+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim
 >  + | GÜNCEL
 >  + | Siyaset Forumları
(Moderatör: Mr Smith) >  + | Vicdani Retçi Misiniz?

Ekim,10/06/08, 2008, 07:27:43 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Vicdani Retçi Misiniz?
Cevap SayisiCevap Sayisi: 36 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 892 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yeni Konu
Sayfa: 1 [2] 3
  Yazdır  
Gönderen Konu: Vicdani Retçi Misiniz?  (Okunma Sayısı 892 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Onbaşı
*
Üye No: 118489
Rep Puan: 1

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Nisan,04/05/08, 2008, 03:00:28 »

sende kendine iyi bak görüşürüz inşallah :alkış: :alkış: :alkış: :alkış: :alkış:
« Son Düzenleme: Nisan,04/07/08, 2008, 09:50:07 Gönderen: muzzy_53 » Logged

bende bu dünyaya geldim sakinim kalsın benim davam divana kalsın muhammed alidir benim vekilim  kalsın benim davam divana kalsın yorulan yorulsun ben yorulmazam derviş makamından ben ayrılmazam dünya kadısından ben sorulmazam kalsın benim davam divana kalsın

BANLANDI
Onbaşı
*
Üye No: 125469
Rep Puan: 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Nisan,04/26/08, 2008, 05:00:52 »

kesinlikle vicdani retciyim
bu kirli oyuna alet olmak istemiyorum

Faşizme Ölüm
Devrimcilerin Katilleri Faşistlerdir , Kontr - gerillalardır
Dağıtacağız
FARKIMIN FARKINDAYIM..! ONAYLANMAYAN ÇELİŞKİ..
SÜPER ÜYE
Üye No: 39799
Rep Puan: 2475
NÜFUS 70,586,256

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Nisan,04/26/08, 2008, 05:45:01 »

Alıntı:kızıl_gerilla tarafından gönderildi.

bu kirli oyuna alet olmak istemiyorum derken neyi kastettiğini anlamadım ama değerli yorumun için teşekkürler

AnnE baq kRaL çıpLaK..
Kanka Bak Adam Olmuş Yeni Yetmeler..!
KOLAYA HAYIR..YAŞASIN SÜT İÇMEK XD
GaNgStA
SÜPER ÜYE
Üye No: 121376
Rep Puan: 1134
85/4 83.dönem c-timi (DaNgEr)
peace_baka@msn.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Nisan,04/26/08, 2008, 05:51:19 »

ben sana bişey söyleyim geveze  masum
bu devirde vicdani red dediğin şeyi vicdansızlar yapar ben askerliğimi 15 ay olarak yaptım ve en güzel şekilde icra ettiğimide söyleyebilirim gönül rahatlığıyla..
yani lafın kısası parayı bastıran 12 buçuk gün yapıyo sanal askerlik oluyo bitiyo..!
kanun bu elimizden birşey gelmiyo maalesef..!
çok güzel bir konu açtığın için seni tebrik ediyorum..!+rep..! tamam

UnDeR GaRaGe RaP

TeKLeDi HeRkEz JoİnT'tE bOmBa KıVrAk OLAn YıLaNı SePeTe KoYmA...!
Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : Nisan,04/27/08, 2008, 08:44:24 »

Alıntı:geveze tarafından gönderildi.
Alıntı:kızıl_gerilla tarafından gönderildi.

bu kirli oyuna alet olmak istemiyorum derken neyi kastettiğini anlamadım ama değerli yorumun için teşekkürler

kendisi pkklıda ondan banlıyorum onu şimdi
Yüreğinin götürdüğü yere git
SÜPER ÜYE
Üye No: 97005
Rep Puan: 363
SilGi KullaNmAdaN reSiM ÇiZmE SanaTıDır HaYaT
karadenizcem@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Haziran,06/29/08, 2008, 01:13:48 »

Alıntı:Ezgori tarafından gönderildi.
bence bir insan vicdani retçi olabilir bu topraklarda yaşayan milyonlarca türk olmayan t.cumhuriyeti vatandaş var belki bu insanlar en doğal haklarını kullanarak bu devlete askerlik yapmak istemezler bence türkiye cumhuriyeti gönüllü askerliği yani zorla yaptırılan askerliğin yerine tamamiyle paralı askerliği getirmelidir örnek ABD ve dünyanın bir çok devletinde aynı mesela şunu söyliyeyim türkiye kürtlerle şu an savaş halinde ve türkiyede 20 milyon kürt vatandaşımız var bunların çoğu şu an türk ordusunda yer alıyor eee bu nasıl olacak ordu içinde olan kürtler ki büyük bir çoğunluğu oluşturuyorlar belki savaşmak istemezler bu yüzden türkiye 30 senelik pkk savaşında başarılı olamamıştır bütün bunları dikkate alarak şunları diyebiliriz türkiye derhal paralı birlikler oluşturmalıdır            sagılarımla

