+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim
 >  + | GÜNCEL
 >  + | Siyaset Forumları
 >  + | Siyaset Meydanı
(Moderatör: Kawasaki) >  + | Ülkücü Olmayın Sakın....

Aralık,12/03/08, 2008, 10:24:26 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

fx15
Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Ülkücü Olmayın Sakın....
Cevap SayisiCevap Sayisi: 70 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 2764 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yeni Konu
Sayfa: 1 2 [3] 4 5
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ülkücü Olmayın Sakın....  (Okunma Sayısı 2764 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Albay
Üye No: 63602
Rep Puan: 43

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Kasım,11/14/07, 2007, 02:23:45 »

ulkuculuk dedigin nedir neyi savunuorsunuz ben anlamiorum.....bu sekilde ayrim yapmak yerine hepimiz biriz irkcilik olmaz vatana ihanet eden ve zarar veren neyse onun karsisinda olanlariz demek varken nedir bu ulkuculuk........
ben ulkucu deilim......

SÜPER ÜYE
Üye No: 11755
Rep Puan: 68

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Kasım,11/18/07, 2007, 11:06:49 »

muzzy sana içten teşekür ederim ülkücü gençlik sen başlığa göre yorum yazmışın kardeşim evelallah ülkücüyüm ölene kadar arkadaşlar konu tamamen saptırıyosunuz ülkücüsüz veya değilsiniz bejna bu konu üzerinde benim ve bi çok arkadaşımın diğer sayfalarda yazıları var oku ve incele istersen zaten ülkücü olunmaz ülkücü doğulur yorumlarınız için teşekkür ederim bu arada bi arkadaşım da başlığı okuyunca saçmaladığımı yazıyı okuyunca konuyu anladığını yazmış teşekkür ederim yorumu için yanlış anlaşılmasın tekrar sölüyorum ÜLKÜCÜYÜM ÖLENE KADAR

SAYGILAR

Şahikalar üstünde meydan okur bu erler
Yaklaşacak düşmana mezar olur bu yerler
Bağlayamaz bir kuvvet bu kasırga milleti
Tarihlere sorun ki bize "Ölmez Türk" derler

Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki ASiL KANDA Mevcuttur
Onbaşı
*
Üye No: 69051
Rep Puan: 0

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #32 : Kasım,11/18/07, 2007, 03:32:23 »

TEŞEKURLER DELI KIZZ....
DKD
ǺgЯeรif - MutSuZ
Co Admin
**
Üye No: 22281
Rep Puan: 3550
*RoCKeR*
tanımam bilmem
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Kasım,11/18/07, 2007, 10:16:23 »

Alıntı:david15 tarafından gönderildi.
Alıntı:mithatcan tarafından gönderildi.
Ben ülkücü değilim ama olmakta İSTEMEM.

Kendi içimizde anlamsız şeyler çıkarıyoz.
efsane ülkücü ya ülkü ocaklar başkanıymıs  gülümse

Ülküxülük  Nedir  biliyomusun  bilimorsunuz  1980 de  sizi kurtaran  kim Bban  mı bacınmı  kiimm söle kim ülkücüler   devlet kullanıd ve  harcadı bu  ugurda şehit oldular akkıllı  konuşun       mitatcan   düzgün  konuş lütfen    ama  seni görmek isterim  BİR ülkücü  Irkcı degildir Irkcı  diğenler Utansın Ailenis  size terbiye vermemiş     ilk yorumuna katılabilrm  Herkes  Ülkücü   olmak zorunda degil  ama  ikinci yorumun  ne   la olum sen  daa doomadan  önce bu  işler vardı  kimsinde   ülkü  ocaklar başkanıımmmış     diyorsun   
Alıntı:DKD tarafından gönderildi.
Ben de ülkücü değilim ülkücü de doğmadım ülkücü olmayı da istemem... Günümüzde ülkücülük saptırılıyor tam bir ırkçılığa dönüşmüş durumda...Ben millete vatana ihanet edenlere zarar verenlere karsıyım o ırkın tüm insanlarının suçu yokki... Neyse...

