+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim
 >  + | GÜNCEL
 >  + | Siyaset Forumları
 >  + | Siyaset Meydanı
(Moderatör: Kawasaki) >  + | Ülkücü Olmayın Sakın....

Aralık,12/03/08, 2008, 10:14:42 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

fx15
Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Ülkücü Olmayın Sakın....
Cevap SayisiCevap Sayisi: 70 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 2762 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yeni Konu
Sayfa: 1 2 3 [4] 5
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ülkücü Olmayın Sakın....  (Okunma Sayısı 2762 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Drevicend
SÜPER ÜYE
Üye No: 8489
Rep Puan: 728
ramazans93@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #45 : Mart,03/03/08, 2008, 09:06:50 »

Sevgili arkadaşlar konu epey bir derinleşmiş dallanmış budaklanmış.Konu çok güzel bir konu.Ülkücü olmak bir lakap olarak değerlendiriliyor , saptırılıyor , Ocaklarda birleşenler toplanan ülkemin halkı koltukta oturanların ülküsünü Vatan'ın tüm milletin ülküsü sanıyor.Benim yaşım daha çok erken belki bu konuşmayı yapmak için ya da siz benim yaşımdayken bu konuşmayı yapacak bilgiye sahip değildiniz.Girmediğim Ocak kalmadı diyebilir miyim ? Sanırım evet Ümmetci de bir Ülkücü de Ümmet olmadan Millet olmaz millet olmazsa da ülkü olmaz ülkücü olmaz bu ülke bu millet bir ırktan oluşmuyor.Bizler kır atın dört nala koşturduğu dört kıtaya ulaşmışi tüm Dünya'ya korku salmış bir milletin evlatları olarak farklı kültürlerler ırklarlar dinlerle topraklarlar karşılaştık.Tabii ki hepimiz ırk olarak aynı olamayacağız.Bu nedenle saptırılmasından dolayı gerçekten çok üzgünüm.Ama şunu söylemek gerekirse evet konu başlığının da belirttiği gibi ülkücü olmayın.Bu vatana bu millete faydalı olacak ülküleri gayeleri belirleyin kendi ülkünüzün adamı olun.
Bir kusurum olduysa özür dilerim.Saygılarımla...

SÜPER ÜYE
Üye No: 11755
Rep Puan: 68

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #46 : Mart,03/04/08, 2008, 04:31:10 »

bad boy nedemek istediğini tam olarak anlayamadım ama sen konu başındaki şiir e göremi yorum yaptın yoksa senin anlamak istediğine göremi evet konu dallanmış şiiri okuyarak yorumlarınızı yaparsanız sevinirim  tamam

Şahikalar üstünde meydan okur bu erler
Yaklaşacak düşmana mezar olur bu yerler
Bağlayamaz bir kuvvet bu kasırga milleti
Tarihlere sorun ki bize "Ölmez Türk" derler

Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki ASiL KANDA Mevcuttur
Onbaşı
*
Üye No: 104120
Rep Puan: 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #47 : Mart,03/09/08, 2008, 03:25:31 »

nerelere getirmiş konuyu bak hele..böyle anlatarak bozmuşsun ülkücülüğün anlamını)bence(

sloganlarla olmuo bu işler..işlevleri görelim..
senden tek bi ricam var bi öğren bakalım ülkü neymiş,ne için mücadele edermiş?

kurduğun basit iğneleyici cümleler..bunu basma kalıp öğrendiğin sinyalini verdi bana..adına üzüldüm..

BinBaşı
Üye No: 14019
Rep Puan: 43
hedef milliyetçi TÜRKİYE

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #48 : Mart,03/09/08, 2008, 10:13:47 »

ben kendimin gerçek ülkücü olduğumu söylemedim bunu  söyleyecek kadar bilgimin kültürümün bu uğrda emeğimin yeterince okumadığım kanısındayım tabiki derinlikleri var heralde ülkücülük  mhp nin kurulmasından sonra çıkan bişey değil 5000 yıllık türk tarihinin basından sonuna kadar gelan bir birikimdir ona kimsenin laf atmaya gücü yetmez

TÜRK OĞLUYOM TÜRK OLARAK ÖLÜRÜM
KANIM TÜRKTÜR DİLİM TÜRKÇE SÖZÜM TÜRK
TÜRK OLMAYI EN MUKADDES BİLİRİM
DİNİM İSLAM İÇİM TÜRKTÜR ÖZÜM TÜRK
ÇaLıŞkAn Dj!
Yarbay
Üye No: 35939
Rep Puan: 53
cdk_92@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #49 : Mart,03/09/08, 2008, 10:26:51 »

ya arkadaşlar burası özgür bir ülke böyle bir şey çıkarıldı ki insanların buna gelmesi isteniyor ülkücü veye başka birşey değilim ama herkesin düşüncesi,fikri kendine.onun için bu konuda seni haksız buluyorum deli_kız

O Da Birgün Büyüyecek... *=)
Onbaşı
*
Üye No: 104715
Rep Puan: 3

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #50 : Mart,03/10/08, 2008, 02:23:40 »

Ya ülkücü demek ne demektir? Kısaca ben vatanımı,milletimi,halkımı çok seviyorum ve gerekirse hiç gözümü kırpmadan canımı feda edebilirim.Ben ülkücüyüm.Günümüzdeki bir avuç ergenin toplaşıp kavgalarda kalabalık olabilme uğruna biraraya geldiği topluluk üyelerine verilmiş bir isim değildir ülkücülük.

Evet konu sahibinin de dediği gibi inadı koyu bir ülkücüyüm.
TwoRunn
Onbaşı
*
Üye No: 98908
Rep Puan: 1
TwoRunn@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #51 : Mart,03/17/08, 2008, 02:53:48 »

Ülkücü Olmak Şereflerin En Şereflisidir Şerefiyle Yapıldıgı Zaman.....
Adam Gibi ülkücü olunç....
bn sadece baslıı okudum yazıyı okumadm.....bu yorumu yaptm hasas olduum konudur soyadımın hakını vermeye dewam edıjem

Yaşayacaklarımız Yaşadıklarımızı Gölgede Bırakacak
Onbaşı
*
Üye No: 104715
Rep Puan: 3

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #52 : Mart,03/17/08, 2008, 03:18:19 »

Keşke konuyu da okusaydın veya bikaç yorumu okusaydın smile
TwoRunn
Onbaşı
*
Üye No: 98908
TwoRunn@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #53 : Mart,03/20/08, 2008, 04:06:10 »

Bni İlglndrmes tamam ırkçılıga donsms olablr ama bızı  ulkuculugu o sklde kulanmayanların fkrlerı ilgilendirir en azından bnı hekesın yorumuna saygm var katılmıorm ama

tıpkı kanunlar gbı dogru ya da yanlş oalblr ama uymak zorundaız..bu hesap....tşkrler

Yaşayacaklarımız Yaşadıklarımızı Gölgede Bırakacak
Yüreğinin götürdüğü yere git
SÜPER ÜYE
Üye No: 97005
Rep Puan: 403
SilGi KullaNmAdaN reSiM ÇiZmE SanaTıDır HaYaT
karadenizcem@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #54 : Mart,03/28/08, 2008, 01:46:23 »

Evet ne güzel yazmışssın.Neredeyse varlığımıza sahip çıkmamız ayıp sayılmaya başlanacak.Nedir bu ya dünyanın her yerinde düşmanlarımız olduğu gibi Türkiyede de yok sayılmak isteniyoruz.Bu nebiçim bişey yada şaka falanmı.Her şey olmak serbest ama Ülkücü olmak ayıp Neden?

Herkezin kendine göre bir dağı vardır
Ve herkez kendi dağında yaşar mevsimleri
Senin güneşin yakamaz beni ,benim kışımlada
Sen asla zatüre olamazsı
AlaMutRhyMe
Onbaşı
*
Üye No: 116626

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #55 : Mart,03/30/08, 2008, 01:31:14 »

Alıntı:DKD tarafından gönderildi.
Ben de ülkücü değilim ülkücü de doğmadım ülkücü olmayı da istemem... Günümüzde ülkücülük saptırılıyor tam bir ırkçılığa dönüşmüş durumda...Ben millete vatana ihanet edenlere zarar verenlere karsıyım o ırkın tüm insanlarının suçu yokki... Neyse...

+9999

Madem herkez düşüncesini açıklıyor ve serbest bizde söyleyelim. Bu arada DKD aynen benim gibi düşünüyor bu yazısında.

Her neyse ben ise Sol'cuyum. Deniz Gezmiş yolundayım. Atatürk'çüyüm. Vatan'ımı ve diğer Vatan'ları bütün halkları eşit görürüm ve önünde eğilirim. Devrimciyim. Tam bağımsız Türkiye ile ilerlerim.

Yaşasın Halklarım Özgürlüğü derim.   Ben ırkçe değilim, ben ülkücü değilim ve ölene kadar Deniz'lerin izindeyim.

İşte bende buyum...

Sefer Alamut Harameyn HipHop OkuLu
SÜPER ÜYE
Üye No: 116289
Rep Puan: 205
hayat_26_es@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #56 : Mart,03/30/08, 2008, 04:54:40 »

ülkücülük turancılık kısmen toplumu bölebilir ben Milliyetciligi tercih ederim ATATÜRK MİLLİYETCİLİGİNİ kardeşim olaya sert bakma o köprünün altından cok sular aktı evet evet
BANLANDI
bikem
BinBaşı
Üye No: 68791
Rep Puan: 17

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #57 : Mart,03/30/08, 2008, 05:33:38 »

Alıntı:Gökhann_ tarafından gönderildi.
Bni İlglndrmes tamam ırkçılıga donsms olablr ama bızı  ulkuculugu o sklde kulanmayanların fkrlerı ilgilendirir en azından bnı hekesın yorumuna saygm var katılmıorm ama

tıpkı kanunlar gbı dogru ya da yanlş oalblr ama uymak zorundaız..bu hesap....tşkrler

Sevgili üyemiz sizi güzel Türkçe kullanmaya davet ediyorum.

Ayrıca mitatcan'ıkınıyorum.

üst üste mesaj yollamak yasaktır...

-kawasaki-
« Son Düzenleme: Mart,03/30/08, 2008, 09:42:26 Gönderen: kawasaki » Logged

Baş koymuşum toprağına taşına
Onbaşı
*
Üye No: 123662
Rep Puan: 0

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #58 : Nisan,04/23/08, 2008, 03:02:03 »

selamlar arkadaşlar güzel bi konu ve güzel bi tartışma olmuş konuyu açana öncelikle teşekkür ederim belki biraz uzun yazacağım ama sabrınız için şimdiden sağolun öncelike ülkücülük şereftir diyen arkadaşlarımı şiddetle kınıyorum ülkücü olmayanlar şerefsizmi oluyor ülkücüsünde ne yapmışsın söylermisin bana bunları deyip Türkçeyi doğru düzgün konuşamazsınız eminim kendi tarihini ne kadar biliyorsun kendi edebiyatını ne kadar biliyorsun cola tercihi yaparken eminim cocacola alıyorsun tabi şimdi cevabında hazır bizimkiler daha güzelini yapsın onu içelim yapmasın arkadaşım içmeyeceksin senin verdiğin her kuruş israile gidiyor ve israilde hangi müslüman ülkeleri vuruyor bi bak bakalım bizim efendimizin aşağılayıcı karikatürünü çizerler sende onların ürünlerini alarak destek verirsin sonra rahat rahat geçer yatağında uyursun bence ülkücülüğün en iyi tanımını yapan muzzy-53 olmuş ellerine sağlık kardeşim gökhann sana gelince ise soyadının hakkını vereceksen adam gibi ver tworunn yazmakla olmaz bu iş madem Türksün ilk önce diline sahip çık doğru düzgün turan yazmasını bi öğren david 15 arkadaşımızın yorumunda ise 1980lere bi gidip geldik bak kardeşim deniz gezmişinden tutta yusuf ziya arpacığa kadar hepsini okudum ben biraz daha geriye gideyim deniz gezmişler amerikaya karşı mücadele ederken ülkücüler denizlere karşıydı amerikanın yanındaydı ülkü ocakları 1968de dündar taşerle birlikte alpaslan türkeş amerikanın yardımıyla kurmuşlardır zaten şimdide sizi biz kominizmden kurtardık diye başımızın etini yiyorlar aslında ülkücülüğü ilk kuran ahmet yesevidir amacı ise islam ile laboratuarlar arasında bi koridor oluşturmak yani ikisinide dengede tutmaktı bu ocaklar dünyanın farklı yerlerinde değişik isimlerle açıldı ve sonra bazı nedenlerden dolayı kapatıldı sonrada az önce dediğim gibi alpaslan türkeş kurdu haramey arkadaşıma gelince ona bazı konularda katılıyorum bende ırkçı değilim ama ölümüne Türk'üm tam bağımsız Türkiye istiyorum ama devrimci değilim bence arkadaşlar okuyun kulaktan dolma bilgilerle bişey olmaz okuduğunuz kitabın sizi en çok ilgilendiren kısmı kaynakçası olsunki en doğruyu bulasınız bence böyle kendi fikrinizi bulursunuz ve başkasının fikrini savunmazsınız kendi ülkünüz olur cumhuriyet tarihinde Atatürk'ten büyük önder gelmemiştir gelemezde o yüzden bence en güzeli Atatürkçülük saygı ve sevgiyle kalın
Yarbay
Üye No: 91538
Rep Puan: 11

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #59 : Nisan,04/23/08, 2008, 05:32:43 »

bana göre sen tam bir ülkücüsün  sadece ülkücü olduğundan haberdar değilsin.......
Sayfa: 1 2 3 [4] 5
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

İstatistikler
Üye: 227198
Konu: 83495
Hoş geldiniz aabbcc88, yeni üyemiz.
Sponsor Linkler
Akvaryum Portal ve Forum
Akvaryum Portalı
Seç İnşaat
Çelik Konstrüksiyon