..................................................Konu içerigi silinmiştir.................................................................
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Peki Counter Strike'yi Bilgisayarıma Nasıl Kurarım? Sizinle Beraber Nasıl Oynaya bilirim ?1.
Aşagıdaki 3 part halindeki cs 1.6 dosyalarını indiriniz.Yorumcuyuz.
Net Forumları
Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.
Linki Görebilmek İçin
Ücretsiz ÜYE OL veya
GİRİŞ YAP Yorumcuyuz.
Net Forumları
Linki Görebilmek İçin
Ücretsiz ÜYE OL veya
GİRİŞ YAP Yorumcuyuz.
Net Forumları
Linki Görebilmek İçin
Ücretsiz ÜYE OL veya
GİRİŞ YAP2.
Yorumcuyuz.
Net Forumları
Linki Görebilmek İçin
Ücretsiz ÜYE OL veya
GİRİŞ YAPBuraya tıklayın ve oyunu full yapın
(Cstrike 1.6 Non-Steam)
3. Son olarak
Yorumcuyuz.
Net Forumları
Linki Görebilmek İçin
Ücretsiz ÜYE OL veya
GİRİŞ YAPburaya tıklayın
ve anti hile yazılımını yükleyin.(oyunda hile yapmayı engellemek içindir)
Evet herşey bitti sıra oyuna girmeye geldi oyunu açın ve esc tuşunun altındaki "é" konsol tuşuna basın ve çıkan konsola şu kısmı yapıştırın "connect ***" ve enter tuşuna basın bu kadar basit birazdan oyuna girecektir.
Oyunumuzun ip adresi : *********Sürüm: 1.624 saat kesintisiz oyun oynayabilir Ve Bu konu altından tüm sorularınızı sorabilirsiniz.
İstediginiz harita varsa onuda buraya yazın hemen açar oyanarız

-------------------------------------------------------------------------------
ÖNEMLİ
Arkadaşlar ne yazıkki üzücü bir haber vermek istiyorum. Cs serverimizi alırken sözde oyuncuların bir çogu ve yöneticilerin bir kısmı yardımda bulunacaktı 5 - 10 ytl fark etmez azda olsa biriktirip her ay devam ettirecektik. Kendi cebimden verdim sizler için aldım ama uzungöl dışında sonradan kimse parayı ödemedi. Kusura bakmayın arkadaşlar her ay counter parasının tamamını cebimden ödeyemem. 25 ekim 2007 tarihi ile cs serverimiz kapatılacaktır bilginize...