Ya sen   nediorsun Ozaman  ülkücülerin - lerini sayıyorsak AKP ne  HA akp ne   ülkücülerimn  +ları izin partilerinizden    falzadır bu kesin ALDATMA VE KANDIRMA  PARTİSİ  milleti  erzak  vererwek   kandırıo   dogunun  yarısı   Dinci   diyelim AKP  din üzerinden siyaset yapıyor Elhamdullah muslamanım 5 vAKİT NAMAZIMI KILMAYA ÇALISIORUM ALLAHIN İZNİYLE   akpninin   yaptıklarını saydınımız  mıki Ülkücülerin  kusurlarını sayıyorsunuz  ilk  önce kendi partinizin ve  kendinizin kusurlarını  arayın sonra başkalarının kini urayın  bu vatana  sizden  çok  ülkücülerin  faydası vardır  1980  olaylarını  oku ve görürüsn  bilmeden  bişe yazmayın lütfen  Dediklerimi  Yanlış ANLAŞILMASIN ama   ilk  önce kedndi partinizin hatalarını ve  kendi Hatalarınızı     bakın
 tamam

bence söylediklerine dikkat etmelisin ya da söyle söylemeliyim benim ne söylediğimi algılayıp öyle cevap vermelisin...öyle birşey yazmıssınki sanki ben AKP'liymişim gibi...Farkında isen ve okursan ben herhangi bi partiden söz etmedim..seninde cevabında ne demeye calıstıgını anlayabilmiş değilim açıkçası... ilk önce kendi patrinizin hatalarına bakın gibi birşey diymezsin bence  tamam

Kırıldığım yerde yapıştırmaya kalkmayın beni !!!
BANLANDI
Onbaşı
*
Üye No: 68895

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #34 : Kasım,11/19/07, 2007, 12:20:17 »

ülkücülük vatana saahip cıkmak onu bütün kalbinle benimsemektir bunu türkiyeyi benimsemiiş bi afrikalıda ülkücü olabilir japonuda türküde ama saptıranlar varsa bilemem tabi.
Site Kurucusu
Admin
Üye No: 1
Rep Puan: 2404
SEO UZMANI

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #35 : Kasım,11/19/07, 2007, 02:59:12 »

Lise yıllarıydı o zamanlar. Artık ilişkimi kestim. Kendi içimde Milliyetçi ve Ülkücüyüm.

Artık okul bitti her şeyin yalan olduğunu anladım. Ülkü ocakları saptırılmış durumda evet bu konuda bir çogunuz haklısınız. Bence ülkü ocakları şu durumda gereksiz boş yere masraf ediyor ... Eger içinde bir kaç tane adam gibi adam olsa ordaki gençlere bir şeyler anlatsa(en başta islamiyet sonra  milliyetçilik türkçülük gibi) ülkücülük saptırılmaz... Ordaki büyük insanların tek amacı var koltuk sevdası.

Ülkücü olacaksanız eğer kendi içinizde olun... sonra aşırıya kaçarak pişman olabilirsiniz.

Ayrıca mitat efendi bir daha msn gibi chat aletleriyle oynarken benim ağzımdan laf alıp buraya yazma çünkü yaptıgın şey "çok ayıp" !...

Demekki bundan sonra özel şeyleri kimseyle paylaşmıyacağız.

Hayat çok garip...
...Güzel Türkiye'm...
Yönetici
**
Üye No: 2420
Rep Puan: 434
Yardımlaş...Paylaş

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #36 : Kasım,11/19/07, 2007, 04:16:06 »

Konu nereden nereye gelmiş. Hayret ettim doğrusu...

Arkadaşlar, biz kişileri değil, düşünceleri tartışmalıyız. Efsane ülkücüymüş, değilmiş. Bize ne. Bizi ilgilendirir mi? Hayır. Sadece kendisini ilgilendirir.

Düşünceleri tartışmalıyız dedim. Tartışmak hata bulmak değildir. Doğruyu bulmaktır. Güzeli bulmaktır. Faydalı olanı bulmaktır. Siyasette bu olmaz. Hep daha iyiler ve daha kötüler olacaktır. Siyaset alanında tek gördüğüm birbirine sataşma, laf atma gibi durumlar. Nereye varmaya çalıştığınızı bir türlü anlayamıyorum.

Siyaset bölümüne yazanlar zaten belli bir düşünceye sahip. Kimse burada okuduğu birkaç yazıyla, mesajla düşüncesini değiştirmez. Dolayısıyla yaptığımız bize birşey kazandırmıyor. Boş yere zaman harcıyoruz.

Kişilerin özel hayatları kimseyi ilgilendirmez. Bazıları ülkücü, bazıları Akp'li, bazıları solcudur. Bunlar normal şeyler. Fakat bunları herşeyin önüne almak,hep bunlar üzerine tartışma yapmak doğru değil. Doğru olan tartışma konuları; bu devlet nasıl eğitim sorununu ortadan kaldırabilir? Nasıl daha iyi sağlık hizmeti verebilir? Nasıl insanlara düşünmeyi öğretebiliriz? gibi konular olmalı. Yoksa ülkücü olmayın, şuncu olun, oncu olmayın buncu olun. Bunlar boş işler.

Bu ülkeye olan sevginiz ona verdiğiniz ya da vermeye çalıştıklarınızla ölçülür. Lafla hiç birşey olmaz. Ben şucuyum. Ben ülkemi çok severim. Diğerleri daha az sever gibi bir durum yok. Kanıt ister. Nasıl ki sadece ben müslümanım demekle "gerçek" müslüman olunmuyorsa, birşeyler yapıp, sözünüzde samimi olduğunuzu kanıtlamanız gerekiyorsa, ülkeye olan sevginizi de böyle kanıtlamalısınız. Yalnız bize değil. Sadece ve sadece kendinize.

Uzun sözün kısası: "Ne olursan ol;Ailene, mahallene, şehrine,  ülkene, insanlara faydalı bir insan ol."

5000. mesajımı da konu bu yönde geliştiğinden, bu şekilde  yazmayı uygun gördüm. Darısı 10000. mesaja...

Not: Yazdıklarım ne ülkücülüğü kötülemek, ne de iyi göstermek amacıyla yazılmıştır. Genel bir siyasi görüşüm yoktur. Doğruyu bulma çabası içindeyim.
« Son Düzenleme: Kasım,11/19/07, 2007, 04:20:52 Gönderen: Uzungöl » Logged

Hayatta en mutlu insan, ihtiyaçları en az olandır...
SÜPER ÜYE
Üye No: 41210
Rep Puan: 159
hani herşey bir oyundu...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #37 : Kasım,11/19/07, 2007, 08:41:56 »

Bu ülkeye olan sevginiz ona verdiğiniz ya da vermeye çalıştıklarınızla ölçülür. Lafla hiç birşey olmaz. Ben şucuyum. Ben ülkemi çok severim. Diğerleri daha az sever gibi bir durum yok. Kanıt ister. Nasıl ki sadece ben müslümanım demekle "gerçek" müslüman olunmuyorsa, birşeyler yapıp, sözünüzde samimi olduğunuzu kanıtlamanız gerekiyorsa, ülkeye olan sevginizi de böyle kanıtlamalısınız. Yalnız bize değil. Sadece ve sadece kendinize.

uzungöl konuyu zaten çok güzel açıklamış gerekeni söylemiş.bende birkaç şey söylemek isdedim artık nederece sizi tatmin eder bilmiyorum.bizler türkiyeliyiz değilmi evt türkiye toprakları annemiz tc cumhuriyetide babamız bizde çocuklarıyız yani kardeşiz şimdi hangi kardeş diyebilirki ben sende çok seviyorum anne babamı hepsinin sevgisi aynıdır yanlız sevgilerini gösterme şekli farklıdır .anne babamızda diyebilirlermiki ben seni çok seviyorum diğer kardeşini sevmiyorum ha söyleyin bana.söylemez bence öyleyse neden sen sucusun ben buyum diye yoruluyorsunuzki önemli olan birlikde türkiyemiz için anne babamız için neler yapabiliriz bunun üzreinde dursak daha iyi olur gelecek neslimiz için neler yapapbiliriz bunlar önemli bu topraklar bu vatan hepimizin

En Değerli İnsan Öz değerlerine En Çok Güvenen İnsandır..
Mutlu Edemiyorsanız Bari Üzenlerden Olmayın..
DC<TRaNsisTöR>
Benim Bölgemdesin
*
Üye No: 57130
Rep Puan: 3958
Expert Driver

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : Kasım,11/21/07, 2007, 07:17:24 »

bende ülkücü değilim ama bu ülkeyi ülkücüler kurtardı ülkücüler şöyledir böyledir demekte yanlış..seneler önce ülkeyi ülkücüler kuratrmış diyosunuz ama inanınki kurtaranların arasında bi grup ülkücü vardır.. ülkemizi herkez kurtardı.türkü,lazı,çerkezi,kürdü,arabı, vs ülkede yaşayan herkes canıyla başıyla savaşmıştır.. bunu kalkıpta kendinize mal etmeniz yanlış. eskiden ülkücülük görüşü farklıydı şimdi farklı devir çok değişti, şimdiki ülkücülük ya ülkücüsün yada hiç bi şeysin diyor.. bu sözden sizi tenzih ederim..tabiki sizleri bilemem ama bizim buralar öyle ülkücüler hep kabadayı kılıklı haraç toplayan vs pis işler yapar hale gelmiş.. saygılar

TriLyOn OlSaN HaRcAnIrSıN...!
Onbaşı
*
Üye No: 64564

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #39 : Aralık,12/17/07, 2007, 09:50:42 »

Alıntı:david15 tarafından gönderildi.
Ben ülkücü değilim ama olmakta İSTEMEM.

adamların dediğine bakta     şey yap     merak etme  abisi   biliyoruz  neyin yanlış  neyin doru  oldugunu senden  mi  örencem    neyin ne oldugunu 

Ülküxülük  Nedir  biliyomusun  bilimorsunuz  1980 de  sizi kurtaran  kim Bban  mı bacınmı  kiimm söle kim ülkücüler   devlet kullanıd ve  harcadı bu  ugurda şehit oldular akkıllı  konuşun       mitatcan   düzgün  konuş lütfen    ama  seni görmek isterim  BİR ülkücü  Irkcı degildir Irkcı  diğenler Utansın Ailenis  size terbiye vermemiş     ilk yorumuna katılabilrm  Herkes  Ülkücü   olmak zorunda degil  ama  ikinci yorumun  ne   la olum sen  daa doomadan  önce bu  işler vardı  kimsinde   ülkü  ocaklar başkanıımmmış     diyorsun   
Ben de ülkücü değilim ülkücü de doğmadım ülkücü olmayı da istemem... Günümüzde ülkücülük saptırılıyor tam bir ırkçılığa dönüşmüş durumda...Ben millete vatana ihanet edenlere zarar verenlere karsıyım o ırkın tüm insanlarının suçu yokki... Neyse...

Ya sen   nediorsun Ozaman  ülkücülerin - lerini sayıyorsak AKP ne  HA akp ne   ülkücülerimn  +ları izin partilerinizden    falzadır bu kesin ALDATMA VE KANDIRMA  PARTİSİ  milleti  erzak  vererwek   kandırıo   dogunun  yarısı   Dinci   diyelim AKP  din üzerinden siyaset yapıyor Elhamdullah muslamanım 5 vAKİT NAMAZIMI KILMAYA ÇALISIORUM ALLAHIN İZNİYLE   akpninin   yaptıklarını saydınımız  mıki Ülkücülerin  kusurlarını sayıyorsunuz  ilk  önce kendi partinizin ve  kendinizin kusurlarını  arayın sonra başkalarının kini urayın  bu vatana  sizden  çok  ülkücülerin  faydası vardır  1980  olaylarını  oku ve görürüsn  bilmeden  bişe yazmayın lütfen  Dediklerimi  Yanlış ANLAŞILMASIN ama   ilk  önce kedndi partinizin hatalarını ve  kendi Hatalarınızı     bakın
 tamam

bence söylediklerine dikkat etmelisin ya da söyle söylemeliyim benim ne söylediğimi algılayıp öyle cevap vermelisin...öyle birşey yazmıssınki sanki ben AKP'liymişim gibi...Farkında isen ve okursan ben herhangi bi partiden söz etmedim..seninde cevabında ne demeye calıstıgını anlayabilmiş değilim açıkçası... ilk önce kendi patrinizin hatalarına bakın gibi birşey diymezsin bence  tamam

BANLANDI
SÜPER ÜYE
Üye No: 44013
Rep Puan: 114
yok yok
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #40 : Aralık,12/19/07, 2007, 11:07:20 »

ülkücülük bir sereftir serefin tavizi olmaz

Düsmanimin düsmani dostumdur.
Onbaşı
*
Üye No: 99688
Rep Puan: 1

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #41 : Mart,03/02/08, 2008, 09:18:28 »

