|  | Alıntı: |  |  | extasy34 tarafından gönderildi. |  | |  |
| Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
| |
 | |  |
SEVMEK VE TERK ETMEK Kelime itibari ile ne basit sadece iki cümle acaba doğup büyüdüğü yeri sevmeyen oraya vatanım demeyen kimseler olabilirmi ,yurt dışında karşılaştığım bir ermeni arkadaşım, benim istanbulda oturduğumu öğrendiğinde beni evire çevire öperek, dur oraları gören gözleri öpeyim be oğul, oralar burnumda tütüyor demişti, bende eğer tütüyorsa gitde gör dediğimde acaba bırakırlarmı diyerek safca sormuştu, bende muziplik olsun diye, eğer rahat durursan neden olmasın dedimdi ,evet bazıları boyundan büyük işlere kalkışarak işledikleri hataların sonucunu bazande masum insanlar çekiyor ,her türküm diyen nasılki ırkcı değilse, her kürdüm diyende herhalde pkklı değildir, ama ne yazıkki sivri uçların biri biri leri ile cedelleşmesi sonucu, doğan bu olumsuzluklar ne yazıkki insanımızı şartlandırmaya yetiyor, ama sağ duyulu olması gereken insanımız nedendir bilinmez hırçınlaşarak ,birilerinin oyununa alet olabiliyor, ve ne yazıkki olan benim bu gariban ülkeme oluyor , ahh şu milletim, bu pkk işinin bir danışıklı dövüş olduğunu bir anlayabilse, bunun tamamen bir ergenokon işi olduğunu bir kavraya bilse, bu oyunun şifresini bir çöze bilse, bak o zaman ne pkk kalıyor nede ırkcı ,pkkda, ırkçılıkda , bölücülükde, aslında bu ülke üzerinde oyun kurmak isteyenlerin birer kuklası hacivat karagöz oyunu gibi bir şey, dur diyorlar durduruyorlar, vur diyorlar vurduruyorlar, ve olan benim gariban mehmetciğime oluyor, dikkatinizi çektimi hiç, hiç bir generalin değil oğlu acaba tahallukatından biri şehit oldumu , hiç bir siyasinin çocuğu şehit oldumu, hiç bir tuzu kurunun çocuğu şehit oldumu ,yok . perihan mağden radikalde ne güzel yazıyor, eyer nişantaşından 6 şehit kalksa idi hemen bu terör biterdi, yani tuzu kuruların çocukları ölse idi, hemen bu terör biterdi, demekki bu oyunun kurgusunda garibanlar, ölecek paşalar parsayı toplayacak, tuzu kurularda paşaları destekleyecek, ve bu böylece devam edecek dostum, onun için kimsenin doğduğu yeri terk etmesini hiç kimseden istemeye hakkımız yok zannederim, çünkü onlarda aldatılıyor bizlerde,