizden sadece ufak bir istek. Sadece yazılara biraz daha dikkat edilip düzenin sağlanması. Evet, umarım beni anladınız. "Türkçe"

Bunuda burada bitirmek istiyorum. Eğer okuduysanız vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.
Hepinize saygılar, sevgiler