Vay be sonunda çoğunlukta yaptın ya kürtleri Afferin sana.Ben konuyu geç farkettim .Hala foruma takılıyomusun bilmiyorum ama eğer takılıyosan kendine gelmeni öneririm.Zira TSK hiç bir şey kaybetmedi eze eze kazandı  mücadelesini.Biz şehit vermeye ezelden beri alışığız.O yüzden kayıplarımıza hiç üzülmez aksine gururlanırız.Ayrıca TSK yıllar süren mücadelesinde Yaklaşık 3500 kayıp verip 30.000 civarında haini de yok etmiştir.Ve hala da zoruna gitmesin ama imhaya tüm hızıyla devam etmektedir.Ayrıca ben ailesinde 3 güneydoğu şehidi bulunan ve askerliğini gönüllü olarak güneydoğuda özel harekatçı olarak yapmış biri olarak ve de bir subay çocuğu olarak senin bu dediklerinin hiç birini görmedim desem yalan olmaz.Evet hainler var ama emin ol kürt asıllı askerlerimizin büyük çoğunluğu senin tam tersini düşünüyor .Son olarak ben vicdani retçileri sadece hain değil ayrıca tam birer de korkak olarak görüyorum.Birde onlara bir tavsiyem var.Korkarak yaşayamazsınız hmm

Ona sevdiğinizi söylemek ya da hissettirmek için yarını beklemeyin. Yarın olduğunda o ya da siz artık olmayabilirsiniz
Serdar
Genel Şef
*
Üye No: 91196
Rep Puan: 4471
Şevvalde 6 Gün Oruç Tut 1 Senelik Sevap Kazan
commanderrr@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #21 : Haziran,06/29/08, 2008, 01:16:32 »

Alıntı:Ezgori tarafından gönderildi.
teşekkürler :alkış: :alkış: :alkış: :alkış: :alkış: :alkış:

Forum kuralları gereği 5 smileyden fazla smiley kullanmak yasaktır. masum

Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.
Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
FORUMLA İLGİLİ YARDIM İÇİN BURAYA TIKLA
FARKIMIN FARKINDAYIM..! ONAYLANMAYAN ÇELİŞKİ..
SÜPER ÜYE
Üye No: 39799
Rep Puan: 2475
NÜFUS 70,586,256

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Haziran,06/29/08, 2008, 01:21:06 »

arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkürler masum jointcim sana ayrıca teşekkür ederim  göz kırp
mermerler arkadaşıma düşünceleri konusunda katılıyorum çok yerinde bir açıklama olmuş +rep  tamam

AnnE baq kRaL çıpLaK..
Kanka Bak Adam Olmuş Yeni Yetmeler..!
KOLAYA HAYIR..YAŞASIN SÜT İÇMEK XD
SÜPER ÜYE
karadenizcem@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Haziran,06/29/08, 2008, 01:25:51 »

Alıntı:geveze tarafından gönderildi.
arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkürler masum jointcim sana ayrıca teşekkür ederim  göz kırp
mermerler arkadaşıma düşünceleri konusunda katılıyorum çok yerinde bir açıklama olmuş +rep  tamam

Ben teşekkür ederim geveze böyle bir konu açtığın için.Umarım mesaj yerine ulaşmıştır evet

Ona sevdiğinizi söylemek ya da hissettirmek için yarını beklemeyin. Yarın olduğunda o ya da siz artık olmayabilirsiniz
Onbaşı
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Haziran,06/29/08, 2008, 12:05:55 »

[Vay be sonunda çoğunlukta yaptın ya kürtleri Afferin sana.Ben konuyu geç farkettim .Hala foruma takılıyomusun bilmiyorum ama eğer takılıyosan kendine gelmeni öneririm.Zira TSK hiç bir şey kaybetmedi eze eze kazandı  mücadelesini.Biz şehit vermeye ezelden beri alışığız.O yüzden kayıplarımıza hiç üzülmez aksine gururlanırız.Ayrıca TSK yıllar süren mücadelesinde Yaklaşık 3500 kayıp verip 30.000 civarında haini de yok etmiştir.Ve hala da zoruna gitmesin ama imhaya tüm hızıyla devam etmektedir.Ayrıca ben ailesinde 3 güneydoğu şehidi bulunan ve askerliğini gönüllü olarak güneydoğuda özel harekatçı olarak yapmış biri olarak ve de bir subay çocuğu olarak senin bu dediklerinin hiç birini görmedim desem yalan olmaz.Evet hainler var ama emin ol kürt asıllı askerlerimizin büyük çoğunluğu senin tam tersini düşünüyor .Son olarak ben vicdani retçileri sadece hain değil ayrıca tam birer de korkak olarak görüyorum.Birde onlara bir tavsiyem var.Korkarak yaşayamazsınız hmm
[/quote] selam benim önerilerim gayet anlaşılır bir biçimdedir ve eğer dikkat etmişsen türkiyenin içinde bulunduğu kaos ortamının ne denli vahim olduğunu açıklamışım ayrıca şunu sana söylemem gerekir bende 15 ay askerlik yaptım ve doğunun en doğusunda yaptım öyle kolay askerlikde yapmadım  biz 6 erkek kardeşiz hepimizde askerliğimizi yaptık vatan borcumuzu ödedik şu an benim bir kardeşim siirtte askerlik yapıyor biz askerlikten kaçmadık kaçmıyacağız asla yalnız yinede söylemem gerekirse köklü değişiklere ihtiyaç olduğunun inancındayım demokrasi barış yolunda bu akan kanlar dursun türk,kürt,çerkez,laz,ve ülkemde ne kadar etnik gurup varsa barış ve kardeşlik içinde yasasınlar kahrolsun şavaş yaşasın barış yaşasın bütün halkların kardeşliği sizi kardeş selamıyla selamlıyorum hoşçakalın

bende bu dünyaya geldim sakinim kalsın benim davam divana kalsın muhammed alidir benim vekilim  kalsın benim davam divana kalsın yorulan yorulsun ben yorulmazam derviş makamından ben ayrılmazam dünya kadısından ben sorulmazam kalsın benim davam divana kalsın
Baş Çavuş
Üye No: 144695

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #25 : Temmuz,07/05/08, 2008, 10:30:34 »

Bu konuya katılmak istemiyorum ama , dikkatimi çeken bir mesele olduğunu farkettiğim için katılmak zorundayım ,a güzel arkadaşlarım, forumlar fikirlerin usul ve kaidesine göre tartışma sahasıdır, herke s kendi hür fikrini buraya yansıtırken  kimseleri suçlamadan ,aşağılamadan kırmadan yapmalı değilmi , ama ne yazıkki görüyoruzki bazı kardeşlerimiz kendi özgür iradeleri ile beyan ettikleri fikirlerine, öyle acımasız tepki veriliyorki insan elinde olmadan  yazık  böyle tartışma olmaz diyesi geliyor , lütfen biraz sakin olalım,  zaten dikkatinizi çektimi bilmiyorum siteye girişde kendine hakim olamayan girmesin notu düşmüşler , lütfen biri birimizi pkk gibi ne idüğü belirsiz bir terör örgütü mensubu olmakla suçlamayalım.
SÜPER ÜYE
karadenizcem@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Temmuz,07/05/08, 2008, 02:45:21 »

Pkk gibi bir aşağılık örgütü tartışırken kendimizi tutamıyoruz kusura bakmayın..! Olayları bi dışarıdan görmek ve yorum yapmak vardır bide bizat yaşayarak konuşmak.O yüzden kimse yaşamadığı bi konuda yaşamış gibi davranamaz.Hani derler ya bekara karı boşamak kolaydır onun gibi birşey işte ama yinede tam olarak anladığınızı sanmıyorum.Ben bu konuda hür irade felan tanımıyorum.Çünkü ben bu konuda epey bi şeyler yaşadım.Yada size yaşayında görün mü demeliyim.? Ya da anlıyosunuz ama özgürlük hürriyet gibi süslü laflarla kapatmayamı çalışıyosunuz? Söyleyin bakalım ne demeliyim size.?

Not: Bu konuyu tartışmak isteyen birileri olursa herzaman varım ve bu konuda çok yeterli ve de konuya hakim bir insanımdır.Öyle  işkembeden sallayan çoluk çocuk takımı değilim bilginize........

SÜPER ÜYE
Üye No: 130079
Rep Puan: 646

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Temmuz,07/05/08, 2008, 02:48:21 »

vicdani retçiyim ama kürt türk olaylarından değil okuma açısından çok zorlandım askerlik yüzünden çok daha iyi olabileceğim bir işi kaybettim o yüzden bence zorunluluk kalkmalı
« Son Düzenleme: Temmuz,07/05/08, 2008, 02:50:29 Gönderen: Kırmızı_Geceler » Logged
Onbaşı
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Temmuz,07/05/08, 2008, 03:03:15 »

selam  bu konuyu etnik kimliklerden uzak tutmak bence daha iyi olur çünkü şu an vicdani retçi olanların geneli türk solundan olanlardır şimdi konuyu bir fikir çatışmasına götürmek bence çok anlamsızdır ve ayrıca etnik çatışma alanına çekmek de anlamsızdır demokratik bir ülkede yaşıyoruz ve demokrasi uğrunda her zaman çaba göstermek bizim görevimiz olmalı ve gelişmiş medeniyetler seviyesine yükselmek uğrunda elimizden geleni yapmalıyız düşmanca tavırlar ,süslemeler gibi fikir alışverişini zedeliyecek her türlü tavırdan uzak durmalıyız  not:bu söylediklerim bir öğüttür siz değerli arkadaşlara. Selam ve saygılarımla

SÜPER ÜYE
Üye No: 130079
Rep Puan: 646

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Temmuz,07/05/08, 2008, 10:23:45 »

bir kürt kökenli olarak yanlış anlaşılmaktan korktuğum öyle dedim kötü bir amacım yoktu
Sayfa: 1 [2] 3
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: