.....
SÜPER ÜYE
Üye No: 29904
Rep Puan: 4473
.....
|
 |
« Yanıtla #150 : Haziran,06/28/08, 2008, 09:05:08 » |
|
|
|
|
|
|
|
..........................
|
|
|
|
|
Logged |
|
|
DC<TRaNsisTöR>
Benim Bölgemdesin
Üye No: 57130
Rep Puan: 3092
Expert Driver
|
 |
« Yanıtla #151 : Haziran,06/28/08, 2008, 11:53:50 » |
|
muzzy katılıyorum.. 
|
|
|
|
|
|
Cahillerin kalbi dudaklarında, alimlerin dudakları kalplerindedir.(Hz. Ali(r.a))
|
|
|
Bölüm Şefi
Üye No: 155573
Rep Puan: 283
|
 |
« Yanıtla #152 : Haziran,06/28/08, 2008, 01:20:12 » |
|
muzzy'e katıLıorum sonuna kadar arkandayımm 
|
|
|
|
|
|
╔╗ ♥ ║║╔═╦╦╦═╗ ║╚╣║║║║╩╣ ßéNi KimiN NéRéYé tAktıqı öNémLi DiiL..ßéNiM KiMi NéRéMé tAktıqıM öNémLi...! ╚═╩═╩═╩═╝
AWAZIMM CııKTıqI KaDar SuSuYoRumm...! × % ¶¶.¶ ×yoruMLaCIyIz (bEn)
|
|
|
.....
SÜPER ÜYE
.....
|
 |
« Yanıtla #153 : Haziran,06/28/08, 2008, 01:51:35 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ǺgЯeรif
Co Admin
Üye No: 22281
Rep Puan: 3549
*aşığım*~*aşığız* => my sagn
|
 |
« Yanıtla #154 : Haziran,06/28/08, 2008, 03:14:56 » |
|
üzgünüm ama ben muzzy'e katılmıyorum.. evet ninelerimiz dekolte giymiyordu açık gezmiyordu ama türbanda takmıyordu.. Anlamadığınız birşey var ki bu karşı çıkma meselesi baş örtüsüne değil türbana ! Türban takanlar dinen yapıyorlar bunu ama ben ne çok türbanlı gördüm ki daracık kıyafetlerle vücudunun her noktasını belli eden, cırt renklerde giyinip kendine baktıran,yüzünde bir kilo makyajla gezen... Eğer amaç din için kapanmaksa bunlar da yapılmamalı... Karşı olunan şey türban değil bunun siyasi hale dönüştürülüp ülke meselesi haline getirilmesi...
Benim şahsi görüşüm böyle.. Sürçi lisan ettiysem affola...
|
|
|
|
|
|
Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPForumla ilgili sorularınız için tıklayın..
Rep Puan: 10
|
 |
« Yanıtla #155 : Haziran,06/28/08, 2008, 08:24:10 » |
|
evet hislerime tercüman oldunuz ben de anlatmak isteyipde bir türlü anlatamadığım sorun baş örtüsü sorunu değil sorun rahibe kıyafeti olan ismini fransızcadan alan türban sorunudur benim ülkemde baş örtüsü sorunu yoktur ve hiç bir zamanda olmiyacaktır halkın %99 unun müslüman %70 inin muhafazakar bir kültürde geldiği ülkede baş örtüsü sorunu olmaz kimse öküzün altında buzağı aramasın bulamiyacaktııırrrr.......................
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ǺgЯeรif
Co Admin
Üye No: 22281
Rep Puan: 3549
*aşığım*~*aşığız* => my sagn
|
 |
« Yanıtla #156 : Haziran,06/28/08, 2008, 08:57:40 » |
|
 |  | Alıntı: |  |  | miricizade tarafından gönderildi. |  | |  | | evet hislerime tercüman oldunuz ben de anlatmak isteyipde bir türlü anlatamadığım sorun baş örtüsü sorunu değil sorun rahibe kıyafeti olan ismini fransızcadan alan türban sorunudur benim ülkemde baş örtüsü sorunu yoktur ve hiç bir zamanda olmiyacaktır halkın %99 unun müslüman %70 inin muhafazakar bir kültürde geldiği ülkede baş örtüsü sorunu olmaz kimse öküzün altında buzağı aramasın bulamiyacaktııırrrr.......................
| |  | |  | evet arkadaşım olay bu 
|
|
|
|
|
|
Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPForumla ilgili sorularınız için tıklayın..
Rep Puan: 3092
Expert Driver
|
 |
« Yanıtla #157 : Haziran,06/28/08, 2008, 09:08:21 » |
|
 |  | Alıntı: |  |  | miricizade tarafından gönderildi. |  | |  | | evet hislerime tercüman oldunuz ben de anlatmak isteyipde bir türlü anlatamadığım sorun baş örtüsü sorunu değil sorun rahibe kıyafeti olan ismini fransızcadan alan türban sorunudur benim ülkemde baş örtüsü sorunu yoktur ve hiç bir zamanda olmiyacaktır halkın %99 unun müslüman %70 inin muhafazakar bir kültürde geldiği ülkede baş örtüsü sorunu olmaz kimse öküzün altında buzağı aramasın bulamiyacaktııırrrr.......................
| |  | |  | Ama üniversitelere başörtülü olanlarıda almıyorlar. Bu ne olacak istisna kaideyi bozacak mı yani 
|
|
|
|
|
|
Cahillerin kalbi dudaklarında, alimlerin dudakları kalplerindedir.(Hz. Ali(r.a))
|
|
|
|
|
.....
SÜPER ÜYE
.....
|
 |
« Yanıtla #159 : Haziran,06/30/08, 2008, 10:06:55 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SÜPER ÜYE
Üye No: 154854
Rep Puan: 106
Köpekbalığına kafa atan piskopat hamsi
|
 |
« Yanıtla #160 : Haziran,06/30/08, 2008, 10:45:29 » |
|
türkiyede samimiyet sorunu vardır arkadaşlar yapılan eylemlerde samimi olma veya olmama durumu samimiyetsizlerin türbanı başımıza bela etmesi gibi bir durum vardır mesela oysa benim için bir gerçek vardır anamın başındaki örtüyle siyasal anlamında kullanılan türbanın yada her ne ise deyin adına bir olmadığıdır onun için üniversitede karşıyım kamu alanındada kariıyım bunu dinle bağdaştıranlara cevabım şudur bu ülkenin %99 müslüman değilmi bunların %70 i namaz kılmaz en az %55-60 oruç tutmaz,%80 devleti nasıl dolandırırım veya bir başkasasının hakkının nasıl yerimin peşinde koşar ama iş TÜRBANA gelince allahıma herkes dinibütün kesilir işte ben bu samimiyetten bahssediyorum yoksa inanan inandığı gibi yaşamalı ama çok rant sağlandı bu türbandan çok halkımın uyanması dileğiyle saygılarımla
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran,06/30/08, 2008, 10:48:10 Gönderen: greenmile7808 »
|
|
umutsuzluğu ihraç eden bir çok ülkenin herhangi bir şehrinde bıraktım seni inzivaya çekilmiş bu hikayenin hüzün dolu tetiğini çoktan çektim seni öldüreli çok oldu, şimdi benden de betersin
iyi ve güzel hakikata bel bağlamış saf dillerden bihabersin belki çıldırmak üzeresin, hayati vurguların tükenmekte gazete manşetlerinde aristokrat bir ferman olurken ölüm ilanım karanlığın ardı sıra, çığlıklar ve uğultular eşliğinde sevdamdır uğurladığım.
|
|
|
|
|
Onbaşı
Üye No: 149913
Rep Puan: 0
|
 |
« Yanıtla #162 : Temmuz,07/02/08, 2008, 03:29:17 » |
|
kamu kurumlarında baş örtüyü rejim için tehdit olarak görenler aslında rejime büyük bir hakaret içerisindeler. Laik rejim hiç bu kadar ahmak koruyuculara kalmamıştır sanırım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Onbaşı
Üye No: 161400
|
 |
« Yanıtla #163 : Temmuz,07/07/08, 2008, 11:45:40 » |
|
arkadasLar asIL sornumuz unv.ye turbanLa gİrİLİp gİrİLmemesİ değİL kİ Tr.deKi Türban sorunu TürßanI arac oLarak kuLLanIp İç karIsIkLIga neden oLan provakatörLer asIl sorunumuz bu bİzİm yoksa unv. tabİkİ TürbanLA gİrİLebİLİR ama bu provakatörLEr yaşadIğI sürece ßu hep ßİzİm sorunumuz oLmaya devam edİcektİr ßu ßenİm kendİ görüşüm.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Onbaşı
Üye No: 166859
|
 |
« Yanıtla #164 : Temmuz,07/17/08, 2008, 05:18:41 » |
|
arkadaşlar siz ne özgürlüğünden bahsediyorsunuz. amerika incirlik üssünde avrupanın en büyük nükleer silah deposuna sahip bir tuşa basmasıyla benim en temel hakkım olan yaşama hakkımı elimden alabilecek güce sahip. sadece insanların başını açıp ve ya kapatmasıyla özgür olacaklarını düşünüyorsak biz resmen uyutuluyoruz arkadaşlar.yabancılar bizleri böyle saçma şeylerle oyalarken ülkemizi sömürüyorlar. Ayrıca bu kara çarşaf giyenlerede bi sözüm olacak dinimizde çarşaf diye bişey yok çarşaf osmanlının ilk yıllarında göçmen kızlar çok güzel olduğu için halk kızlar için kavga ediyormuş.PADİŞAH BUNU ENGELLEMEK İÇİN GÖÇMEN KIZLARIN PEÇE VE ÇARŞAF GİYMESİNİ EMRETMİŞ. DİNİMZDE SADECE GÖĞÜS VE SAÇLARIN KAPATILMASI VAR.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|