'Ben Afrika'nın ortasında dünyaya gelmiş ve bu akla da sahip olsaydım Tereddütsüz Türk Milliyetçisi olurdum. Çünkü ben Türk Milletinin de, İslam Alemin de mazlum milletlerinin de kurtuluşunun Türk milliyetçilerinde, Türk - İslam Ülkücülerinde olduğuna 'Amentüye iman ettiğim' gibi inanıyorum'
Seyyid Ahmet Arvasi

*-CyLaK MoD-*
SÜPER ÜYE
Üye No: 42634
Nerden: TüRkİyE - AyDıN-NaZiLLi-AtÇA ( türkiye'nin PARİSİ )
Rep Puan: 132
şΰĸяű δєńίŽ ப©@®
sukru_deniz@ucar.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #42 : Mart,03/02/08, 2008, 10:36:19 »

olmam da olmam hiç te sevmem

Forumda Gezerken;

1- Konuyu Okumadan Yorum Yapmak
2- Sigara İçerken Klavyeye Kül Dökmek
3- Burun Karıştırmak
4- Üye Profiline Girip Tüh ya Erkekmiş Demek

YASAKTIR!:))
BinBaşı
Üye No: 14019
Rep Puan: 43
hedef milliyetçi TÜRKİYE

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #43 : Mart,03/03/08, 2008, 05:46:25 »

deli kız öncelikle selamlar konunu yeni gördüm biliyorsun bende senin gibi okulda olduğum için giremiYORUM tüm yazılanları okudum ÜLKÜCÜLÜĞÜ savunbanlarda da özellikle elştirenlerde bilgisizlik ön yargı işine geldiği gibbi konuşulduğunu anlamak hiç de zor değil bu konuda yorum yazanların çoğunun anlayamayacağı kadar derin bir konu bu ileri geri konuşmayalım ve herkez gerçek bir ülkücü olamaz ileri geri konuşmayalım ben olmam olmakta istemem diye diyelim olmak istedin olabilecek misin bi düşün lütfen ,
TÜRKLÜĞÜNÜZE VE DİNİNİZE SAHİP  ÇIKIN
TÜRKÇE KONUŞ TÜRKÇE SEV TÜEKÇE DÜŞÜN  UMUDUN TÜRKÇE OLSUNKİ İYİ BİR MÜSLÜMAN TÜRK OLASIN

TÜRK OĞLUYOM TÜRK OLARAK ÖLÜRÜM
KANIM TÜRKTÜR DİLİM TÜRKÇE SÖZÜM TÜRK
TÜRK OLMAYI EN MUKADDES BİLİRİM
DİNİM İSLAM İÇİM TÜRKTÜR ÖZÜM TÜRK
DC<TRaNsisTöR>
Benim Bölgemdesin
*
Üye No: 57130
Rep Puan: 3958
Expert Driver

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #44 : Mart,03/03/08, 2008, 07:29:50 »

Alıntı:turkislamulku tarafından gönderildi.
deli kız öncelikle selamlar konunu yeni gördüm biliyorsun bende senin gibi okulda olduğum için giremiYORUM tüm yazılanları okudum ÜLKÜCÜLÜĞÜ savunbanlarda da özellikle elştirenlerde bilgisizlik ön yargı işine geldiği gibbi konuşulduğunu anlamak hiç de zor değil bu konuda yorum yazanların çoğunun anlayamayacağı kadar derin bir konu bu ileri geri konuşmayalım ve herkez gerçek bir ülkücü olamaz ileri geri konuşmayalım ben olmam olmakta istemem diye diyelim olmak istedin olabilecek misin bi düşün lütfen ,
TÜRKLÜĞÜNÜZE VE DİNİNİZE SAHİP  ÇIKIN
TÜRKÇE KONUŞ TÜRKÇE SEV TÜEKÇE DÜŞÜN  UMUDUN TÜRKÇE OLSUNKİ İYİ BİR MÜSLÜMAN TÜRK OLASIN

ülkücü olmak isteyen güzel diyorda olmak istemeyen ileri gerimi konuşuyor,ne derinliği varsa anlatta bilelim bizde ona güöre yorum yapalım,gerçek ülkücü kardeşim..

TriLyOn OlSaN HaRcAnIrSıN...!
Sayfa: 1 2 [3] 4 5
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: